Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az Egy Világrend a legnagyobb paródia a Valóságos Szentháromság egy Istennel szemben 20180705

2019. július 04. 18:26 - Andre Lowoa

2013.07.04 18:40

“Drága leányom, elérkezett az Én Időm, hogy erőszakkal beavatkozzak a világba, a Velem szembeni nagy bűn időszakában.

Türelmem próbára van téve és Haragom fellobbant, amint a legnagyobb sértéseknek vagyok szemtanúja, melyeket Ellenem követnek el.

Mint minden élőlény Megteremtője, Én vagyok az élet Szerzője. Úgy teremtem azt meg, ahogyan szeretném és Szent Akaratomnak megfelelően vetek véget annak. Amikor az ember megpróbál beavatkozni Akaratomba, akkor Én visszavágok, mert nem fogom eltűrni az ilyen gonoszságokat.

Azoknak mondom, akik bármelyik gyermekemet megölik: a ti életetek véget fog érni. El fogom venni az életeteket, nemcsak testben, de lélekben is. Nem lesz örök életetek, az meg sem adható nektek. Az élet, amelyet elvesztek, a ti bukásotok lesz. „Szemet szemért” lesz a büntetésetek.

Vigyázzanak közületek azok, akik továbbra is életet pusztítanak, annak minden formájában. Én tudom, hogy mit tesztek. Tudom, hogy az abortusz terve világszerte irányítva van egy köztetek lévő csoport által. Tudom, hogy azok az országok, akik a trágár jogszabályok által lázasan sietnek igazolni az abortuszt, pusztán csak bábok. Őket zsinegeken (zsinórokon) tartják, miközben az Egy Világ Csoport dallamára táncolnak, mely csak egyetlen mesternek engedelmeskedik. Az ő hűségük a fenevadé, akinek az a legnagyobb terve, hogy több százmillió életet pusztítson el, és aki már sikert ért el az abortusz bűne által. A meg nem született gyermekek könnyű célpontok a szemükben. Az abortuszt arra használják, hogy beavatkozzanak Törvényeimbe és az emberre hagyományozott legnagyobb Ajándékba: az Élet Ajándékába.

Az ember arroganciája, mely egyesült a fenevad „csípőfogásával” és azokkal közületek, akiket ő elbolondított, undorít Engem. Szeretetem erőteljes, de a ti gonosz szándékotok, hogy elpusztítsátok, ami az Enyém, olyan váratlanul lesz megállítva, hogy ti ordítani fogtok az életetekért. Hogyha most nem hívtok Engem a Megbékülés (gyónás) Ajándéka által, akkor alig lesz Irgalmasság mutatva irányotokba. Azok közületek, akik támogatják, vagy bárhogyan is részt vesznek a meg nem született gyermekek életének elvételében: ugyanazt a büntetést fogják elviselni. Pusztítsátok (csak) el azokat az ártatlan életeket és a saját életetek is el lesz véve! Szörnyű fájdalommal figyeltem oly hosszú időn át, hogy hogyan sértegettek Engem. A ti időtöknek most vége, mert ti most szigorúan meg lesztek büntetve ezért az Istenségemmel szembeni súlyos cselekedetért.

Ne feledjétek, csak kevés az időtök, hogy felhagyjatok az abortusz elfogadásával. Haragom hamarosan kiárad a Föld négy sarkára. Az abortusz bűne az, amiért az ember a legrosszabb büntetést fogja elviselni. Egy ország sem lesz kihagyva ezekből a büntetésekből. Csak azok lesznek megkímélve a szörnyű fájdalomtól, melyet a világnak okozok, akik nem engedélyezik az abortuszt.

Mivel Én vagyok az élet Szerzője, egy embernek sincs joga ahhoz, hogy Ellenem forduljon. Senkinek sem. Az, aki szembe mer szállni Velem, azáltal, hogy az élet elvételével utánoz Engem, meg lesz fosztva minden élettől.

Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-tudom-hogy-az-abortusz-terve-vilagszerte-iranyitva-van/

 

2013.07.05 04:10

Drága szeretett leányom, van egy vallás, ami a legnagyobb fájdalmat okozza Nekem és ez az a hamis vallás, mely a fenevadat bálványozza. Az Egy Világrend a legnagyobb paródia a Valóságos Szentháromság egy Istennel szemben, és oly sok imára van szükségük azoknak, akik a Sátán házához tartoznak. Őket becsapják, elhitetve velük, hogy létezik egy másik isten, aki szereti őket. Azt mondják nekik, hogy a Szentháromság valótlanság és hogy az Én szeretett Atyám gonosz. Nem fogadják el Azt, Aki őket teremtette és a fejük annyi hazugsággal van tele, hogy ők sohasem fogják megnyitni elméjüket az Igazságra. Az okkult dolgok iránti odaadásuk miatt belekeveredtek a sátáni erőkbe, melyek felfalták a gyűlölettel eltelt lelküket, ami nemcsak az Isten iránti gyűlölettel van tele, hanem Isten minden gyermeke iránt is.

Ők csak önmagukat szeretik és az élvezet utáni sóvárgásuk kielégíthetetlen vággyal tölti el őket a több és több iránt. A világi élvezetek sokasága nem fogja kielégíteni őket, ezért van az, hogy egyéb trágárságokra vágyakoznak. Élvezetüket lelik az élet elvételében és semmiféle lelkiismeret furdalás sincs a lelkükben azért, hogy a brutális öldöklésért ők a vétkesek. Befolyásuk egyre terjed szerte a Földön, minden nemzetben és az ördög követői elvegyülnek a gazdagok, az üzleti vezetők, a fejedelemségek és a szervezetek között, beleértve a médiát, a törvények végrehajtását, az igazságszolgáltatást és az Egyházat.

Kérlek benneteket, ne becsüljétek alá hatalmukat. Bár ők kis számban vannak és bár társadalmatok nem minden részébe hatoltak be, mégis szörnyű károkat fognak okozni. Nemcsak eladták lelküket az ördögnek, de ők a fenevaddal és démonaival együtt más ártatlan lelkeket is a mélységbe fognak vonszolni.


Amennyiben ezt a rövid Keresztes Imahadjárat imáját imádkozzátok, Én megadom a Kegyelmeket mindazoknak, akik szeretnek Engem, hogy legyőzzék ezt a sötét és erőteljes csoportot, akik a nap minden pillanatában
átkoznak Engem.A Keresztes Imahadjárat 112. imája „Az Üdvösség Kegyelméért”Legdrágább Jézusom, hívlak Téged, hogy különleges Kegyelmeddel, az Üdvösség Kegyelmével borítsd be azok lelkét, akiket a Sátán megfertőzött.
Szabadítsd ki szegény lelküket a gonosz fogságból, amelyből nem tudnak kiszabadulni. Ámen.
Ezek a szegény lelkek lesznek az elsők, akik a fenevadra úgy fognak igényt tartani, mintha az a sajátjuk lenne és arcra borulnak majd, hogy imádják az Antikrisztust. Nektek minden erőtökkel imádkoznotok kell – mindnyájatoknak – hogy meg lehessen törni azt a hatalmat, amelyet a Sátán gyakorol fölöttük, és hogy megnyíljon a szívük Nagy Irgalmasságomra.Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-egy-vilagrend-a-legnagyobb-parodia-a-valosagos-szentharomsag-egy-istennel-szemben/—–
Római katolikus:

 

