Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

''kérjetek Engem, hogy meghallgassam imáitokat." 20160723

2019. július 22. 16:05 - Andre Lowoa

''Kérlek benneteket, hogy kérjetek Engem, hogy meghallgassam imáitokat. Gyertek Hozzám. Meg fogom hallani hívásaitokat."
http://www.masodikeljovetel.hu/isten-az-atya-lerombolja-penznemek-megdontesere-iranyulo-osszeeskuvest VÖ.:
"Kérjetek és adnak nektek, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek. Mert mindaz, aki kér, kap, aki keres, talál, és aki zörget, annak ajtót nyitnak."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-07-24




"Most figyeljétek meg: az európai országok a diktatúra áldozatai lesznek, mely rosszabb lesz, mint Hitler idejében volt."
http://www.masodikeljovetel.hu/az-europai-orszagok-diktatura-aldozatai-lesznek-mely-rosszabb-lesz-mint-hitler-idejeben-volt VÖ.:
http://magyarhirlap.hu/cikk/61620/Ankara_Tobb_mint_tizezer_gyanusitott_orizetben
VIDEO:
Signs In The Heavens And On Earth: END TIMES SIGNS Pt.17

 ÉS
Germans Rise Against Islamic Invasion, Reporters On Scene Of Massive Dresden March
(A videó az érintett résztől játszódik le, de lejátszható elejétől kezdve is!)






"Ankara 2016: Több mint tízezer gyanúsított őrizetben: ...az országot törvényerejű rendeletekkel kormányozzák. A szombati rendelet értelmében bezárnak 35 egészségügyi intézményt, 934 iskolát, 109 diákotthont, 1125 egyesületet, 104 alapítványt, 19 szakszervezetet, valamint 15 magánegyetemet. Ezen intézmények minden ingóságát és ingatlanát térítésmentesen elkobozzák.....A hallgatókat más felsőoktatási intézményekbe helyezik át.. ...köztisztviselőket végérvényesen menesztik munkakörükből. Hasonló következményekkel néznek szembe azok a bírák és ügyészek .......10 856 útlevelet - főként szolgálati okmányokat - vontak vissza.....hatalmas mértékű tisztogatások kezdődtek Törökországban, a közszféra dolgozói közül 45 484-et függesztettek fel állásából, a letartóztatottak között pedig tábornok és tengernagy is található. ...."
http://magyarhirlap.hu/cikk/61620/Ankara_Tobb_mint_tizezer_gyanusitott_orizetben VÖ.:
"Berlin 1933: A szükségállapot bevezetése igen nagymértékben megnövelte Hitler hatalmát. „A nép és állam védelméről” szóló rendelet felfüggesztette a weimari alkotmányban foglalt személyes szabadságjogok közül a szólás-, az egyesülési és sajtószabadságot, a postai küldemények és a telefonbeszélgetések titkosságát. Megszüntette ezen kívül a tartományok autonómiáját, és feljogosította a birodalmi kormányt, hogy szükség esetén közvetlenül beavatkozhasson a rend helyreállítása érdekében.....elkezdődött a szociáldemokraták, szakszervezeti vezetők és baloldali értelmiségiek összegyűjtése is, akiket szintén börtönökbe vagy az SA és SS által fenntartott pincékbe szállítottak. Áprilisra mintegy 25 000 embert vettek így „védőőrizetbe”."
https://hu.wikipedia.org/wiki/A_Reichstag_felgy%C3%BAjt%C3%A1sa






"Isten, az Atya lerombolja a pénznemek megdöntésére irányuló összeesküvést!
... Van egy üzenetem mindannyiatok számára, azoknak, akik az Én legszentebb Isteni Szavaimat ezen a weboldalon követik. Egy modern világban így kell kommunikálnom. Ezt és más kommunikációs csatornákat is felhasználok, hogy biztosítsam, hogy minden hívő, minden hitetlen, és mindazok, akik Engem egyáltalán nem ismernek, Szavaimat meghallják és megérezzék.
... Ne féljetek, mert azok a kegyelmek, amelyeket kapni fogtok, munkátok végzésében, fölülmúlják azokat a kezdeti gyalázásokat, amelyeket el kell szenvednetek."
http://www.masodikeljovetel.hu/isten-az-atya-lerombolja-penznemek-megdontesere-iranyulo-osszeeskuvest

komment
süti beállítások módosítása