Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Azzal, hogy a Szentlélek Hangját gonosznak nyilvánítjátok, nagymértékben vétkeztek az istenkáromlás bűne által, amely megbocsáthatatlan bűnnek számít. 20170808

2019. augusztus 07. 17:35 - Andre Lowoa

Kérnetek kell Istent, hogy most bocsásson meg nektek, mert ha továbbra is szándékosan kampányt folytattok, hogy megakadályozzátok a Szentlélek Hangját, a Szentháromság hangját, és ha azt állítjátok, hogy az egy gonosz szellem lenne, akkor nektek nem lesz megbocsátva és nem is lehet megbocsátani, mert ez egy súlyos bűn.

Nemcsak félreértettek Engem, hanem teljesen elutasítottak, mert abban az időben nem voltak felkészülve az igaz Messiás üdvözlésére.

Nem voltak készen.

Soha nem gondolták volna, hogy az igaz Messiás érkezésének még az életük során tanúi lehetnek.

Annyira beburkolóztak szertartásaikba, hierarchikus előírásaikba – amely ebben az időben kiemelte vezetőit, és mint templomaik valódi királyát, szobor talpazatra helyezte őket –, hogy Számomra, az Emberiség Megváltója számára már nem maradt hely a szívükben.

Ugyanez fog újra megtörténni, miközben felkészítem a világot Második Eljövetelemre.

 

...

Keresztelő Szent Jánost elutasították és megölték. Meggyilkolták a régi idők prófétáit. Megkínozták azokat a kiválasztott lelkeket, akiken keresztül Isten kommunikált.

Azt gondoljátok, hogy manapság a ti világotokban ez valamivel másként lesz?"

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/azzal-hogy-a-szentlelek-hangjat-gonosznak-nyilvanitjatok-nagymertekben-vetkeztek-az-istenkaromlas-bune-altal/
VÖ.:
"Erre elküldvén lefejeztette Jánost a börtönben. Fejét elhozták egy tálon, és odaadták a leánynak; ő meg elvitte anyjának.
Akkor János tanítványai eljöttek, elvitték a holttestet, és eltemették. Majd felkeresték Jézust, és mindezt hírül adták neki.
Ezek az evangélium igéi.
Mt 14,1-12"

„Kérlek, uram, ne ródd fel nekünk ezt a bűnt, melyet esztelenül elkövettünk!
...
Ne taszíts el színed elől, * és szent lelkedet ne vond meg tőlem.
H: Könyörülj, Urunk, Istenünk, * mert nagy a vétkünk!
Zsolt 50,3-4.5-6a.6bc-7.12-13"



KÉP:
komment
süti beállítások módosítása