2018-07-0513. évközi hét csütörtök

OLVASMÁNY Ámosz próféta könyvéből
Aki Isten ügyének hűséges szolgája, az nem rendülhet meg emberi fenyegetésektől.
Amásziás, Bétel papja, ezt üzente Jeroboám királynak: „Ámosz összeesküvést szít ellened Izrael házában; az ország nem tűrheti tovább mindenféle beszédjét!
Azt mondja ugyanis Ámosz: »Kard által fog meghalni Jeroboám, és Izraelt fogságba hurcolják országából!«”
Ámoszhoz pedig így szólt Amásziás: „Eredj innen, próféta! Fuss Júda földjére, ott edd kenyeredet, és ott prófétálj! De Bételben ne prófétálj többé, mert ez királyi szentély és a királyság temploma!”
Ámosz így felelt Amásziásnak: „Nem vagyok én próféta, sem próféta fia; pásztor vagyok én, és vadfügét szedegetek.
De az Úr meghívott engem, amikor a nyájat tereltem, és azt mondta nekem az Úr: »Menj, prófétálj népemnek, Izraelnek!«
Most pedig halljad az Úr szavát: Te így szólsz: »Ne prófétálj Izrael ellen, és ne beszélj Izsák háza ellen!«
Ezért így szól az Úr: »Feleséged a város cédája lesz, fiaid és leányaid kard által hullanak el, földedet felmérik és felosztják, te tisztátalan földön halsz meg, és Izraelt országából fogságba hurcolják!«”
Ez az Isten igéje.
Ám 7,10-17

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Az Úr ítéletei igazak, * és mind egyaránt jogosak. 10b. vers. – 2. tónus.
Előénekes: Tökéletes az Úr törvénye, * megújítja a lelket.
Az Úr tanúságában bízhatunk, * bölcsességet ad a kicsinyeknek.
Hívek: Az Úr ítéletei igazak, * és mind egyaránt jogosak.
E: Az Úr végzése igaz, * megvidámítja a szívet.
Az Úr parancsa világos, * fényt gyújt a szemnek.
H: Az Úr ítéletei igazak, * és mind egyaránt jogosak.
E: Az Úr félelme tiszta, * örökké megmarad.
Az Úr ítéletei igazak, * és mind egyaránt jogosak.
H: Az Úr ítéletei igazak, * és mind egyaránt jogosak.
E: Értékesebb az aranynál, * a legdrágább drágakőnél.
Édesebb a méznél, * a csorduló lépesméznél.
H: Az Úr ítéletei igazak, * és mind egyaránt jogosak.
Zsolt 18,8.9.10.11

ALLELUJA
Isten kiengesztelődött Krisztusban a bűnös világgal, * és ránk bízta a kiengesztelődés hirdetését. 2Kor 5,19 – 9. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Jézus a béna ember meggyógyításával bizonyítja bűnbocsátó hatalmát.
Jézus egyszer hajóba szállt, átkelt a Genezáreti-tavon, és az ő városába, Kafarnaumba érkezett. Ott egy bénát hoztak eléje hordágyon. Hitük láttára Jézus így szólt a bénához: „Bízzál fiam! Bocsánatot nyernek bűneid!”
Néhány írástudó erre azt gondolta magában: „Ez káromkodik.Jézus belelátott gondolataikba, és szemükre vetette: „Miért gondoltok rosszat szívetekben? Mi könnyebb, ha azt mondom: »Bocsánatot nyernek bűneid!«, vagy ha azt mondom: »Kelj föl, és járj!«? Tudjátok meg tehát, hogy az Emberfiának hatalma van a földön a bűnök megbocsátására!” A bénához fordulva folytatta: „Kelj föl, fogd ágyadat, és menj haza!” Az ember fölkelt és hazament.
Ennek láttára félelem fogta el a tömeget, és dicsőíteni kezdték Istent, aki ilyen hatalmat adott az embereknek.
Ezek az evangélium igéi.
Mt 9,1-8

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-07-05


——
Görög katolikus:

A búza és a gyomok példázatának magyarázata36 Ezután Jézus elbocsátotta az embereket, és hazament. Tanítványai odamentek hozzá, és kérték: „Magyarázd el nekünk a búza és a gyomok példázatát!”

