Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Isten, az Atya: Tudnotok kell, hogy az a legnagyobb istenkáromlás, amikor a Fiamat bűnösnek vélik 20180622

2019. június 21. 18:43 - Andre Lowoa

“Drága leányom, hogyan reagálnának a szülők, ha tudnák, hogy gyermeküknek a halállal kell szembesülnie? Nem harcolnának kézzel – lábbal, hogy minden bajtól megmentsék őket? Ez a pontos oka annak, amiért most beavatkozom a világba utasítván Fiamat, hogy mondja el az Igazságot annak érdekében, hogy megmentsem Gyermekeim életét.

Az életben a kicsi dolgok azok, amelyek a globális szintre vannak kihatással. Ha egy méhecskének megváltozik viselkedése és ahol a virágpor nem tud megteremni, akkor ennek közvetlen kihatása lesz a Földön létező életre. Fiam földi Egyházának köszönhető az, hogy a lelket életben lehet tartani. Az Igazság nélkül Fiam Egyháza nem tarthatná fenn az életet. Tehát, amikor az Egyház falain belül hazugságok terjednek szét, anélkül, hogy beavatkoznék, akkor ennek kihatása lesz a lélek életére.

Amikor az Egyház Ő ellene fordul, az ellen, Aki azt létrehozta, akkor fog az élet megsemmisülni. Ez a fertőzés az egész világra kihatással lesz, beleértve azokat is, akik nem hisznek az élet utáni életben. Még azokat is érinteni fogja, akik más vallásúak, akik nem Tőlem jönnek. Amikor a hazugságok ellepik Fiam, Jézus Krisztus Misztikus Testét a Földön, akkor betegséget okoznak. A betegség, ha nem kezelik, a halálhoz fog vezetni. Ezért, mint Isten, minden Teremtés Atyja, nem fogok meghátrálni és nem fogom megengedni ellenségeimnek, hogy elpusztítsák gyermekeim lelkét.

Amikor a hazugságokkal szembesültök, akkor azok úgy fognak a csaló szájából kiesni, mint egy zavaros, kusza ostobaság. A hazugságok, melyek már elkezdődtek, az alázathoz hasonló nyelvezettel lesznek megfogalmazva, de az Egyház Igaz tanai ellen a legnagyobb hazugságokat álcázzák. Azoknak ismerjétek fel őket, amik azok valójában: azért vannak küldve, hogy a bűnre csábítsanak benneteket. Tudnotok kell, hogy az a legnagyobb istenkáromlás, amikor a Fiamat bűnösnek vélik, mert ez lehetetlen.

Én Testben, emberként küldtem el Fiamat – amilyenek ti mindnyájan vagytok -, egy kivétellel. Ő bűn nélkül született, és ezért képtelen volt arra, hogy vétkezzen. Bárki, aki az Igazsággal él és aztán elferdíti azt annak érdekében, hogy szeretett Fiam keresztre feszítésének egy új értelmezését vezesse be, az egy hazug. Ő nem Tőlem jön és ellensége Fiamnak.

Figyeljétek most meg kicsiny gyermekeim, hogy a fenevad és démonai, kiket azért küldött, hogy elragadjanak Tőlem benneteket, köztetek bolyonganak. Nektek erősnek kell lennetek. Nektek sohasem szabad elfejtenetek, hogy Ő, Jézus, az Igazságot adta nektek, amikor a Földön járt és meghalt bűneitekért. Ő feláldozta Testét, hogy megváltson benneteket, de sohase lett bűnös, mert nem közületek való.

Nektek hűeknek kell maradnotok Szavamhoz és Fiam Tanításához. Ha nem ezt teszitek, akkor abba a kísértése estek, hogy elfogadjátok a hazugságokat, melyek semmi mást nem hoznak nektek, mint örök szenvedést.

