Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Azoknak, akik elkülönültek Tőlem, vissza kell térniük Hozzám 20180713

2019. július 12. 18:00 - Andre Lowoa

“… Ti ezzel a békével fogtok eltelni – beleértve azokat a lelkeket is, akik sohasem hallottak ezekről az Üzenetekről, és akik valóban szeretnek Engem -, ennek eredményeként védettek lesztek azok hangjával szemben, akik azért ordítanak rátok, mert ti az Enyéim vagytok.

 

Amikor egyek vagytok Velem, megígérem, hogy minden sértésért és bántalomért, melyet azért kell elviselnetek, mert Szent Szavamat hirdetitek, fel foglak emelni, őrizni és védelmezni foglak benneteket. Ti egy dicsőséges életet fogtok élvezni Új Paradicsomomban, ahol mindenki egységben fog énekelni Isten szeretetéért és dicsőségéért.

 

Nektek nincs miért félnetek Tőlem, de azt kérem, hogy áldozzatok időt az imára azok lelkéért, akik össze vannak zavarodva és egyes esetekben el vannak veszve. Azoknak, akik elkülönültek Tőlem, vissza kell térniük Hozzám, és azáltal, hogy a Keresztes Imahadjáratom Imáit imádkozzátok, meg tudom menteni őket.

Menjetek szeretett követőim, és tudjátok, hogy ti az Én Szívemben vagytok, Én pedig a tiétekben Vagyok.

Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/azaltal-hogy-keresztes-imahadjaratom-imait-imadkozzatok-meg-tudom-menteni-oket/

 
—–
Római katolikus:
2018-07-1314. évközi hét péntek

 

OLVASMÁNY Ozeás próféta könyvéből
Minden teremtmény a mi szolgálatunkra áll, ha Istenhez térünk, és csak neki szolgálunk.
Szamaria végveszélye idején Ozeás így hirdette az igét:
Izrael, térj vissza az Úrhoz, a te Istenedhez, hisz bűnöd miatt buktál el!
Bűnbánó lélekkel térjetek vissza az Úrhoz!

Szavatokat hozzátok elébe, és mondjátok neki: „Végy el minden gonoszságot, hogy elnyerjük a jót, és ajkunk gyümölcsét hozhassuk áldozatul. Asszíria nem segít rajtunk, lóra sem szállunk többé.
Nem mondjuk kezünk alkotásának ezután: »Te vagy a mi istenünké – mert az árva csak nálad talál irgalmat.”
Az Úr pedig ezt az ígéretet tette: „Meggyógyítom hűtlenségüket, és szívemből szeretni fogom őket, elfordul tőlük haragom.
Népemhez olyan leszek, mint a harmat; virul majd, mint a liliom, gyökeret ereszt, mint a nyárfa.
Hajtásai messze ágaznak, pompás lesz, mint az olajfa, és illatos, mint a Libanon.

Visszatérnek, hogy árnyékomban lakjanak, búzát termelnek, és gondozzák a szőlőt, amelynek olyan híre lesz, mint a Libanon bora.
Efraimnak ezentúl nem lesz köze a bálványokhoz.
Én hallgatom meg, én viselek rá gondot.
Olyan leszek, mint a zöldellő jegenyefenyő; nálam találnak gazdag gyümölcsre.”
Aki bölcs, értse meg ezeket!
Aki értelmes, lássa be ezt mind!
Mert egyenesek az Úr útjai, azokon járnak az igazak, de a gonoszok elbuknak rajtuk.
Ez az Isten igéje.
Oz 14,2-10

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Uram, dicséretedet * hirdeti szájam. 17b. vers. – 1 D2 tónus.
Előénekes: Könyörülj rajtam, Istenem, † mivel irgalmas és jóságos vagy, * töröld el gonoszságomat mérhetetlen irgalmaddal.
Mosd le bűnömet teljesen, * és vétkemtől tisztíts meg engem.
Hívek: Uram, dicséretedet * hirdeti szájam.
E: Te a szívben élő hűséget kedveled, * és bölcsességed titkait kinyilatkoztattad nékem.
Hints meg izsóppal, és tiszta leszek, * moss meg, és fehérebb leszek a hónál.
H: Uram, dicséretedet * hirdeti szájam.
E: Tiszta szívet teremts bennem, Istenem, * az erős lelket éleszd fel újra bennem.
Ne taszíts el színed elől, * és szent lelkedet ne vond meg tőlem.
H: Uram, dicséretedet * hirdeti szájam.
K: Üdvösséged örömét add meg újra, * a készséges lelkületet erősítsd meg bennem.
Nyisd meg, Uram, ajkamat * hogy dicséretedet hirdesse szájam.
H: Uram, dicséretedet * hirdeti szájam.
Zsolt 50,3-4.8-9.12-13.14 és 17

ALLELUJA
Midőn eljön az igazság Lelke, † elvezet a teljes igazságra titeket, * és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam nektek. Jn 16,13a;14,26b – 10. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Jézus tanítványai számítsanak rá, hogy üldözések érik őket.
Abban az időben Jézus így tanította apostolait:
Íme, úgy küldelek titeket, mint bárányokat a farkasok közé. Legyetek tehát okosak, mint a kígyók, és egyszerűek mint a galambok! Legyetek óvatosak az emberekkel szemben, mert bíróság elé állítanak, és zsinagógáikban megostoroznak titeket. Helytartók és királyok elé hurcolnak miattam, hogy tanúságot tegyetek előttük és a pogányok előtt. Amikor pedig bíróság elé állítanak, ne töprengjetek azon, hogyan és mit beszéljetek! Megadatik ugyanis nektek abban az órában, hogy mit mondjatok. Hiszen nem ti beszéltek, hanem Atyátok Lelke szól belőletek.
Halálra adja majd testvér a testvérét, és apa a fiát. A gyermekek szüleik ellen támadnak, és megöletik őket. Gyűlöletesek lesztek mindenki előtt az én nevemért. Aki azonban mindvégig állhatatos marad, az üdvözül.
Amikor pedig az egyik városban üldöznek titeket, meneküljetek a másikba! Bizony, mondom nektek: Nem járjátok végig Izrael városait, amíg el nem jön az Emberfia.
Ezek az evangélium igéi.
Mt 10,16-23

