Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Szűz Mária: Én, a Fiammal együtt, olyan kegyelmeket adhatok nektek, és a védelem gyűrűjét, amelyen egyetlen bukott angyal sem képes áthatolni. 20170620

2019. június 19. 17:02 - Andre Lowoa

Társmegváltó , Kegyelmek Közvetítője
emberi faj megsemmisítését 
el akarják pusztítani az emberiséget



A Sátán kihasználja a félelmet és táplálja azt. Nézzetek szembe az Igazsággal, és használjátok az imát a gonosz tervek enyhítésére, melyek már folyamatban vannak azon gonosz csoportok által, akik el akarják pusztítani az emberiséget.

Érezzétek Fiam szeretetét azáltal, hogy megnyitjátok a szíveteket. Adjátok át Nekem, az Üdvösség Anyjának gondjaitokat, és Én Szent Fiamnak adom majd át azokat.

Aztán legszentebb Palástommal foglak beborítani benneteket, és ti olyan erőt fogtok érezni, ami csak az égből jöhet.

Csak akkor fogjátok érezni azt a békét, bátorságot és határozottságot, hogy Isten hadseregének részévé váljatok. Ez a hadsereg, amely most formálódik, nemzetek sokaságából áll.

Ők a végsőkig fognak menetelni, és nem lehet őket legyőzni.

Köszönöm gyermekem, hogy válaszoltál hívásomra.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-en-a-fiammal-egyutt-olyan-kegyelmeket-adhatok-nektek-es-a-vedelem-gyurujet-amelyen-egyetlen-bukott-angyal-sem-kepes-athatolni/

http://lexikon.katolikus.hu/C/corredemptrix.html

“Testvéreim!

Tudtotokra adjuk Isten kegyelmét, amellyel elárasztotta Macedónia egyházait. A bajok és megpróbáltatások ellenére túláradó öröm töltötte el őket, és nyomasztó szegénységükből bőséges adakozás fakadt. ”

komment
süti beállítások módosítása