Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Isten, az Atya: Az Igazság Könyvét megígértem a világnak és Én sohasem állok el Szent Szavamtól 20180527

2019. május 26. 18:16 - Andre Lowoa

“Drága leányom, az Én szeretett gyermekeim össze vannak zavarodva ebben az időben. Szeretném nekik elmondani, különösen azoknak, akik kételkednek ezekben a neked adott Isteni Üzenetekben, nem szabad félniük, mert szeretem őket.

A félelem kétséget ébreszt. A kétség pedig zavarodottságot okoz. A zavarodottság nyugtalansághoz vezet és végül vakok lesztek az Igazságra. Az Igazságot soha nem lesz könnyű elfogadni, mert az Igazság felfedi a jót és a rosszat. Senki sem akarja a rosszat hallani, és ahelyett, hogy elfogadnák azt az irányt, mely Kívánságom szerint adatik a világnak, az emberiség inkább a félelembe burkolódzik.

Prófétákat küldök, hogy emlékeztessenek benneteket minden egyes drága gyermekem iránti Végtelen Szeretetemre. Azért is küldöm őket, hogy figyelmeztessenek benneteket azokra az akadályokra, amelyeket a gonosz elétek helyez, hogy elragadjon Tőlem benneteket. Amikor ezeket a dolgokat feltárom előttetek, az nem azért van, hogy felzaklassanak benneteket, hanem, hogy megmentsenek és távol tartsanak titeket a bajtól.

A Szent Könyvemben, a Bibliában nektek adott Igazság azért van ott, hogy meglássátok azt. Ne vegyétek elő csak azért, hogy egy saját új verziót alkossatok, mert nem az a Kívánságom, hogy elferdítsétek az Igazságot. Az Igazság Könyvét megígértem a világnak és Én sohasem állok el Szent Szavamtól. Ezt most adom nektek, hogy gyermekeimet össze tudjam gyűjteni a Föld négy sarkából. Ellenségeim megpróbálják megállítani az Igazság Könyve tartalmának terjedését. Ne engedjétek meg nekik, hogy megzavarjanak benneteket, mert ha ez megtörténik, akkor a lelkek elvesznek Számomra.

Legyetek hálásak, hogy Én, a ti szeretett Atyátok ezt a nagy Ajándékot adom nektek, mivel szükségetek lesz az Irányításomra, különösen most, amikor az Antikrisztus be lesz mutatva, hogy a világ meglássa őt. Az Igazság Könyvén keresztül lesz megmutatva nektek, hogyan védjétek meg lelketeket attól az általa kitervelt fertőzéstől, melyet a világnak okoz. Minden védelmet megkaptok, hogy az ne csak a saját lelketeket segítsen megmenteni, hanem milliárdok lelkét is.

A Maradék Hadsereg a legnagyobb erőt fogja megkapni, hogy legyőzze a fenevadat. Elég erős lesz ahhoz, hogy ezt megtegye, ezért tehát sohasem szabad éreznetek, hogy el vagytok bátortalanodva, amikor ellenségeim megpróbálnak benneteket akadályozni abban, hogy sokasodjatok minden nemzeten keresztül. Az ő hatalmuk meg lesz semmisítve és a gyengék, akik elfogadják a hazugságokat, amelyeket hamarosan Fiam Nevében mutatnak be majd nekik, el fognak veszni Számomra. Csak az Irántam és szeretett Fiam, Jézus Krisztus iránti szeretetetek által és a Szentlélek Ereje által lehet minden gyermekemet megmenteni.

Én meg foglak védeni benneteket és őrködni fogok felettetek minden pillanatban. Fiam iránti hűségetek által emeljétek Hozzám a lelketeket, és az Új Paradicsomom Legdicsőségesebb Ajándéka fog megadatni nektek.

Ne engedjétek senkinek sem, hogy megakadályozzon benneteket jogos Örökségetek igénylésében. Senkinek se engedjétek, hogy megállítson benneteket az összes gyermekem lelkéért folytatott harcotokban, mert ti megkaptátok a szükséges Kegyelmeket, hogy még azok lelkét is megmentsétek, akik a legtöbbet bántanak Engem. Szeretlek benneteket, gyermekek. Várom a válaszotokat erre a Mennyei Hívásra.

