Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"... minden követőmet fel kell készíteni a mindennapi imában való kitartás fontosságára" 20160905

2019. szeptember 04. 16:39 - Andre Lowoa

"... minden követőmet fel kell készíteni a mindennapi imában való kitartás fontosságára. Nekik magukhoz kell venniük Testemet is, a Szent Eukarisztia formájában és imádkozniuk kell a lelkek megmentéséért.
Az Én gyermekeim nagyobb figyelmet fordítanának üzeneteimre, ha összegyűlnének, és naponta imádkoznának minden gyermekemért, még mielőtt a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezne."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/felebarataitokat-ugy-szeretni-mint-onmagatokat-sokkal-nehezebb-mint-gondolnatok/
VÖ.:
"Ünnepeljünk tehát, de ne a régi kovásszal (!)"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-05



"Ajánljatok fel Szentmiséket mindazokért, akik talán fizikailag a Nagyfigyelmeztetést nem fogják túlélni, lelki állapotuk miatt. Nekik szükségük van imáitokra."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/most-tartsatok-isteni-irgalmassag-vigiliakat-virrasztas-a-nagyfigyelmeztetes-egyre-kozeledik/
VÖ.:
"... hogy teste bűnhődésével lelke végül is üdvözüljön Urunk Jézus Krisztus napján."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-05





"Sürgősen felkérek minden követőmet, hogy tartsanak imatalálkozókat és Isteni Irgalmasság vigíliákat (virrasztásokat), minden szegény gyermekemért, akik eltávolodtak Tőlem és Örök Atyámtól."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/most-tartsatok-isteni-irgalmassag-vigiliakat-virrasztas-a-nagyfigyelmeztetes-egyre-kozeledik/
VÖ.:
Francis’ affirmation that ‘we are all children of God’ (words from the first video message) resumes the message he is trying to get across, and contrasts sharply with the Catechism, which affirms, on the contrary, that we are children of God only by Baptism(no. 1265).
https://en.denzingerbergoglio.com/2016/08/26/bergoglio-films-presents-un-defining/
(video: https://www.youtube.com/watch?v=-6FfTxwTX34)
ÉS:
http://www.katolikus.hu/kek/kek01210.html#K1264





"most már közeledik az idő. Az ima segített szeretett Helyettesemnek, Benedek pápának, hogy a belső harcnak ellenállhasson, a gonosz erőivel szemben."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/most-tartsatok-isteni-irgalmassag-vigiliakat-virrasztas-a-nagyfigyelmeztetes-egyre-kozeledik/
VÖ.:
"Szent Pál nagyon sokszor mondta, hogy harcolnunk kell, harcolni, mint a katonáknak. Nekünk azonban nem látható dolgok ellen kell harcolnunk testestől-lelkestől, mondja az apostol. Nekünk, én így hívom, "a sötétség elleni harcot" kell megvívnunk. A szellemek ellen kell harcolnunk, a szellemek ellen, amelyek elözönlik az atmoszférát.
...
Itt megváltoznak a dolgok. Emiatt válik a dolog iszonyúvá: többé nem hiányossággal állunk szemben, egy elégtelenségből kifolyó bajjal. Hatóerővel állunk szemben; egy létező rosszal; olyan rosszal, aki személy; olyan rosszal, amelyet nem minősíthetünk a jó degradációjának; ugyanis a rossz állítása. Ez kelt félelmet, és félnünk is kell.

Elhagyja a bibliai és egyházi tanítást az, aki visszautasítja, hogy létezőnek ismerje el ezt a borzasztó valóságot."
http://juandelacruz.mindenkilapja.hu/blog/19397790/renderpost/19501960/vi-pal-beszede-satanrol
ÉS.:
„A legnagyobb összecsapás előtt állunk, amit az emberiség valaha látott. Nem hiszem, hogy a keresztény közösség ennek teljesen tudatában lenne. Ma az EGYHÁZ és az ANTI-EGYHÁZ, az EVANGÉLIUM és az ANTI-EVANGÉLIUM végső összecsapásával állunk szemben.”
http://uzenet.blogger.hu/2019/08/15/az-ur-jezus-kerte-hogy-ez-a-szovegreszlet-keruljon-fel-a-honlapra





"Egyesek meg fognak sérteni benneteket, kigúnyolnak és kárt tesznek hírnevetekben ..."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/felebarataitokat-ugy-szeretni-mint-onmagatokat-sokkal-nehezebb-mint-gondolnatok/
VÖ.:
"Dicsekvéstek tehát nem helyes. "
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-05





HITÉLET:
"Tarts ki a mindennapi Szentmise és Szentáldozás mellett, bármi is történjék. "
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-uzenete-az-engesztelo-lelek-elhagyatottsaga/
angol ny.:
"Keep to your daily Mass and receiving the Most Holy Eucharist, no matter what lies ahead."
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2011/09/04/virgin-mary-message-abandonment-as-a-victim-soul/
VÖ.:
"But Cardinal Burke insists that he will “die a Roman Catholic” and be no part of dividing the Body of Christ.
...
Burke is equally firm that whatever happens, he has no intention of leading a breakaway, schismatic movement, an option some on the Catholic right have contemplated."
http://remnantnewspaper.com/web/index.php?option=com_k2&view=item&id=2716:cardinal-burke-rejects-schism


ÉS
"A apostoli megbízás"
Mivel a X. Pius pápa a francia püspökök
Augusztus 15, 1910
Apostoli megbízás megköveteli tőlünk, hogy vigyázza a tisztaság a hit és integritásának katolikus fegyelem. Ez megköveteli tőlünk, hogy megvédje a hívek a gonosz és hiba; Különösen az, ha a gonosz és a hiba bemutatott dinamikus nyelven, elrejtve homályos fogalmak és kétértelmű kifejezések érzelmi és hangzatos szavak, valószínűleg felgyújtották az emberek szívét a törekvés ideálok, amelyek bár vonzó, ennek ellenére aljas."
angolból Google-lal fordítva
http://www.papalencyclicals.net/Pius10/p10notre.htm



TOVÁBBÁ:
"A lelkiismeret jogai.
Mindenesetre mennél súlyosabbak az anyagi áldozatok, amelyeket az állam kíván az egyesektől és a családoktól, annál szentebbek és sérthetetlenebbek a lelkiismeret jogai. Igényt tarthat az állam a javakra és a vérre, de soha az Istentől megváltott lélekre. Ezért amely hivatást az Örök Lény az apáknak és az anyáknak kijelölt a gyermek jelén és jövő élete gondozásában, a fiáknak a vallás igaz parancsai szerint való kialakításában, azt senki e jog súlyos megsértése nélkül nem ragadhatja magához. "

XII PIUS PÁPA
SUMMI PONTIFICATUS KEZDETŰ APOSTOLI KÖRLEVELE.

http://egyenes-beszed.blogspot.hu/



HÍREK:
Olyan nagy erejű földrengések lesznek, hogy azokat egyazon időben lehet majd érezni számos országban
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/olyan-nagy-ereju-foldrengesek-lesznek-hogy-azokat-egyazon-idoben-lehet-majd-erezni-szamos-orszagban/
VÖ.:
Az olasz utórengést még negyven kilométerre is erősnek érezték a szemtanúk.
http://www.ma.hu/vilagvege/289336/Tovabb_duborog_a_foldrengesfegyver?place=FB_ma
Tovább dübörög a földrengés-fegyver -

 

komment
süti beállítások módosítása