Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A többi Felszentelt Szolgám pedig alá fog írni egy, az új világvallás iránti hűségfogadalmat 20180605

2019. június 04. 18:14 - Andre Lowoa

“Drága szeretett leányom, egyre több felszentelt szolgám válaszol végre Hívásomra, bár, ha ezt teszik, ez egy nagyon magányos út lesz számukra.

Engedelmességgel tartoznak feletteseiknek, mert Én hatalmat adtam földi Egyházamnak, hogy Isten minden gyermeke fölött gyakorolja azt. Nekik, felszentelt szolgáimnak, követniük kell minden utasítást, amelyet Egyházam ad nekik, egészen addig a napig, amíg Szentségeimet meg nem változtatják. Azt követően már csak Nekem tartoznak engedelmességgel.


Azokhoz a felszentelt szolgáimhoz szólok, akik nem hisznek a megjövendölt próféciákban, miszerint földi Egyházamat belülről fogják megsemmisíteni: nektek imádkoznotok kell, hogy Én megtartsalak benneteket erőben és hűségben Tanításaim iránt, egészen addig a napig, amíg a sötétség napja teljesen el nem törli világszerte Jelenlétemet a Szent Tabernákulumokban. Mert amikor ez megtörténik, akkor ti csak Nekem, Jézus Krisztusnak tartoztok engedelmességgel.Ne nyugtalankodjék a szívetek, mert ha ti egyedül csak Tanításaim Igazságát hirdetitek és olyan módon szolgáltatjátok ki a Szentségeket, ahogyan arra tanítottak benneteket, ez lesz a ti megmentő Kegyelmetek. Ha és amikor arra utasítanak benneteket, hogy tagadjátok meg földi Egyházam Igazságát, akkor ez lesz az az időpont, amikor észre kell vennetek a különbséget. Ez a nap még nem érkezett el, de amikor majd arra kérnek benneteket a legfelsőbb körökben lévő elöljáróitok, hogy vessétek el a Szent Eukarisztiát, akkor tudni fogjátok, hogy ti már megkaptátok az Igazságot.Amikor arra kérnek fel benneteket, hogy bizonyos tanokat elfogadjatok – még mielőtt eljönne az a nap, tudni fogjátok a szívetekben, hogy Én ezt sohasem nézném el –, akkor fel fogjátok ismerni a pusztítás szörnyű valóságát, amellyel az Egyháznak szembesülnie kell.Közületek csak a merészek és a bátrak lesznek azok, akik majd ki fognak állni az Igazságért. Amikor majd megpróbálják a pogány hazugságokat elfogadtatni veletek, ki marad majd hűséges Hozzám? Ti továbbra is ki fogjátok szolgáltatni a szentségeket: a Keresztséget, a Szentáldozást, a Bűnbánat szentségét (a Gyónás), a Bérmálást, a Házasság szentségét és a Betegek kenetét.A többi Felszentelt Szolgám pedig alá fog írni egy, az új világvallás iránti hűségfogadalmat. Ekkor lesz az, amikor két táborra fogtok oszlani: azokra, akik az Igazságot követik és azokra, akik el fogják fogadni azokat a törvényeket, amelyeknek csak egyetlen céljuk van: hamis istenek dicsőítése és a bűn jóváhagyása.Sokan közületek többé már nem fognak tisztelni Engem. Ha nem maradtok hűségesek Hozzám és hazugságokkal etetitek nyájamat, akkor sokan el fognak veszni a Számomra. Mégis, amikor ezek a lelkek felismerik majd, hogy félrevezették őket, Nagy Irgalmasságot fogok tanúsítani irántuk. Ti azonban, miután arra képeztek ki benneteket, hogy megértsétek Tanításaimat, hogy tiszteljétek Szent Szavamat és hogy Legszentebb Szentségeimet kiszolgáltassátok, mégis el fogtok árulni Engem.Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-tobbi-felszentelt-szolgam-pedig-ala-fog-irni-egy-az-uj-vilagvallas-iranti-husegfogadalmat1/

 

—–
Római katolikus:

2018-06-059. évközi hét kedd

SZENTLECKE Szent Péter apostol második leveléből
Új égre és új földre várunk.
Testvéreim!
Várjátok és siettessétek az Úr eljövetelének napját, amikor az egek tűzbe borulnak és elpusztulnak, az elemek a hőségben elolvadnak. Mi tehát új égre és új földre várunk, az igazságosság hazájára, melyet ő megígért.
Szeretteim! Miközben erre vártok, nagyon igyekezzetek, hogy tisztán, feddhetetlenül és békességben találjon benneteket! Használjátok fel Urunk türelmét üdvösségetekre!
Testvéreim! Ti már előre tudtok mindezekről. Legyetek tehát résen, hogy a gonoszok tévedései el ne sodorjanak titeket, és el ne veszítsétek biztonságotokat! Gyarapodjatok Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztus kegyelmében és ismeretében! Neki legyen dicsőség most és az örökkévalóság napján! Ámen.
Ez az Isten igéje.
2Pét 3,12-15a.17-18

