Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Isten, az Atya: Ütést fogok mérni minden nemzetre a meggyilkolt ártatlanok számarányának megfelelően 20180529

2019. május 28. 18:34 - Andre Lowoa

“Drága leányom, Én vagyok a Kezdet és a Vég. Én vagyok a Teremtője mindannak, ami van és ami lesz. Én vagyok az élet és a halál Ura. Senkinek sincs joga beavatkozni az életbe vagy a halálba, mivel egyedül csak Én, a ti Mindenható Atyátok vagyok az, aki mindkét esetben beavatkozhat.

Amikor az ember elkezdi hinni, hogy ő éppolyan jó, vagy talán még jobb, mint Én, akkor megpróbál utánozni Engem. Amikor az ember át akarja venni az irányítást Teremtésem fölött, akkor őt erre a Sátán kísérti, hogy vétkezzen. Amikor a büszkeség bűne ilyen mértékben fertőzi meg a lelket, akkor az ember szembeszáll Velem, elpusztítván az életet a Földön.

Miért akarná ezt tenni az ember? Ő, amikor elveszi az anyaméhben lévő gyermek életét, hatalmat akar szerezni magának a fölött, amit Én önként adtam. Amikor az ember ellenőrizni akarja a népességet, akkor el fogja pusztítani az életet a születés előtt, és megöli azokat, akiről úgy véli, hogy nem szabad tovább élniük.

Létezik egy bizonyos csoport által készített terv, leányom, hogy tönkretegye a világnépesség növekedését, és mindezt az abortusz gonoszságának beiktatása által. Az abortusz növekedése és annak világszerte történő gyors bevezetése nem véletlen. Ez minden nemzetben egyre csak terjed. Azok a nemzetek, akik az abortuszt ellenzik, félre lesznek állítva a tízszarvú fenevad által és kényszerítve lesznek, hogy ezt a förtelmes tettet bevezessék.

Kezem által súlyos büntetést fogok kiszabni azokra a nemzetekre, akik az abortuszt bevezették. Látni fogjátok, hogy ez megtörténik, amint az ilyen törvényeket bevezetik és a kimért büntetések által is. Tudni fogjátok, hogy az Én Kezem az, amely lesújtott az ilyen gonoszságra. Azoknak, akik azt gondolják, hogy joguk van elvenni az életet, tudniuk kell, hogy ez a jog nem létezik. Vegyétek el az életet, és akkor nem lesz életetek. Nem lesz Örök Életetek, ha részt vesztek bármilyen tevékenységben, amely ilyen gonosz törvényeket léptet életbe. Ugyanez a büntetés lesz kiszabva azokra is, akik igazolni merik az eutanáziát.

Irgalmam bőséges és meg fogok bocsátani azoknak, akik nem értik a jó és a rossz közötti különbséget. De amikor tudatosan vesztek részt egy világméretű tervben, hogy egy bizonyos sátáni csoport részeseiként életet pusztítsatok, akkor elkárhoztok. A jövőtök megpecsételtetett a fenevadnak tett ígéretetek által, és rövidesen szövetségesei lesztek az Antikrisztusnak.

Azáltal, hogy elveszitek az ártatlanok életét és erőszakkal léptetitek életbe az ilyen törvényeket, akkor nyíltan szembeszálltok az egyik legfontosabb Parancsommal, hogy „Ne ölj!” Ha egy ilyen világméretű népirtást terveztek, akkor a gonosz munkáját végzitek, és ezért Én el foglak pusztítani benneteket.

Először figyelmeztetéseket adok nektek, s aztán, ha ezek a gonosz törvények nem kerülnek korlátozásra, nem hagytok más választást Számomra. A Föld olyan erővel fog rázkódni, hogy el fog nyelni benneteket. Ütést fogok mérni minden nemzetre a meggyilkolt ártatlanok számarányának megfelelően.

Ha nem avatkoznék be, akkor a vadállat a nemzeteket nagyon hamar felfalná és egyik sem maradna ki belőle. Azt akarom, hogy tudjátok: a bűn olyan mértékben fertőzte meg a Földet, hogy már csak egy pislákoló Fény maradt belőle. Ez a Fény Isten Fénye, és ez jelen van Fiamban és az Ő Misztikus Testében. Bűneitek továbbra is ostorozzák Őt és ez fokozódni fog egészen addig a szakaszig, amíg Egyházát keresztre nem feszítik. Amikor ez megtörténik, a sötétség leereszkedik és eljön a vég.