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-07-13


——
Görög katolikus:

35 Mindezt a ti érdeketekben mondom, nem azért, hogy korlátozzalak benneteket. Abban szeretnék segíteni, hogy helyesen és jó rendben éljetek, és teljes odaadással szolgáljátok az Urat.

36 Ha egy férfi úgy gondolja, hogy a menyasszonya lassan túlhaladja a házasságra legalkalmasabb kort, és ezért feleségül akarja venni, ám vegye feleségül. Azzal, hogy összeházasodnak, nem vétenek semmit. 37 Egy másik férfi azonban lehet, hogy arra a szilárd meggyőződésre jut, hogy nem akar megházasodni, és teljesen szabadon dönthet ebben, semmi sem kényszeríti. Így eldöntheti, hogy mégsem veszi feleségül azt a leányt, akit korábban eljegyzett. Ez a férfi is helyesen döntött. 38 Tehát az is helyesen teszi, aki a menyasszonyával összeházasodik. Aki azonban nem házasodik meg, az még helyesebben cselekszik.

39 A férjes asszony maradjon a férjével, amíg a férje él. Ha a férje meghal, szabadon férjhez mehet, akihez akar, csakhogy az új férje is az Úr követője legyen. 40 Azonban boldogabb lesz, ha nem megy újra férjhez. Ez a véleményem, és hiszem, hogy Isten Szelleme bennem lakik.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Corinthians+7:35-44&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

Ne okozzatok senkinek megütközést!

Most pedig a bálványoknak felajánlott ételáldozattal kapcsolatban írok nektek.

Ahogy írtátok, „mindnyájan jól ismerjük ezeket a dolgokat”. Azonban a puszta ismeret még nem elég, mert a tudás önmagában csak felfuvalkodottá tesz. A szeretet ellenben a többieket erősíti. Ha valaki azt gondolja magáról, hogy ő már „tud valamit”, akkor még semmit sem ismer úgy, ahogy kellene. De ha valaki igazán szereti Istent, azt Isten is közelről és bensőségesen ismeri.

A bálványoknak felajánlott ételáldozatokról tehát azt mondom: tudjuk, hogy a bálványok valójában semmik, és csak egyetlen Isten van. Mert vannak úgynevezett „istenek”, akár az égben, akár a földön — és valóban sok ilyen „isten” és „úr” van —, nekünk azonban csak egyetlen Istenünk van, az Atya, akitől a mindenség származik. Mi őérte élünk. Hasonlóképpen, egyetlen Úr van, Jézus Krisztus, aki által van a mindenség, és mi is őáltala élünk.

Ezt azonban nem minden hívő testvérünk tudja! Vannak, akik nemrég még a bálványokat tisztelték. Ha az ilyen ember továbbra is eszik a bálványoknak áldozott ételből, akkor úgy érzi, hogy még mindig a bálványokhoz tartozik. Mivel pedig nem biztos benne, hogy ezt helyesen teszi, rossz a lelkiismerete.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Corinthians+8:1-7&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

 
 

Sokakat meggyógyít

29 Jézus ezután visszatért a Galileai-tó partjára. Felment egy dombra, és leült.

30 Sokan jöttek hozzá, akik sántákat, vakokat, bénákat, süketnémákat, és mindenféle más beteget hoztak. Letették őket Jézus lába elé, ő pedig mindegyiket meggyógyította. 31 Az emberek nem tudtak hová lenni a csodálkozástól, amikor látták, hogy a süketnémák megszólalnak, a bénák meggyógyulnak, a sánták járnak, a vakok látnak — és dicsőítették Izráel Istenét.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+15%3A29-31&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/07/13
—–

http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html
—–

Igazság Könyve:

“… Ti ezzel a békével fogtok eltelni – beleértve azokat a lelkeket is, akik sohasem hallottak ezekről az Üzenetekről, és akik valóban szeretnek Engem -, ennek eredményeként védettek lesztek azok hangjával szemben, akik azért ordítanak rátok, mert ti az Enyéim vagytok.

Amikor egyek vagytok Velem, megígérem, hogy minden sértésért és bántalomért, melyet azért kell elviselnetek, mert Szent Szavamat hirdetitek, fel foglak emelni, őrizni és védelmezni foglak benneteket. Ti egy dicsőséges életet fogtok élvezni Új Paradicsomomban, ahol mindenki egységben fog énekelni Isten szeretetéért és dicsőségéért.


Nektek nincs miért félnetek Tőlem, de azt kérem, hogy áldozzatok időt az imára azok lelkéért, akik össze vannak zavarodva és egyes esetekben el vannak veszve. Azoknak, akik elkülönültek Tőlem, vissza kell térniük Hozzám, és azáltal, hogy a Keresztes Imahadjáratom Imáit imádkozzátok, meg tudom menteni őket.Menjetek szeretett követőim, és tudjátok, hogy ti az Én Szívemben vagytok, Én pedig a tiétekben Vagyok.Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/azaltal-hogy-keresztes-imahadjaratom-imait-imadkozzatok-meg-tudom-menteni-oket/
komment
süti beállítások módosítása