Szerető Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten ”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-tudnotok-kell-hogy-az-a-legnagyobb-istenkaromlas-amikor-a-fiamat-bunosnek-velik/

 
 
—-
Római katolikus:

“2018-06-22

11. évközi hét péntek

OLVASMÁNY a Királyok második könyvéből
Jojáda főpap királlyá teszi Joást.
Amikor Atália meggyőződött róla, hogy fia, Okoziás király meghalt, megölette az egész királyi családot, mert ő akart uralkodni.
Jósába, Jórám király leánya és Okoziás nővére azonban fogta Joást, Okoziás fiát, és titokban elvitte őt a halálra szánt királyi gyermekek közül dajkájával együtt az ágyasházába. Így elrejtette őt Atália elől, hogy meg ne öljék. Azután hat esztendeig az Úr házában rejtőzködött vele, amíg Atália uralkodott az országban.
A hetedik esztendőben Jojáda főpap hírvivőket küldött, és magához hívatta a testőrség századosait és a futárokat. Bevezette őket az Úr templomába, szövetséget kötött velük, és megeskette őket a templomban, végül megmutatta nekik a király fiát.
A századosok pontosan úgy cselekedtek, ahogyan Jojáda főpap parancsolta nekik. Mindegyik maga mellé vette az embereit, azokat is, akik szombaton szolgálatba léptek, meg azokat is, akik szombaton a szolgálatból kiléptek. Valamennyien Jojáda főpaphoz mentek, az pedig átadta nekik Dávid király dárdáit és pajzsait, amelyek a templomban voltak. Aztán a katonák felsorakoztak, ki-ki fegyverrel a kezében, a templom jobb oldalától egészen a templom bal oldaláig az oltárral és a templomépülettel szemben, hogy körülvegyék az új királyt. Ekkor Jojáda kivezette a király fiát, ráhelyezte a koronát és az uralkodás okmányát, majd királlyá tették és felkenték őt, közben tapsolva kiáltották: „Éljen a király!”Atália meghallotta a futkosó nép lármáját, és maga is bement a nép közé a templomba. Amikor látta, hogy a király a szertartás rendje szerint ott áll az emelvényen, mellette az énekesek és a trombitások, az ország egész népe pedig ujjong és trombitál, megszaggatta ruháit, és azt kiáltozta: „Összeesküvés, összeesküvés!
Ekkor Jojáda megparancsolta a századosoknak, a sereg parancsnokainak: „Vezessétek ki őt a templom bekerített részéből, és aki kíséri, ölje meg a kardjával”
Mivel lelkükre kötötte a főpap, hogy ne a templomban öljék meg, elfogták, és kivezették őt azon az úton, amelyen a lovak a királyi palotába járnak, és ott megölték.
Azután Jojáda szövetséget hozott létre az Úr, valamint a király és a nép között, hogy tudniillik az Úr népe lesznek; ugyanígy a király meg a nép között.
Majd az egész nép bevonult Baál templomába. Lerombolták oltárait, és teljesen összetörték az ott levő bálványszobrokat; Mátánt pedig, Baál papját megölték az oltár előtt. Azután a főpap őrséget rendelt az Úr házához.
Az ország egész népe örvendezett; a város azonban nyugodt maradt, pedig Atáliát karddal megölték a királyi palota előtt.
Ez az Isten igéje.
2Kir 11,1-4.9-18.20

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Az Úr kiválasztotta Siont magának, * ezt kívánta lakóhelyül. 13. vers. – 7 b. tónus.
Előénekes: Esküt tett az Úr Dávidnak, † igaz esküjét nem vonja vissza: * „Véredből származó utódot ültetek trónodra.”
Hívek: Az Úr kiválasztotta Siont magának, * ezt kívánta lakóhelyül.
E: „Ha megtartják szövetségemet fiaid és a parancsokat, melyre tanítom őket, * akkor még az ő fiaik is trónodon ülnek mindörökre.”
H: Az Úr kiválasztotta Siont magának, * ezt kívánta lakóhelyül.
E: Az Úr kiválasztotta Siont magának, * ezt kívánta lakóhelyül:
„Nyugalmam helye ez lesz örökre, * itt fogok lakni, ez a kívánságom.”
H: Az Úr kiválasztotta Siont magának, * ezt kívánta lakóhelyül.
E: „Dávidnak ott hatalmas sarjat támasztok, * fényességet hintek fölkent királyomra.
Ellenségeit szégyennel borítom, * az ő fején azonban korona ragyog”
H: Az Úr kiválasztotta Siont magának, * ezt kívánta lakóhelyül.
Zsolt 131,11.12.13-14.17-18

