Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Meg volt jövendölve gyermekem, hogy ebben az időben, melyben most éltek, az emberiség szíve meg fog keményedni. 20170921

2019. szeptember 20. 17:58 - Andre Lowoa

“Mennyit sírok, amikor az összezavarodottságot látom. Mennyit sírok Fiamért, akit a megvetésükkel annyira gyötörnek. Őt, aki oly sokat szenvedett értük, és aki a leggyötrelmesebb módon halt meg értük! De ők a Kereszthalálának jelentőségét még nem értették meg.

Csak amikor valaki elfogadja Jézust, a Krisztust, az igaz Messiást, fogja megtalálni a békét.

Fiam hamarosan bemutatja azt a bizonyítékot, amelyet követelnek. Amikor a bizonyítékot megkapják, akkor végképp választaniuk kell.

Vagy a Fiamat választják majd és az Igazságot, vagy azokat a hazugságokat fogják elfogadni, melyekkel a csaló eteti őket.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-anyja-meg-volt-jovendolve-gyermekem-hogy-ebben-az-idoben-melyben-most-eltek-az-emberiseg-szive-meg-fog-kemenyedni/

 “Ő némelyeket apostollá, másokat prófétává, ismét másokat evangélistává, pásztorrá és tanítóvá tett, hogy szolgálatuk betöltésére neveljék a szenteket, és fölépítsék Krisztus testét, amíg mindnyájan el nem jutunk a hitben és az Isten Fia megismerésében az egységre, és meglett emberré nem leszünk, elérve Krisztus teljes életkorának mértékére.

Ez az Isten igéje.

Ef 4,1-7.11-13
 „Nem az egészségeseknek kell az orvos, hanem a betegeknek. Menjetek csak, és tanuljátok meg, mit jelent ez: »Irgalmasságot várok és nem áldozatot!« Nem azért jöttem, hogy az igazakat hívjam, hanem hogy a bűnösöket.”
Ezek az evangélium igéi.
Mt 9,9-13″
komment
süti beállítások módosítása