Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"A megkeményedett lelkek, nem fogják a Nagyfigyelmeztetést könnyűnek találni" 20160930

2019. szeptember 29. 16:16 - Andre Lowoa

"Jaj, neked, Korozain! Jaj, neked, Betszaida! Ha a pogány Tiruszban és Szidonban történtek volna azok a csodák, amelyek nálatok történtek, már rég szőrzsákban és hamuban tartottak volna bűnbánatot."
MINTÁJÁRA:
"Jaj, neked, Ó, Róma! Jaj, neked, Berlin! Ha a pogány Tunéziában és Szudánban ..."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-30
VÖ.:

"Sajnos, a gyenge lelkek elméit annyira megzavarja, hogy teljesen elutasítanak Engem.

A megkeményedett lelkek, nem fogják a Nagyfigyelmeztetést könnyűnek találni. Ők érvelni fognak, hogy hogyan és miért bántottak meg Engem. Még a Nagyfigyelmeztetéskor megtapasztalható pokol égő tüze sem fogja eltörölni Létezésem minden kétségét."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-megkemenyedett-lelkek-nem-fogjak-a-nagyfigyelmeztetest-konnyunek-talalni/



Kérjük, hogy nagy Irgalma által hárítsa el a népirtás veszélyét, az üldöztetést, és az Isten gyermekeit fenyegető rémtettek minden formáját.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/a-keresztes-imhadhjarat-imai/az-imak-ket-hetre-beosztva/a2-het-csutortok/




" Imádkozzatok Szent Mihály Arkangyalhoz is."
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-megkemenyedett-lelkek-nem-fogjak-a-nagyfigyelmeztetest-konnyunek-talalni/
VÖ.:
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-29

komment
süti beállítások módosítása