A Legmagasságosabb Isten”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-az-igazsag-konyvet-megigertem-a-vilagnak-es-en-sohasem-allok-el-szent-szavamtol/

—–
Római katolikus:
2018-05-27

Szentháromság vasárnapKezdőének:
Áldott legyen az Atyaisten, és Isten egyszülött Fia, valamint a Szentlélek, mert irgalmasságot gyakorolt velünk.

Könyörgés:
Mennyei Atyánk, te elküldted a világba Fiadat, az igazság Igéjét és a megszentelő Szentlelket, és ezzel kinyilatkoztattad belső életed csodálatos titkát. Add, hogy az igaz hit megvallásával a Szentháromság dicsőségét megismerjük, és a fölséges hatalmú egy Istent imádjuk. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön örökké.

OLVASMÁNY Mózes ötödik könyvéből
Mózes a pusztában ezt a beszédet intézte a néphez: „Kutasd a régi időket, amelyek előtted voltak, attól a naptól kezdve, hogy Isten embert teremtett a földre! Vajon az ég egyik határától a másikig történt-e valaha ilyen nagy dolog, lehetett-e hallani hasonlót? Van-e olyan nép, amelyik hallotta az élő Istent lángok közül beszélni, ahogy te hallottad, – és életben maradt? Volt-e valaha is olyan Isten, aki megtette, hogy egy népet kivezessen egy másik nép köréből; megpróbáltatásokkal, jelekkel és csodákkal, háborúsággal, erős kézzel és kinyújtott karral, nagy csapásokkal, ahogy az Úr, a ti Istenetek veletek tette Egyiptomban a szemetek láttára? Tudd meg hát és vésd szívedbe, hogy fönn az égben és lenn a földön az Úr az Isten, senki más! Tartsd meg parancsait és törvényeit, amelyeket ma parancsolok neked, hogy jól menjen sorod, és majd utánad gyermekeidnek is, és hogy sokáig élj azon a földön, amelyet az Úr, a te Istened neked ad örökre!”
Ez az Isten igéje.
MTörv 4,32-34.39-40

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Boldog az a nemzet, * melyet az Úr örökbe fogadott. 5. tónus.
Előénekes: Sziklaszilárd az Úr igéje, * minden tettét hűség vezeti.
Az igazlelkűséget és a törvényt szereti, * telve van a föld az Úr irgalmával.
Hívek: Boldog az a nemzet, * melyet az Úr örökbe fogadott.
E: Az Úr szavára lett a mennybolt, * szája leheletére a csillagok ezrei.
Mert csak szólt és meglettek, * parancsolt és létrejöttek.
H: Boldog az a nemzet, * melyet az Úr örökbe fogadott.
E: Az istenfélőkre ügyel az Úr szeme, * akik bíznak az ő irgalmában.
Megmenti lelküket a haláltól, * és táplálja őket éhínség idején.
H: Boldog az a nemzet, * melyet az Úr örökbe fogadott.
E: Az Úrra hagyatkozik lelkünk, * ő a segítőnk, és ő a mi oltalmunk.
Kegyes szemed legyen rajtunk, * tebenned van bizodalmunk.
H: Boldog az a nemzet, * melyet az Úr örökbe fogadott.
Zsolt 32,4-5.6 és 9.18-19.20 és 22

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a rómaiakhoz írt leveléből
Testvéreim! Akiket Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai. Nem a szolgaság lelkét kaptátok ugyanis, hogy ismét félelemben éljetek, hanem a fogadott fiúság Lelkét nyertétek el. Általa szólítjuk őt így: „Abba, Atya!”
A Lélek maga tesz tanúságot lelkünkben, hogy Isten gyermekei vagyunk. Ha pedig gyermekei, akkor örökösei is: Istennek örökösei, Krisztusnak pedig társörökösei. Előbb azonban szenvednünk kell vele együtt, hogy vele együtt meg is dicsőüljünk.
Ez az Isten igéje.
Róm 8,14-17

