Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A Föld egyharmada el fog pusztulni, mivel az angyalok a Mennyország négy sarkából tüzet öntenek le 20170706

2019. július 05. 17:25 - Andre Lowoa

“Tudnotok kell, hogy most már elkezdődtek a változások, amint az meg volt jövendölve, miszerint a termény nem hozza meg gyümölcseit, mint azelőtt, és az évszakok sem lesznek már ugyanazok.

Ezek a változások Örök Atyám Keze által vannak, miközben a Föld új törvényeit vezeti be, amiket lehetetlen lesz nem észrevenni.

A természet törvényei által irányított világból semmi sem marad úgy, ahogyan az egykor volt.

A tengerek szintje megemelkedik majd, a vizek kiömlenek, a Föld remegni fog, és a talaj terméketlenné válik.

Atyám egy nagy büntetést fog kimérni, hogy megállítsa a bűn terjedését, amely az Ő bánatának egyik nagy forrása.

 


Második Eljövetelemre csak a Föld megtisztulása után kerülhet sor.Imádkozzatok követőim az erőért és az állhatatosságért, hogy ki tudjátok állni a büntetéseket.Sohasem szabad félnetek tőlük, mert ti Hadseregem, imádkozni fogtok ezekért a nemzetekért, és segíteni fogtok a megtisztulásban, amelyre szükség van az emberiség megtérése miatt.Az Élő Isten Pecsétje mindenkit meg fog védeni közületek.”
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-fold-egyharmada-el-fog-pusztulni-mivel-az-angyalok-a-mennyorszag-negy-sarkabol-tuzet-ontenek-le/

 

 VÖ.:
“Ekkor az Úr kénkövet és tüzet hullatott az égből Szodomára és Gomorrára. Így pusztította el ezeket a városokat és az egész környéket a városok egész lakosságával, sőt a föld növényzetével együtt. Lót felesége azonban hátratekintett, azért sóoszloppá változott.”
komment
süti beállítások módosítása