Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A Világháború után az éhínség fog bekövetkezni, azt követően pedig a csapások. De az ima még enyhítheti a büntetést. 20170713

2019. július 12. 17:46 - Andre Lowoa

FATIMA 3/6
“És nem mondhatjuk, hogy Isten büntet minket így; ellenkezőleg, maguk az emberek készítik a büntetést.”
VÖ.:
“Leányom, nem Én, nem Jézusod az, aki ezt a rettenetes szomorúságot fogja hozni. Ezt az ember gonosz bűnei okozzák majd, akinek kielégíthetetlen a hatalomvágya, és az ellenőrzés vágya a pénz és a világ fölött, mert a saját hasznát keresi.”

A Földet egy Új Paradicsom fogja felváltani, amelybe a belépés meg lesz tagadva tőlük, ha visszautasítják Szeretetem és Irgalmasságom Cselekedetét.

Sokan fognak a sötétben maradni. Sokan azonnal meg fognak térni. Ha az emberiség nagy része bűnbánatot tart, akkor a Nagy Szorongattatás nem lesz olyan nehéz.

A Világháborúnak nem lesz ugyanaz a hatása, ha az emberek többsége a Nagyfigyelmeztetés után bűnbánatot fog tartani.

A Világháború után az éhínség fog bekövetkezni, azt követően pedig a csapások. De az ima még enyhítheti a büntetést.

Olyan erővel imádkozzatok, hogy a háború, és az azt követő büntetés enyhíthető és elkerülhető lehessen. Egyedül csak az emberiség hite és az Irántam, Isteni Megváltójuk iránti hűsége képes ezt valóra váltani.

Hagyjatok figyelmen kívül mindenkit, aki azt állítja, hogy testileg Én vagyok, mert ez nem fog megtörténni.Követőim erősek lesznek Irántam való szeretetük miatt, és nekik egyetlen vágyra kell összpontosítaniuk, mert ha az beteljesedik, akkor az Számomra örömet és vigaszt fog hozni. Az lesz a lelkek megmentésének Küldetése, minden lélek megmentéséé, mielőtt újra visszajövök.”

A Világháború után az éhínség fog bekövetkezni, azt követően pedig a csapások. De az ima még enyhítheti a büntetést.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-vilaghaboru-utan-az-ehinseg-fog-bekovetkezni-azt-kovetoen-pedig-a-csapasok-de-az-ima-enyhitheti-a-buntetest/

VÖ.:
“nyomasztó éhínség volt az egész földön.”
 
 

http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/most-tehat-meg-kell-ertened-hogy-miert-kulonbozol-a-tobbi-latnoktol-ez-azert-van-igy-mert-te-a-vegidok-profetaja-vagy/

“Menjetek, és hirdessétek, hogy közel van a mennyek országa! Gyógyítsatok betegeket, támasszatok fel halottakat, tisztítsatok meg leprásokat, és űzzetek ki ördögöket! Ingyen kaptátok, ingyen is adjátok!”
FATIMA 3/6

komment
süti beállítások módosítása