Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2018. május 5. SZEMETEK MEG FOGJA LÁTNI KORLÁTLAN URALMAMAT

2018. május 05. 08:49 - Andre Lowoa

1994. június 21.
Toronto

Uram és Pásztorom, jóságodban sokasítsd meg nemes szõlõskertjeidet! Adj több munkást kertjeidbe, hogy hirdessék királyi tekintélyedet! Akkor majd minden nemzet meglátja dicsõségedet!

Béke gyermekem! Amikor majd az égbolt eltûnik mint felgöngyölt könyvtekercs, 1 és a Föld elenyészik, akkor meglátják dicsõségemet. Aki megmarad, Királyotokra fog figyelni. Szemetek meg fogja látni korlátlan uralmamat. Mindaddig hívni fogom gyermekeimet, míg helyre nem állítom Jeruzsálemet.

KÖZEL VAN A SZABADULÁS
1994. június 21.

Uram?

ÉN VAGYOK. Béke, gyermekem. Jahve veled van, és megáldalak. Zárj szívedbe! Jöjj, gyermekem! Futásodnak még nincs vége és bár Abba olykor próbára tesz, 2 sohasem vagy egyedül. Légy türelmes! Továbbra is tanítani foglak és útmutatást adok neked, mert életre akarom kelteni gyermekeimet és ki akarom emelni õket fásultságukból. Tekintettel leszek szárazságukra és szeretetteljes leszek velük. Az Amen van ajtótok elõtt. Közel van a szabadulás. Jöjj!


1 mint látomásomban,
2 amikor nem érzem jelenlétét,
komment
süti beállítások módosítása