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz. Te lettél, Uram, menedékünk * nemzedékről nemzedékre. 1. vers. – 4 g. tónus.
Előénekes: Mielőtt a hegyek születtek, † a föld és a világ létrejött, * Istenünk, te öröktől fogva létezel.
Hívek: Te lettél, Uram, menedékünk * nemzedékről nemzedékre.
E: Te a halandót ismét porrá teszed; * így szólsz: „Emberek fiai, térjetek vissza a porba.”
A te szemedben ezer év, akár a tegnap, * úgy tűnik tova, mint egy őrállás ideje éjszaka.
H: Te lettél, Uram, menedékünk * nemzedékről nemzedékre.
E: Életkorunk mindössze hetven év, * jó erőben lehet tán nyolcvan is.
De javarészt még az is munka és fájdalom, * bizony hamar elszáll, és mi elmegyünk.
H: Te lettél, Uram, menedékünk * nemzedékről nemzedékre.
E: Árassz el minket reggel irgalmaddal, * hogy mindennap ujjongjunk és vigadozzunk!
Lássák meg szolgáid gondviselésedet, * és gyermekeik dicsőségedet.
H: Te lettél, Uram, menedékünk, * nemzedékről nemzedékre.
Zsolt 89,2.3-4.10.14 és 16

ALLELUJA
Urunk Jézus Krisztus Atyja világosítsa meg lelki szemünket, * hogy megértsük, mily reménységre hívott minket! Vö. Ef 1,17 – 7 b. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Márk könyvéből
A keresztény ember mind a földi, mind az örök haza polgára.
Egyszer néhány farizeust és Heródes-párti embert küldtek Jézushoz, hogy szaván fogják őt. Azok odamentek hozzá, és megszólították: „Mester, tudjuk, hogy igazmondó vagy. Nem befolyásol a mások véleménye, és nem nézed az emberek személyét, hanem az igazsághoz híven tanítod az Isten útját. Szabad-e adót fizetni a császárnak, vagy nem? Fizessünk, vagy ne fizessünk?”
Jézus azonban átlátott álnokságukon, és ezért így szólt: „Miért akartok tőrbe csalni? Hozzatok ide egy dénárt, hadd lássam!” Erre odavittek egyet. Ő pedig megkérdezte tőlük: „Kinek a képe és felirata ez?”
Azok ezt felelték: „A császáré.” Jézus pedig így folytatta: „Adjátok meg tehát a császárnak, ami a császáré, és az Istennek, ami az Istené!
Azok igen elcsodálkoztak (Jézus feleletén).
Ezek az evangélium igéi.
Mk 12,13-17

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-06-05


——
Görög katolikus:

4 Aki dolgozik, annak nem ajándékot adnak, hanem jogos fizetést kap a munkájáért. De a tettei alapján senki nem lesz elfogadható Isten számára. Bíznia és hinnie kell Istenben, aki a bűnös embert a hite alapján fogadja el. Ugyanerről beszélt már Dávid is, amikor boldognak mondja azt, akit Isten a tetteitől függetlenül, a hite alapján fogad el:

„Boldogok, akiknek Isten megbocsátotta,
amikor a Törvény ellen vétkeztek,
    akiknek bűneit eltakarta!
Boldog ember, akinek bűneit
    nem tartja számon az Örökkévaló!”[a]

Vajon csak a körülmetéltek juthatnak el erre a boldog állapotra, vagy a körülmetéletlenek is? Ezt mondja erről az Írás: „Ábrahám hitt Istenben, aki ezért elfogadta őt.” 10 De mikor történt ez? Körülmetélkedése előtt vagy után? Bizony, még előtte! 11 A körülmetélés jelét Ábrahám éppen annak bizonyítékául kapta, hogy őt körülmetéletlen állapotában, a hite alapján Isten már elfogadta. Így ősapjává lett minden olyan hívőnek is, aki ugyan nincs körülmetélve, Isten mégis elfogadja.12 Ugyanakkor Ábrahám azoknak a hívőknek is ősapja, akik körül vannak metélve, és ezen felül ugyanúgy hisznek Istenben, mint ahogyan Ábrahám hitt, amikor még nem volt körülmetélve.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Romans+4%3A4-12&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

“… 

A hamis prófétákról

15 „Óvakodjatok a hamis prófétáktól, akik juhoknak álcázva közelednek hozzátok, de belül olyanok, mint a ragadozó farkasok! 16 Arról ismerhetitek fel őket, hogy mit tesznek, és annak mi az eredménye. Hiszen a tövises bokor nem teremhet szőlőt, vagy a bogáncskóró fügét. 17 Ugyanígy minden jó fa jó gyümölcsöket terem, a rossz fa pedig rosszakat. 18 A jó fa nem terem rossz gyümölcsöt, és a rossz fa sem hoz jót. 19 Minden fát, amely nem terem jó gyümölcsöt, kivágnak, és tűzre dobnak. 20 Tehát ezeket a hamis prófétákat is a tetteik eredményei alapján ismeritek fel.

21 Nem mindenki fog bemenni Isten Királyságába, aki azt mondja nekem: »Uram, Uram!« Csak az megy be, aki megteszi, amit Mennyei Atyám akar.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+7%3A15-21&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/06/05
—–
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html

 
Oly sokaknak közületek, akik egy ilyen zavaros életet élnek és azt hiszik, hogy minden rendben lesz, sokat kell még tanulniuk. Ezért engedte meg Atyám, hogy sor kerüljön a Nagyfigyelmeztetésre, mert e nélkül sok lélek a Pokol tűzébe lenne taszítva.
komment
süti beállítások módosítása