Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Minden ember, aki a világon él, látni fogja a lelke állapotát, és sok esetben az első alkalommal fogják felismerni, hogy a lelkük valóban létezik 20170709

2019. július 08. 17:49 - Andre Lowoa

Nem elég csak a félelem miatt megbánni a bűnöket. Az (igaz) bűnbánatra van szükség.Mert mindazok közületek, Követőim, akik halljátok Utasításaimat, most fel kell készítenetek lelketeket a Nagyfigyelmeztetésre.

El kell kezdenetek elmélkedni rossz tetteitek fölött, amelyekkel önmagatok és felebarátaitok ellen vétkeztetek.

A közöttetek lévő Katolikusoknak mondom: ha a Kegyelem Állapotában szeretnétek maradni, akkor kéthetente a Szentgyónás szentségében kell részesülnötök.

Most szintén egy különleges imát hagyok rátok, amelyet azokért a szegény lelkekért kell imádkoznotok, akik talán a Nagyfigyelmeztetés alatt a sokktól fognak meghalni, és lehet, hogy halálos bűnben lesznek.

Követőim, a Nagyfigyelmeztetés az Üdvözítés nagy eseménye lesz, amikor a világnak bebizonyítom Isteni Irgalmasságomat.

Minden ember, aki a világon él, látni fogja a lelke állapotát, és sok esetben az első alkalommal fogják felismerni, hogy a lelkük valóban létezik.

Most már az idő rövid, és nektek el kell kezdenetek a felkészülést.

Ne felejtsétek el Utasításaimat, hogy otthonaitokban legyen élelmiszer, amely tíz napig elegendő, szentelt gyertya és szent tárgyak.

Bízzatok Bennem és örvendjetek, mert sok lélek fog megmenekülni.

Időpontot nem fogok felfedni, de ti tudjátok, hogy mi a teendőtök.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/minden-ember-aki-a-vilagon-el-latni-fogja-a-lelke-allapotat-es-sok-esetben-az-elso-alkalommal-fogjak-felismerni-hogy-a-lelkuk-valoban-letezik/

Ujjongj, Sion leánya! Zengj éneket, Jeruzsálem leánya! Íme, közeleg királyod:”
komment
süti beállítások módosítása