"Ki az ellenfelem? Jöjjön ide hozzám! Isten, az Úr segítségemre siet. Ki ítélhetne el?” 
Ez az Isten igéje. 
Iz 50,4-9a

...

»Közel van az én időm; tanítványaimmal nálad költöm el a húsvéti vacsorát.«” A tanítványok úgy tettek, ahogy Jézus meghagyta nekik, és elkészítették a húsvéti vacsorát.

Amikor beesteledett, Jézus a tizenkét tanítvánnyal asztalhoz telepedett, Miközben ettek, így szólt hozzájuk: „Bizony mondom nektek, közületek egyvalaki elárul engem!”"

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-04-12

 

 http://www.szerzetes.hu/ferencpapa

 

"Az ő választói báránybőrbe bújt farkasok lesznek, akik titkos tagjai a szabadkőműveseknek, és a sátán által vezetett gonosz csoportnak.
...

Addig szaladjatok gyermekeim, amíg csak tudtok. Mondjatok ellent azoknak a hazugságoknak, amelyek azok által kerülnek bemutatásra, akik megpróbálnak meggyőzni benneteket a Hamis Próféta valódiságáról.

...

Ne feledjetek el egy fontos leckét. Az Én időmben a Földön, amikor először jöttem, Szavamat eretnekségként kezelték.

Szavamat, melyet most adok nektek, Második Eljövetelemkor hasonlóan fogják kezelni a hívők, beleértve felszentelt Szolgáimat is, akik Egyházamat képviselik a Földön.

A sátán sok lelket fog feláldozni, hogy teljesítse utolsó sóvárgását: hogy a legnagyobb szívfájdalmat okozza.

Biztosak lehettek abban, hogy az Általam alapított Katolikus Egyház, amely szeretett Péter Apostolom kormányzása alá volt helyezve, a végidők legnagyobb szenvedését fogja elviselni."


Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-kovetkezo-papa-meg-ha-a-katolikus-egyhaz-belso-tagjai-is-valasztjak-meg-o-a-hamis-profeta-lesz/

 

 

VÖ.:

AZ EGYHÁZ UTOLSÓ PRÓBATÉTELE (KEK. 675.)


Szabadkőműves terv a katolikus Egyház tönkretételére

http://www.katolikus-honlap.hu/0904/szabad.htm

 

Szerző: Andre Lowoa  2018.04.11. 17:25