Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Ma a pásztói Szentlélek templomban imádkoztam az esti 6 órai szentmisén az Egyházért és a papságért!!!

2017. július 22. 21:46 - Andre Lowoa

Pásztói könnyezés - Vajda Mihály beszámolója

 

Pásztói könnyezés - Vajda Mihály beszámolója

A hír hallatára, hogy tőlünk nem messze, Pásztón június 28-a óta két Mária szobor könnyezik, július 6-án reggel mi is útra keltünk, hogy imádkozhassunk ebben a kedves kis temetőkápolnában. A parókus atya kérésünkre kinyitotta a templomot, amelyhez folyamatosan érkeztek imádkozó, kíváncsiskodó emberek.

A két szobor a templomhajó két oldalán áll. Az egyik, a nagyobb Lourdes-i szobor magasra van helyezve, azt nem tudtuk igazán szemrevételezni, de a kisebb Rosa Mystica szobor arca nagyon jól látható volt. Valóban, mindkét szeme könnybe volt borulva, mintha éppen sírni kezdene. Bőséges folyást nem láttam, de a fotó, amit a plébános atya engedélyével készítettem, jól visszaadja a látványt.
Nem tudjuk pontosan miért sír a Szűzanya, de oka van rá, sajnos. Talán az leginkább, hogy mi magunk nem siratjuk a bűneinket, Ő viszont nem feledkezik meg rólunk.

http://egriparochia.hu/hirek/2017/p-szt-i-k-nnyez-s-vajda-mih-ly-besz-mol-ja



Jézus válasza arra a kérdésre, hogy a pásztói Szűzanya könnyezése valódi-e – egy választott lelken keresztül:

"Igen, Pásztón könnyezik Édesanyám, mert fájdalom tölti el a szívét, hogy hiába küldi általa a Mennyei Atya a jelenésekkel a figyelmeztetéseket a bűnbánatra, a megtérésre, a sok rózsafűzér-imádságra, csak kevesen hallgatnak Rá. Siratja a széles úton haladó bűnös gyermekeimet."





Kovácsné Pap Éva fényképe.



Kovácsné Pap Éva fényképe.


Kovácsné Pap Éva fényképe.


Kovácsné Pap Éva fényképe.

Kovácsné Pap Éva fényképe.Kovácsné Pap Éva fényképe.

komment
süti beállítások módosítása