Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Csak kérnetek kell segítségemet, és Én válaszolni fogok" 20160918

2019. szeptember 17. 16:40 - Andre Lowoa

"Imádkozzatok szegény gyermekeim megtéréséért is, azokért, akik a sötétség miatt megvakultak és a kárhozat útjára tértek, így az igazságot már nem látják. Különleges együttérzéssel és szeretettel imádkozzatok azokért, akik aktív módon járják a csaló útját. Még soha nem volt ennyire szükségük imáitokra, mint most."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-megteres1/ VÖ.:
"Nektek megadatott, hogy megértsétek Isten országának titkait. A többieknek csak példabeszédekben, hogy nézzenek, de ne lássanak, halljanak, de ne értsenek."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-17



"Bízzatok bennem és a többi meg fog oldódni. Ha ti mindent saját magatoktól próbáltok elérni, és ha továbbra is ragaszkodtok a gazdagsághoz, akkor élvezhetitek mindezek előnyeit, de csalódni fogtok.
...
Kérlek benneteket, gyermekeim, legyen az bármilyen nehéz is, mégis engedjétek, hogy az igaz ösvényen vezesselek benneteket az örök boldogságba. Csak kérnetek kell segítségemet, és Én válaszolni fogok."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/tipikus-hiba-amikor-csak-az-anyagi-javak-meglete-utan-kozeledtek-hozzam/ VÖ.:
"Népem üdvössége én vagyok – mondja az Úr. Bármilyen nyomorúságból kiáltsanak is hozzám, megmentem őket, és Istenük leszek mindörökre."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-18




HÍREK:
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-eutanazia-egy-iszonyatos-cselekmeny-az-en-szememben/ VÖ.:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20160917-fiatalkoru-eutanazia-belgium.html?r=1#comments



Műsor:MélymagyarMűsorvezetők:Bayer Zsolt
http://www.echotv.hu/video/115369/20160916_Melymagyar



http://444.hu/2016/09/14/a-nap-fenykepei-orban-viktor-es-bolgar-kollegaja-megtekintettek-a-bolgar-torok-hatart VÖ.:
"•- Barátaim, - kezdte Dobó, az ünnepi csöndben, - hallottátok, hogy ránkkövetkezett, amit évek óta vártunk. … - Kedves barátaim és védő társaim. A falakat láttátok, most már a falakon belől levő erőt is ismeritek. Ebben a várban van most a maradék ország sorsa. …
•- Az egri vár erős, de itt van a szolnoki példa, hogy a falak ereje nem a kőben van, hanem a védők lelkében.
- Azért hivattam össze kegyelmeteket, - folytatta Dobó, - hogy mindenki számot vethessen magával. Aki többre becsüli az egészségét, mint a nemzet jövendőjét, nyitva van a kapu. Nekem harcosok (férfiak) kellenek. Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl. Akinek reszket az ina a közelgető zivatartól, hagyja el a termet, mielőtt tovább szólanék, mert meg kell esküdnünk… "
http://mek.oszk.hu/13300/13387/html/#6



komment
süti beállítások módosítása