 

Haragom elérte határát. Imáitok segíteni fognak enyhíteni néhány büntetést, melyeket erre a hálátlan világra és az ilyen gonosz bűnösökre fogok bocsátani, de nem mindenkire; mert ezeknek a büntetéseknek be kell következniük, megakadályozván, hogy ezek a tervek elpusztítsanak benneteket. Ha nem próbálnám megakadályozni az ilyenfajta utálatosságok terjedését, akkor később már lelkiismeretfurdalás sem lenne. Szégyen sem. Az a tény sem lenne tudatos, hogy az életet Én teremtem, a Legmagasságosabb Isten, és azt Én vehetem csak el, Szent Akaratomnak megfelelően. Senki másnak nincs hatalma arra, hogy hasonlóképpen cselekedjen.

Az évszázadok során Haragom megmutatta magát gyermekeimnek, de mostanáig ellen tudtatok állni a büntetéseknek, melyeket most azokra zúdítok, akik az abortusz cselekedetének bevezetéséért felelősek.

Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-utest-fogok-merni-minden-nemzetre-a-meggyilkolt-artatlanok-szamaranyanak-megfeleloen/

Gerhard Maria Wagnernek több olyan kijelentése volt, amelyek megbotránkozást okoztak Ausztriában. A pap például gyógyíthatónak mondta a homoszexualitást, a sátánizmus terjesztésével vádolta a fiatalok körében népszerű Harry Potter című regénysorozat szerzőjét, s azt találta mondani, hogy a 2005-ben New Orleansra lecsapó Katrina hurrikán isteni büntetés volt a város vétkeiért.”
Forrás: https://kuruc.info/r/6/35410/

—–
Római katolikus:
2018-05-29

8. évközi hét kedd

SZENTLECKE Szent Péter apostol első leveléből
Törekedjünk buzgó lélekkel az üdvösségre, amelyről már az ószövetségi próféták jövendöltek!
Testvéreim!
A Krisztus által hozott üdvösséget kutatták és vizsgálták a próféták, akik a nektek szánt kegyelemről jövendöltek. Azt vizsgálták, hogy melyik vagy milyen időre mutat Krisztus bennük működő Lelke, aki előre hirdette a Krisztusra váró szenvedést és a rákövetkező megdicsőülést.
Azt a kinyilatkoztatást kapták, hogy nem önmaguknak, hanem nektek szolgálnak mindazzal, amit az evangélium hirdetői most közöltek veletek a mennyből küldött Szentlélek erejéből. Még az angyalok is vágyódnak arra, hogy mindezt szemléljék.
Jól készüljetek fel tehát lélekben. Legyetek józanok, és bízzatok teljesen abban a kegyelemben, amelyet Jézus Krisztus megjelenésekor fogtok kapni! Engedelmes gyermekként ne engedjetek a korábbi tudatlanságból származó vágyaitoknak, hanem a titeket meghívó szent Istenhez méltóan magatok is váljatok szentté egész életmódotokban! Ezt olvassuk ugyanis a Szentírásban: „Szentek legyetek, mert én szent vagyok!
Ez az Isten igéje.
1Pét 1,10-16

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Megmutatta az Úr, * szabadító erejét. 2a. vers. – 6. tónus.
Előénekes: Zengjetek az Úrnak új éneket, * csodálatra méltó, amit művelt.
Diadalt aratott jobbjával, * győzelmet Szentséges karjával.
Hívek: Megmutatta az Úr, * szabadító erejét.
E: Az Úr megmutatta szabadító erejét, * igazságosságát feltárta a népek előtt.
Emlékezetébe idézte jóságát és hűségét * Izrael népe iránt.
H: Megmutatta az Úr, * szabadító erejét.
E: Meglátta a föld minden határa, * szabadulást Istenünk hozott nekünk.
Minden földek, zengjetek az Úrnak öröméneket, * ujjongjatok és zsoltárt mondjatok.
H: Megmutatta az Úr, * szabadító erejét.
Zsolt 97,1.2-3ab.3c-4

ALLELUJA
Áldalak téged, Atyám, mennynek és földnek Istene, * mert feltártad a kicsinyeknek országod titkait. Vö. Mt 11,25 – 8 G. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Márk könyvéből
Aki Jézusért áldozatot hoz, százszoros jutalmat kap érte.
A gazdag ifjúval folytatott beszélgetés után Péter apostol megszólalt, és ezt mondta Jézusnak:
„Nézd, mi mindent elhagytunk, és követtünk téged.”
Jézus így válaszolt: „Bizony mondom nektek, mindenki, aki értem és az evangéliumért elhagyja otthonát, testvéreit, anyját, apját, gyermekeit vagy földjét, százannyit kap; most, ezen a világon otthont, testvért, anyát, apát, gyermeket és földetbár üldözések közepette –, az eljövendő világban pedig örök életet.
Sokan lesznek az elsőkből utolsók, az utolsókból pedig elsők.”
Ezek az evangélium igéi.
Mk 10,28-31

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-05-29


——
Görög katolikus:

1 Üdvözlet Páltól, a Krisztus Jézus rabszolgájától.Isten arra választott ki engem, hogy apostola legyek, és rám bízta, hogy hirdessem örömüzenetét.

