Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Krisztus feltámadt a halálból, elsőként a halottak közül. 20160916

2019. szeptember 15. 16:37 - Andre Lowoa

Áldalak téged, Atyám, mennynek és földnek Istene, * mert feltártad a kicsinyeknek országod titkait. Vö. Mt 11,25 – 8 G. tónus.



"Ha csak ebben az életben reménykedünk Krisztusban, minden embernél szánalomra méltóbbak vagyunk."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-16

"Add, Urunk, hogy az Anyaszentegyház második eljöveteledet várva, mindig kész legyen megújulni az igazságban és a szeretetben.
Add, hogy papjaid hűségesen hirdessék eljöveteled örömhírét."
http://www.plebania.net/dolgozoszoba/?op=viewgondolat&id=4



TELJESÜLŐ PRÓFÉCIÁK:
"... megváltozik az időjárás, mely újabb jele annak, hogy a korszak is hamarosan megváltozik. Más változások is megtapasztalhatóak lesznek. Mindenekelőtt, a világ számára a nap lüktetni kezd és forogni, felkészítésként a Nagyfigyelmeztetésre."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/orvendjetek-amikor-ugy-tunik-hogy-az-eg-robban-mert-tudni-fogjatok-hogy-en-jovok/ VÖ.:
http://hvg.hu/vilag/20160914_mar_gronlandon_is_melegrekordot_emlegetnek




Kvótanépszavazás:
"Tudnunk kell, hogy Magyarországon több mint 60.000 civil szervezet működik. A tegnapi napon ebből 22 szervezet kiállt a migránsok betelepítését elutasító népszavazás ellen. Pár kivételt leszámítva azok, akik egy amerikai milliomos és a külföldi adományozók pénzéből hangoskodnak.
Ők zsoldos katonák és álcivilek.
Nevezett 22 szervezet csapdát próbál állítani az október 2-i népszavazásra készülő magyar polgároknak. A 22-es csapdája arról szól, hogy a magyar emberek önállóságukat feladva ne döntsenek saját sorsukról, válasszák a reménytelenséget. Nyugodjunk bele a Soros György által sugallt sorstalanságba."
http://civilosszefogas.hu/kozlemeny-54/ VÖ.:


http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/udvosseg-anyja-keresztenykent-fel-kell-keszulnotok-hogy-harcoljatok-a-hitetekert-151/ VÖ.:
http://hvg.hu/itthon/20160914_kvotanepszavazas_ervenytelenites_tasz_heslinki_civilek ÉS
http://888.hu/article-a-lista-a-soros-halozat-hazai-kitartottjai

(100) A Kereszténység túléléséért
 
Ó, drága Jézus, azon képességért könyörgünk Hozzád, hogy túléljük a megpróbáltatásokat, amelyekkel most szembe kell néznünk, mivelhogy az utolsó Igaz Pápa már befejezte Irántad való Küldetését. Segíts nekünk, hogy ellenálljunk a szörnyű visszaéléseknek, amelyekkel szembe kell most néznünk annak az Egyháznak az összeomlása miatt, amelyet mi valamikor megismertünk. Ne engedd meg soha, hogy eltérjünk Isteni Szavad Igazságától. Segíts nekünk, hogy csendben maradjunk, amikor a támadások a vállunkra nehezednek, arra csábítva minket, hogy hátat fordítsunk Neked és a Szentségeknek, amelyeket Te adtál a világnak. Borítsd be Hadseregedet egy pajzshoz hasonló erőteljes Szeretettel, amelyre szükségünk van, hogy megvédjen minket a hamis prófétától és az Antikrisztustól. Segítsd földi Egyházadat, hogy elterjedjen és gyarapodjon; hogy ragaszkodjon az Igazság betartásához, és hogy segítse testvéreinket az Igazság Ösvényén vezetni, hogy megfelelően felkészítsen minket Második Eljöveteledre. Ámen.


Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/a-keresztes-imhadhjarat-imai/az-imak-ket-hetre-beosztva/a2-het-pentek/






Maróth Miklós - Disznóbőrbe a muszlimot:


 

Délutáni Találkozás - Maróth Miklós az európai iszlámról:

komment
süti beállítások módosítása