ALLELUJA
Boldogok, akik lélekben szegények: * övék a mennyek országa. Mt 5,3 – 4 g. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Legnagyobb kincsünk a hit világossága.
Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak:
Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, ahol a moly és a rozsda megemészti, a tolvajok meg kiássák és ellopják. Gyűjtsetek inkább kincseket a mennyben, ahol sem a moly, sem a rozsda meg nem emészti, sem a tolvajok ki nem ássák és el nem lopják. Mert ahol a kincsed van, ott van a szíved is.
A test világossága: a szem. Ha szemed ép, egész tested világosságban lesz. De ha szemed elhomályosodik, egész tested elsötétedik. Ha tehát a világosság benned sötétség, maga a sötétség mekkora?
Ezek az evangélium igéi.
Mt 6,19-23

25 Testvéreim, szeretném, ha megértenétek ezt az eddig elrejtett igazságot, és nem csapnátok be magatokat: Izráel népe csak részben makacsolta meg magát. De még ez is csak addig tart, amíg teljes számban Istenhez jönnek azok, akiket ő az Izráelen kívüli népek közül hívott el. 26 Akkor majd Izráel népe teljes egészében üdvösséget nyer. Amint az Írás is mondja:

„Szabadító érkezik majd Sionból,
    aki minden istentelenséget kitisztít Jákób családjából.
27 Szövetséget kötök velük,
    amikor megbocsátom bűneiket.”[a]

28 Igaz, hogy Izráel népe az örömhír ellenségévé lett, de még ez is a ti javatokat szolgálja. Ennek ellenére Izráel még mindig Isten kiválasztott és szeretett népe, az ősapák kedvéért. 29 Isten ugyanis soha nem veszi vissza az ajándékait, és nem vonja vissza, ha egyszer valakit elhívott.

30 Gondoljátok csak meg! Régebben ti voltatok engedetlenek Istennek, most azonban Izráel engedetlensége miatt Isten a kegyelmébe fogadott titeket. 31 Hasonlóképpen most Izráel engedetlen, hogy — azon a kegyelmen keresztül, amelyet most ti élveztek — majd ők is kegyelemben részesüljenek. 32 Mert kivétel nélkül minden ember engedetlen Isten iránt. Ő pedig mindenkit bezárt az engedetlenség börtönébe, hogy azután mindenkinek felkínálhassa kegyelmét.

Dicsőség Istennek!

33 Ó, milyen hatalmas Isten gazdagsága, milyen mélységes a bölcsessége, és végtelen a tudása! Milyen nehéz megérteni a döntéseit! Ki képes követni, hogy Isten mit miért tesz? 34 Amint az Írás is mondja:

„Ugyan ki értheti az Örökkévaló gondolatait,
    ki adhat neki tanácsot?”[b]

35 „Ki adott valaha is elsőként az Örökkévalónak,
    hogy annak visszafizetését várja tőle?”[c]

36 Mert mindent Isten teremtett, mindent ő tart fenn, és minden őérte létezik. Övé legyen a dicsőség örökké! Ámen.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Romans+11%3A25-36&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

Az Emberfia a szombatnak is Ura

12 Akkoriban Jézus a tanítványaival együtt egy gabonaföldön ment keresztül. A tanítványok éhesek voltak, ezért kalászokat téptek le, és a gabonaszemeket eszegették. Történetesen éppen szombat volt. Amikor a farizeusok ezt meglátták, így szóltak Jézushoz: „Nézd csak, mit tesznek a tanítványaid! A Törvény szerint szombaton ezt nem lenne szabad!”

Erre Jézus ezt kérdezte tőlük: „Nem olvastátok, hogy mit tett Dávid, amikor ő és a kísérői megéheztek? Bement Isten házába, és embereivel együtt megette az Istennek felajánlott szent kenyereket! Pedig ezeket a Törvény szerint sem neki, sem a kísérőinek nem lett volna szabad megenniük, csak a papoknak. Vagy nem olvastátok a Törvényben, hogy szombatonként a papok a Templomban nem tartják be a szombatra vonatkozó parancsot, de mégsem vétkeznek? Igazán mondom nektek: nagyobb van itt a Templomnál! Ha megértettétek volna, mit jelent ez: »Irgalmasságot akarok tőletek, nem áldozatot«,[a] akkor most nem ítéltétek volna el azokat, akik semmi rosszat nem tettek.

Mert az Emberfia úr a szombat ünnepe fölött is”.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+12%3A1-8&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/06/22

komment
süti beállítások módosítása