Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az üzenet Kibeho elemek

2015. szeptember 28. 08:01 - Andre Lowoa

Között a tények, amit kellet volna szolgál mint a Kibeho a Jelenések hitelességét támogatása, kétségtelenül egyike a leg--bb fontos az a tartalom, a “párbeszédek” a a látnokok, a minőség, az üzenet.

A Jelenések Kibeho voltak minden bizonnyal számos, és az idő nagyon hosszú ideje; de az üzenetet a Kibeho tényállási elemek kaptak, a Jelenések első két év alatt, azaz az év végéig 1983. Ezt az időpontot követően, Nincs semmi több eredeti, de inkább megismétli haszontalan, vagy megkísérli az Összegzés. A szűz tájékoztatja a nézők különböző üzeneteket, de nem ellentétes; Mi megkülönböztetni ott könnyen sok közös pontot. Mi kell itt szorítkozunk, hogy egy rövid áttekintés. A nagykereskedelmi, anélkül, hogy átvezeti a szavakat az egyes a látnokok, a Kibeho üzenet csökkenteni lehetne az alábbi témakörökre:

1° A bűnbánat és a konverziós kőr sürgős fellebbezés: ” !Térjetek meg, Térjetek meg, Térjetek meg! “. ” Mikor ők még az “.

2° A diagnózis, a világ erkölcsi szerinti: ” a világ a nagyon rossz ” (Civil szervezetek isi imeze nabi cyane ). “A világ fut a veszteség, Fennáll annak a veszélye, az esés a szakadék a” ( Civil szervezetek isi igiye kugwa mu rwobo ), azaz ” meríteni számtalan és könyörtelen szerencsétlenség “. A világ a lázadás Isten ellen, (Übü isi yarigometse), “túl sok bűn elkötelezettek. Nincs szeretet és béke “. ” Ha nem tartanak bűnbánatot, és szívükben nem válnak, ők minden-ban egy szikla alá “.

3° A Szűz Mária mély szomorúság: a látnokok azt mondják, már erősen meglepett, látta sírni a 15 Augusztus 1982. Az anya a szót azért, mert nagyon boldogtalan hitetlenség és a maradjon, a férfiak. Ez panaszkodik körülbelül a rossz viselkedés, a vámhatóság feloszlatásával jellemzi, széthúzás, a gonosz elégedettségre, FOLYAMATOS engedetlenség Isten parancsolatainak. Ezen a ponton, lásd a három látnokok.

“Hit és hitetlenség jön, kivéve, ha azt”. (Civil szervezetek ukwemera nem ubuhakanyi bizaza mu mayeri). Ezek a rejtélyes szavai egynél többször hogy Anna a Jelenések elején szűz, Egyéni ismételt férfiak.

5° Az Üdvözítő szenvedés: Ez a témakör egyike a leg--bb fontos történetében a Jelenések Kibeho. Különösen Nathalie Mukamazimpaka. A keresztény, a szenvedés, másrészt elkerülhetetlen, az élet itt lent, -A ' erőltetett utat, hogy elérje a mennyei dicsőség. A szűz azt mondta nekik a látnokok, különösen a Nathalie a 15 május 1982: ” Senki sem jön, a mennybe, szenvedés nélkül “. Még több: ” Mária fia elkülönül a szenvedés “. De a szenvedés is azt jelenti, hogy vezekel bűneiért a világ, és részt vesznek a szenvedések Jézus és Mária, a megváltás a világ. A nézők felkérték, hogy élni ezt az üzenetet, különös módon, hogy elfogadja a hit és az öröm, szenvedés, bánt meg (“kwibabaza”) és lemondani az örömök (kwigomwa) az átalakítás a világ. Kibeho egy emlékeztető, hely a kereszt a keresztény élet és az egyház.

6Imádkozzatok nélkül megállítás és nélkül képmutatás °: nem imádkozzanak a férfiak; és még azok körében, akik imádkozni, Sokan imádkoznak nem megfelelően. A Szűz Mária kérte, hogy a pszichiáterek imádkozni érte sokat a világ, másokat, hogy imádkozzanak, és imádkozzatok azokért, akik nem imádkoznak. A Szűzanya kéri tőlünk, hogy fel kell imádkozni több lelkesedéssel, nélkül képmutatás, és.

