Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Szűz Mária: Bármi is történik a világban gyermekek, tudnotok kell, hogy az a Legmagasságosabb Isten parancsára van 20170704

2019. július 03. 17:30 - Andre Lowoa

Sohasem szabad félnetek, ha hisztek Fiamban, mert Ő az Élet Kenyere, és nektek egy csodálatos, szép jövőtök lesz.

Gyerekek, ti most arra vagytok kötelezve, hogy a Fiam iránti szereteteken túl, segítsetek ezeknek a szegény lelkeknek.Egyedül csak ti segíthettek rajtuk és menthetitek meg őket, mert sokan nem lesznek képesek arra, hogy saját magukon segítsenek.

Ti vagytok a katonák Fiam számára, akikre szüksége van ebben az időben. Ezért, az Iránta lévő szeretetetek által, Ő kegyelmeket fog adni az eltévelyedett lelkek számára, ha ti a segítségét kéritek imáitok által.

Íme, a Keresztes Imahadjárat imája, a bűnösök megmentésére:”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-barmi-is-tortenik-a-vilagban-gyermekek-tudnotok-kell-hogy-az-a-legmagassagosabb-isten-parancsara-van/

“Ekkor az Úr kénkövet és tüzet hullatott az égből Szodomára és Gomorrára. Így pusztította el ezeket a városokat és az egész környéket a városok egész lakosságával, sőt a föld növényzetével együtt. Lót felesége azonban hátratekintett, azért sóoszloppá változott.
Aztán fölkelt, és parancsolt a szélnek meg a tengernek. Erre nagy csendesség lett.”
komment
süti beállítások módosítása