Prófétái által Isten már előre megígérte ezt az örömhírt a szent Írásokban. Az örömhír Isten Fiáról szól, Urunkról, Jézus Krisztusról, aki emberi természetét tekintve Dávid családjából született, de a Szent Szellem[a] hatalmas erővel bizonyította, hogy Jézus ugyanakkor Isten Fia — azáltal, hogy őt a halálból feltámasztotta.

Urunk, Jézus Krisztus által kaptam kegyelmet és apostoli megbízást, hogy az ő neve dicsőségére az összes zsidóságon kívüli nemzetből származókat elvezessem a Jézusban való hitre és az engedelmességre. Ti is ezek közül valók vagytok, akiket Isten arra hívott el, hogy Jézus Krisztushoz tartozzatok.

Nektek írom ezt a levelet, akik Rómában laktok, akiket Isten szeret és elhívott, hogy saját népévé legyetek.

Atyánk, az Isten és az Úr Jézus Krisztus adjon nektek kegyelmet és békességet!

Hálát adok értetek

Először is hálát adok értetek Istenemnek Jézus Krisztus által, mert hitetekről már az egész világon beszélnek. Tanúm az Isten — akinek a Fiáról szóló örömüzenet hirdetésével teljes szívvel-lélekkel szolgálok —, hogy amikor imádkozom, értetek is mindig könyörgök. 10 Egyre csak azt kérem tőle, hogy egyszer már hozzátok is eljussak, ha ő is akarja. 11 Nagyon szeretnék már találkozni veletek, hogy néhány szellemi ajándékot átadjak nektek, és ezzel megerősítselek benneteket. 12 Helyesebben szólva, hogy ti is, meg én is felbátorodjunk egymás hitének segítségével.

13 Testvéreim, szeretném, ha tudnátok, hogy már sokszor meg akartalak látogatni benneteket, de mindeddig akadályokba ütköztem. Azért akartam hozzátok menni, hogy a munkámnak közöttetek is legyen valami eredménye, akárcsak a többi nép között.

14 Nem számít, hogy valaki kulturált vagy primitív, tanult vagy tanulatlan, én mindenkinek adósa vagyok. 15 Ezért hát kész vagyok nektek is hirdetni az örömüzenetet, akik Rómában éltek.

16 Mert nem szégyellem senki előtt az örömhírt, hiszen Istennek hatalma az, amellyel üdvösségre juttatja mindazokat, akik hisznek benne, elsőként a zsidóknak, azután a többi népnek is. 17 Az örömhír mutatja meg, hogyan teszi Isten a maga számára elfogadhatóvá az embert. Ez pedig kezdettől mindvégig az Istenben való hit által történik. Ahogyan az Írás mondja: „Akit a hite alapján Isten elfogad, az örökké élni fog.”[b] …”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Romans+1&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

Boldogok és áldottak vagytok!

Amikor Jézus látta, hogy milyen sokan gyűltek össze, fölment a domb oldalára. Mikor leült, a tanítványai köré gyűltek. Ő pedig így kezdte őket tanítani:

„Milyen boldogok és áldottak,
    akik felismerik, hogy szükségük van Istenre,
mert övék Isten Királysága!
Milyen boldogok és áldottak,
    akik most gyászolnak és sírnak,
mert Isten majd megvigasztalja őket!
Milyen boldogok és áldottak
    a szelídek és alázatosak,
mert ők fogják örökölni a földet!
Milyen boldogok és áldottak,
    akik éheznek és szomjaznak az igazságosságra,
mert Isten megadja nekik, amire vágynak!
Milyen boldogok és áldottak,
    akik irgalmasan bánnak másokkal,
mert Isten is irgalmasan bánik velük!
Milyen boldogok és áldottak
    a tiszta szívűek,
mert ők meglátják Istent!
Milyen boldogok és áldottak,
    akik békességet teremtenek,
mert őket Isten gyermekeinek[a] nevezik!
10 Milyen boldogok és áldottak,
    akiket azért üldöznek, mert igazságosak!
Övék Isten Királysága!”

11 Boldogok és áldottak vagytok, amikor miattam üldöznek, bántanak titeket, vagy mindenféle rosszat mondanak rólatok ok nélkül. 12 Örüljetek és ujjongjatok, mert igen nagy jutalom vár rátok a Mennyben! Így üldözték azokat a prófétákat is, akik előttetek éltek.

Só és világosság

13 „Ti olyanok vagytok az emberek között, mint a só. De ha a só elveszti az ízét, hogyan lehet azt helyreállítani? Bizony, akkor már semmire sem jó, ezért az emberek kidobják és eltapossák.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+5%3A1-13&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/05/29
—–
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html

komment
süti beállítások módosítása