7° Odaadás Mária, különösen egy rendszeresen és őszinte szavalat a rózsafüzér által meghatározott.

8° A bánat, a Szűz Mária-rózsafüzér: a Marie Claire Mukangango látnok azt állította, hogy megkapta ezeket a megnyilvánulásokat. A rózsafüzér, mint a szűz. Egy másik alkalommal ismert, Elesett a feledés. Kibeho a Szűzanya azt akarja, hogy vissza a tiszteletére, és az egyházban elterjedt. De bánat rózsafüzér nem kiszorítva helyéről azt a Szent Rózsafüzér.

9° A szűz akar az, hogy létrejöjjön egy kápolna Kibeho megjelenése emlékére. Ez a probléma megy vissza a megjelenése a 16 január 1982 Anna, és az év folyamán többször meg kell ismételni, különösen az új magyarázatok Nathalie ház.

10° Imádkozni fáradhatatlanul az egyház, nagy gyötrelmei, amelyek itt várnak az elkövetkező időkben. tetszik, Azt mondta, ez a szűz, hogy Anna, a 15 Augusztus 1983 majd a 28 November 1983.

A Kibeho a Jelenések, Ezek gyakran nem tartalmaztak rítusok és szimbólumok. tetszik, az áldás, a víz és, Ezzel a víz, az áldás, a tömeg és a tárgyak a jámborság által zarándokok. A szertartások az áldás általában kísért szó, amelynek tartalma megegyezik, a imádság, a közbenjárás. Között más szimbólumok, Meg lehetne említeni ” a mező, a virágok ‘ ” vagy “fák” a látnokok voltak öntözés a szűz kérésére. Ezek “virágok” o “fák” különböző fajtájú és minőségű úgy simbolizarían a férfit a recepció, a Szűzanya üzenete: Hány több konverziót, több bővül a ” területén virágok ” és diverzifikálja a színek.

Szerint a látnokok, az üzenet Kibeho Mária ” nem irányul az egyén, és ez nem egy pillanatra; de ez vonatkozik minden, az egész világ “.

Ha elemezzük a látnokok által tett nyilatkozatok, egyértelműen kiemeli, hogy nekik Szűz Mária nem jött, hogy Kibeho, hogy új tanítások, de ne feledjük, a kívánt egyértelműség, Mi is felejtettem; hogy felébredjen minket, rázzuk össze a lelkiismeretünk, figyelmeztetnek bennünket, hívja vissza nekünk a mi feladatok Isten fiai, vezet bennünket, hogy a helyes úton, ösztönöz minket, hogy módosítsa az életünket. Összegezve, Különösen azért jött, hogy dolgozik a mi szellemi hasznosítás, annak érdekében, hogy a megváltás. Mária anyánk nem veszítheti el a gyermekek. És mi baja sokkal, A vakság és a szív edzés.

A Jelenések a templomban állapota

Neves teológusok véleményére, a Jelenések és a magán-kinyilatkoztatások nem több, mint néhány kivétel köszönet; az egyház életében betöltött szerepük mindig korlátozott. A templom a tudatos, a hatás, a pozitív kinyilatkoztatás, hogy Isten akarta, hogy közlik a megváltás férfi kötött az utolsó apostol halálával, San Juan Evangelista és a szerző a Jelenések könyve. Minden, ami szükséges a mi üdvösségünkért már megtalálható a Szentírás és az élő hagyomány, az egyház. Annak ellenére, hogy a legtöbb felbecsülhető látomások nekünk buzgalom új oka, nem adna minden, új elemek a keresztény élet és az isteni tudomány. Szigorúan véve, Vannak nem új kinyilatkoztatások várni, Ez nem jelent semmilyen módon, Dios továbbra is, nem beavatkozó személyesen, a világ története.

Valamint a Saint Pablo Apóstol azt mondja, hogy az ajándékok természetüknél fogva célja a közjó, a templom, Nincs a megjelenési eltekint a a referencia és az engedelmesség, hogy a lelkész az egyház látnokok. A hatás, ” Azokat, akik az egyház vette az ítéletet a hitelességét ezen ajándékok, és jó hasznát díjmentesen.

Ők különösen ruházott, nem oltani a szellem, de mindent, hogy mi a jó ” (Jakab Katalin. 5, 19-22; Vatikán az, L.G. N.12).

