Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az abortusz bűne az, amely sok nemzet bukásához vezet, és ezért (a bűnért) szigorúan meg lesznek büntetve. 20170728

2019. július 27. 17:31 - Andre Lowoa

Nektek, akik eltűritek a kivégzést, a következőket mondom:

Ti, akik egy embert halálra ítéltek, ugyanazon bűnért vagytok vétkesek, amiért talán ő is bűnös.

A hazugság, amelyet a hamis tanítók rátok kényszerítenek, hogy lenyeljétek azokat, az önkielégítés hazugsága, nem más, mint azon utatok, mely a bűnhöz vezet.

Nektek azt mondják, hogy azzal kell az időtöket eltöltenetek, hogy kielégítsétek a jólét iránti éhségeteket.

Azt mondják nektek, hogy magatokkal kell törődnötök, mert ti vagytok a legfontosabb személy az életetekben. Nektek keresnetek kell mindazt, ami eleget tesz érzéketek kielégítésének. Minden más másodlagos.

Ez a kapzsisághoz, az önzéshez és a kéjvágyhoz vezet, aztán csábítást éreztek arra, hogy halálos bűnt kövessetek el.

Most a bűnt úgy fogadja el nemzedéketek, mint soha azelőtt.

Törvényeket fognak behozni, amelyek a halálos bűnt legalizálják, és jaj azoknak közületek, akik tiltakoznak ellenük.

Azok, akik az ilyen gonoszságot támogatni fogják, azt mondják majd nektek, hogy ezek a törvények a gyengéket támogatják, amíg valójában ők mindent meg fognak tenni, csakhogy legalizálják a gyilkosságot, az abortuszt, az azonos neműek házasságát, és a hamis istenek bálványimádását.

Arra sürgetlek benneteket, hogy térjetek vissza a Tízparancsolat tanulmányozásához. Kövessétek azokat és éljetek úgy Atyám szemében, ahogyan azt elvárják tőletek.

Megszegvén a Tízparancsolatot, vétkeztek. Amint azzal érveltek, hogy bizonyos bűnök elfogadhatóak, ellenszegültök Atyámnak.”

Az abortusz bűne az, amely sok nemzet bukásához vezet, és ezért (a bűnért) szigorúan meg lesznek büntetve.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-abortusz-bune-az-amely-sok-nemzet-bukasahoz-vezet-es-ezert-a-bunert-szigoruan-meg-lesznek-buntetve/

 
“„Én vagyok az Úr, a te Istened, én hoztalak ki Egyiptom földjéről, a szolgaság házából. Ne legyen más Istened rajtam kívül! Ne készíts magadnak faragott képet vagy hasonmást arról, ami fent van az égben, vagy lent van a földön, vagy a vizekben a föld alatt! Ne borulj le ilyen képek előtt és ne tiszteld őket, mert én, az Úr, a te Istened féltékeny Isten vagyok! Azoknak vétkét, akik gyűlölnek engem, megtorlom fiaikon, a harmadik és a negyedik nemzedéken. De ezredízig irgalmasságot gyakorlok azokkal, akik szeretnek engem és megtartják parancsaimat.

Uradnak, Istenednek nevét ne vedd hiába, mert az Úr nem hagyja büntetlenül azt, aki az ő nevét hiába veszi!
Emlékezzél meg a szombatról és szenteld meg! Hat napig dolgozzál és végezd minden munkádat. A hetedik nap azonban a nyugalom napja, az Úrnak, a te Istenednek napja. Ezért semmiféle munkát nem szabad végezned ezen a napon, sem neked, sem fiadnak, sem lányodnak, sem szolgádnak, sem szolgálólányodnak, sem állatodnak, sem a kapuidon belül tartózkodó idegennek. Az Úr ugyanis hat nap alatt teremtette az eget és a földet, a tengert és mindent, ami bennük van, a hetedik napot pedig megáldotta és megszentelte.
Tiszteld atyádat és anyádat, hogy sokáig élj azon a földön, amelyet az Úr, a te Istened ad neked!
Ne ölj!
Ne törj házasságot!
Ne lopj!
Ne tégy hamis tanúságot felebarátod ellen!
Ne kívánd el felebarátod házát, ne kívánd el felebarátod feleségét, sem szolgáját, sem szolgálólányát, sem szarvasmarháját, sem szamarát, sem más egyebet, ami az övé!”
Ez az Isten igéje.
Kiv 20,1-17

Végül a jó földbe hullott mag az, aki meghallgatja, megszívleli a tanítást, és jó termést is hoz: az egyik százszorosat, a másik hatvanszorosat, a harmadik harmincszorosat.”
Ezek az evangélium igéi.
Mt 13,18-23
 
VÖ.:
“XVI. Benedek pápa január 31-én Gerhard Wagner 54 éves windischgarsteni plébánost kinevezte a linzi egyházmegye segédpüspökévé, aki meglehetősen furcsa nézeteiről volt ismert. Úgy vélekedett, hogy a Harry Potter kötetek sátánizmust terjesztenek, a homoszexualitást gyógyítható betegségnek tartotta, a Katrina hurrikán pedig szerinte Isten büntetése volt, mert New Orleans környékén mind az öt „abortuszklinika” megsemmisült.”
komment
süti beállítások módosítása