Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Már 4 éves a Szent Angyalok Plébániatemplomban lévő Szent Pió kápolnában örökimádás

2022. április 08. 11:22 - Andre Lowoa

Tovább folytatódik az örökimádás szervezése is. Ugyancsak a porta szolgálatnál találunk jelentkezési lapokat, amelyeken jelezhetjük örökimádó szándékunkat, felajánlásainkat. Kérjük a kitöltött jelentkezési lapokat a porta szolgálatnál leadni. Egyúttal a plébániai honlapon is megindul a lehetőség az örökimádásra szóló jelentkezésre. Jelentkezés a www.szentangyalok.hu/site/orokimadas menüpontban.



Örömmel jelzem, hogy sok felajánlás érkezett a Szent Angyalok Plébániatemplom szervezte örökimádásra. Így 2018. április 8-án,  vasárnap, az Isteni irgalmasság vasárnapján megkezdődhet a Szent Pio-kápolnában az Oltáriszentség folyamatos imádása. A 10 órai szentmise után lesz kihelyezve az Eucharisztia imádási helyére. A porta szolgálatnál továbbra is találunk jelentkezési lapokat, amelyeken jelezhetjük örökimádó szándékunkat, felajánlásainkat. Kérik, hogy azok is iratkozzanak fel, akik nem tudnak rendszeresen vállalni órákat.

komment
süti beállítások módosítása