Egy elismert megjelenése, hogy erősíti a egy élet, a hit és ima a hívők között minden bizonnyal egy erős segít a pásztorok a lelkek; de az üzenet kapcsolódik ez a jelenség nem új kinyilatkoztatást, Még egy emlékeztető a rendes tanítás az egyház a következő témakörben talál: katekizmus a katolikus, nem. 67).

A történelem az egyház gyakran elismert Jelenések voltak meghívni az emberek válnak vészjelzést. Ezek feladata az volt, rázzuk a nyugvó lelkiismeretüket, hogy azokat az éberséget, Várakozás a parousia Krisztus. Ők voltak a sürgős emlékeztetők igazodik a lelki helyzet, egy EKT (lásd a Mons. MARTON. Gahamanyi, Az események Kibeho a lelkipásztori levél, Butare a 30 Július 1983, p. 8-9).

Egyébként, Mi kell nem túlzok, annak fontosságát, hogy egy hivatalos elismerése a Jelenések. mindazonáltal, Ez a felismerés nem csalhatatlan minden. Ez csak egy javaslat a hitet a hívők, mert vannak jó okok-hoz hisz ez; de az egyház hatalma nem kötelezi a bárki hiszem, Mivel ezen a területen a hatóság által hozott határozatokról, nincs egy dogma a hit. Senki sem fog köp a jogot, hogy a többiek a saját ítéleteket vagy kiszorítani a Tanítóhivatal, az egyház, vagy, még több, tiszteletlenség, azoknak, akik úgy vélik, hogy a. Milyen nyelvű megjelenések, Keresztények alkalmazzák ” megtartani egységét a lélek révén a hurok a béke ” (EF 4, 3).

Tartózkodjanak elhinni, mindazt, amit az általános pletyka keresetek esetén a csodák, nem hiszem, hogy bárki, hogy ő azt állítja, hogy látnok, a fuvarozó egy üzenet, hogy jön az égből feltétlenül ihlette Isten. Jézus arra figyelmeztet bennünket: ” a gyümölcsök felismeri őket ” (MT 7, 20).

Ennek következtében, hogy senki sem része ennek a népnek, akiről az apostol santo Pablo azt mondja, hogy ” nincs több viseli az egészséges tanítás, de hogy, kiszolgáltatva a saját szenvedélye és a vágy, hogy hallani híreket, összeg a tanárok körül, és kerüljék a fülét az igazság, hogy mesék ” (Tim II. 4, 3-4).

Jóslatok a jövő

A Szentírás, a világi bölcsesség forrásaként, Mi is figyelmeztetve vagyunk: "Gondolod, hogy ezek a galileaiak voltak bűnösök, mint a többi a galileaiak, mert az általuk elszenvedett ezeket a dolgokat? Nem, Én biztosíthatom Önöket; és ha nem lettél, minden elpusztul, ugyanúgy. Vagy az a tizennyolc alapjául a Siloam torony összeomlott, megöli őket. Gondolod, hogy több követtek, mint a férfiak, hogy Jeruzsálemben laktak? Nem, Én biztosíthatom Önöket; és ha nem lettél, minden elpusztul, azonos módon." S. Lucas 13,1-5

Ezek talán a ruandai több bűnösök, mint mi? Nem az igaz!! A Stma. Szűz Mária és a mi Urunk utolsó alkalommal Kibeho jelentették be, (nem-hoz lenni megzavarodott-val a “a világ vége”), mint más helyeken megjelenését, az egyház által jóváhagyott. És, aki hallgat?

Néhány, nagyon kevesen azok, akik hallgatni, inkább nem. Kíváncsian Kibeho üzenetek már könyvkiadó néhány évvel korábban a népirtás; Ő is keringtek a ruandai társadalom Marian környezetben, Ezek az üzenetek a film. de…, aki hallgat? Után, az Egyesült Nemzetek rohant, hogy szeretnének segíteni, és hogy kár. de…, az ENSZ, elismerve, hogy van képzeljük a? “Ruandai népirtás” Ez volt már bejelentette, a Boldogságos Szűz Mária?

Mindent bejelentette, de nagyon kevesen azok, akik szeretnék hallani!

Eredetileg a: Maria habla desde el Corazon de Afrikában (Ruanda-Spanyolország)

komment
süti beállítások módosítása