37 Jézus így válaszolt: „Aki a jó magot veti, az az Emberfia. 38 A szántóföld a világ. A jó mag azokat jelképezi, akik Isten Királyságához tartoznak, a gyomok pedig azokat, akik a Gonoszhoz tartoznak. 39 Az ellenség, aki a gyomokat veti, a Sátán. Az aratás ennek a korszaknak a vége[c], az aratók pedig az angyalok.

40 Ahogy a gyomokat összeszedik és elégetik, úgy fog történni ennek a korszaknak a végén is. 41 Az Emberfia elküldi angyalait, hogy válogassák ki és gyűjtsék össze Királyságából mindazokat, akik gonosz dolgokat tesznek, és akik miatt az emberek vétkeznek. 42 Ezeket tüzes kemencébe dobják, ahol sírás és fogcsikorgatás lesz. 43 Ekkor azok, akik szeretik az igazságot, ragyogni fognak majd Mennyei Atyjuk Királyságában, mint a nap. Akinek van füle, hallja és értse meg, amit mondok!”” …”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+13%3A31-44&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

“… 18 Senki se csapja be magát! Ha valaki közületek azt gondolja, hogy a jelenlegi világ szerint bölcsnek számít, inkább legyen „bolonddá”, hogy valóban bölcs lehessen. 19 Miért? Mert ennek a világnak a bölcsessége Isten szemében bolondság. Ahogyan az Írás is mondja: „Isten a saját ravaszságukkal ejti csapdába a bölcseket.[a] 20 Másutt: „Az Örökkévaló ismeri a bölcsek gondolatait, és tudja, hogy semmit sem érnek.”[b] 21 Azért senki se dicsekedjék emberekkel, hiszen minden a tiétek: 22 Pál, Apollós, Kéfás[c], a világ, az élet, a halál, a jelen meg a jövendő is. Minden a tiétek, 23 ti pedig Krisztuséi vagytok, Krisztus meg Istené.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Corinthians+3%3A18-23&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

“… 27 „Atyám mindent átadott nekem. Senki más nem ismeri a Fiút, csak az Atya. Senki más nem ismeri az Atyát, csak a Fiú, és azok, akikkel a Fiú meg akarja ismertetni őt.”28 „Jöjjetek közel hozzám mind, akik belefáradtatok súlyos terheitek cipelésébe! Nálam megnyugvást találtok. 29 Azt az igát vegyétek fel, amelyet én adok rátok, s tanuljátok meg tőlem, hogy én szívből szelíd és alázatos vagyok —, akkor meg fogtok nyugodni. 30 Mert az iga, amelyet én teszek rátok, nem nehéz! A teher, amelyet én helyezek a vállaitokra, könnyű.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+11%3A27-30&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/07/05
—–
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html
—–

2013.07.07 17:35
“… Amikor az Igazságot kijelentik, akkor azt nem könnyű elfogadni, annak ellenére, hogy Az, Isten Szava. Mégis, amikor a hazugságokat Igazságnak öltöztetve mutatják be, akkor azt azonnal elfogadják és a legtöbb esetben meleg fogadtatással és tárt karokkal üdvözlik. Legyetek éberek a hazugságokra, melyeket Ellenségeim fognak bemutatni, akik szóvivőimként fogják magukat bejelenteni. Ők többféleképpen fognak félrevezetni benneteket, mert attól tartanak, hogy csalásaikban rajtakapjátok őket. Ők azzal fogják az idejüket tölteni, hogy majd olyanokkal vessék össze őket, akiket a világ, mint jó, szent és tiszta szolgákként ismer – akik közül sokan most a Mennyországban vannak Velem. Az összehasonlítás által ők az ilyen szentek hűséges tanítványainak fognak tűnni. Aztán ismételgetni fogják Tanításaim Igazságait, ami megzavar majd benneteket. Azt fogjátok mondani: ”De hogyan lehetséges ez?”, „Ez az ember az Igazságot mondja. …”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/o-az-isten-igazsagat-arra-fogja-hasznalni-hogy-a-megfelelo-pillanatig-moge-bujjon/
komment
süti beállítások módosítása