ALLELUJA
Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek: * Istennek, aki van, aki volt, és aki eljön újra. Vö. Jel 1,8 – 9. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Abban az időben: A tizenegy tanítvány elment Galileába, fel arra a hegyre, ahova Jézus rendelte őket. Amikor meglátták őt, leborultak előtte a földre. Egyesek azonban még mindig kételkedtek. Jézus odament hozzájuk, és ezt mondta nekik: „Én kaptam meg minden hatalmat az égen és a földön. Ezért most menjetek el, és tegyetek tanítványommá minden nemzetet! Kereszteljétek meg őket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Tanítsátok meg őket mindannak megtartására, amit parancsoltam nektek! És íme, én veletek vagyok mindennap a világ végéig!”
Ezek az evangélium igéi.
Mt 28,16-20

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-05-27

 
——
——
Görög katolikus:

“… 24 Ezután Mózes kiment a néphez, és kihirdette nekik, amit az Örökkévaló üzent. Majd összegyűjtötte azt a 70 férfit Izráel vezetői közül, és odaállította őket a Találkozás Sátora köré. 25 Az Örökkévaló pedig leszállt a felhőben és beszélt Mózessel, azután abból a Szellemből, amely addig Mózesen nyugodott, adott a 70 vezetőnek is. Amint a Szellem rájuk szállt és megnyugodott rajtuk, ezek a vezetők is elkezdtek prófétálni. Később azonban már nem prófétáltak többé.

Bárcsak az Örökkévaló népe mind próféta lenne!

26 A 70 vezető közül azonban ketten nem mentek oda a Találkozás Sátorához, hanem a táborban maradtak. Az egyiknek Eldád, a másiknak Médád volt a neve. Ők is szerepeltek a 70 vezető névsorában, akiket Mózes kiválasztott, de mégsem mentek oda a többiekkel együtt. Ennek ellenére a Szellem rajtuk is megnyugodott, és ők is prófétálni kezdtek, ott ahol voltak, a táborban. 27 Egy fiú elszaladt Mózeshez ezzel a hírrel: „Uram, Eldád és Médád prófétál a táborban!”

28 Erre Józsué, Nún fia, aki fiatal kora óta Mózes szolgája volt, ezt mondta Mózesnek: „Uram, tiltsd meg nekik!”

29 De Mózes ezt kérdezte Józsuétól: „Az én érdekemben vagy féltékeny rájuk? Bárcsak az Örökkévaló népe mind egy szálig próféta lenne! Bárcsak az Örökkévaló mindegyiküknek adná Szellemét!”

30 Ezután Mózes és a vezetők visszatértek a táborba.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Numbers+11:24-29&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

 
 
“…  24 Fölveszlek a nemzetek közül, összegyűjtelek minden országból, és hazaviszlek titeket a saját országotokba.
“… Megjelenik a tanítványai között

19 Aznap este, a hét első napján, a tanítványok együtt voltak. De bezárták az ajtókat, mivel féltek a vallási vezetőktől. Jézus hirtelen megjelent közöttük, és köszönt: „Békesség!” 20 Miután ezt mondta, megmutatta nekik a két kezét és az oldalát. A tanítványok nagyon megörültek, hogy látják az Urat.

21 Ezután Jézus újra azt mondta nekik: „Békesség! Ahogyan engem elküldött az Atya, most én is úgy küldelek el titeket.” 22 Rájuk lehelt, és ezt mondta: „Fogadjátok be a Szent Szellemet! 23 Ha megbocsátjátok valakinek a bűneit, akkor azokra a bűnökre bocsánatot nyer. Ha pedig nem bocsátjátok meg, akkor azokra nem kap bocsánatot.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=John+20%3A19-23&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

“…

Pünkösdkor a Szent Szellem leszáll a tanítványokra

Mindannyian együtt voltak akkor is, amikor elérkezett a Pünkösd ünnepe. Hirtelen zúgás hallatszott az égből, mint amikor erős szél fúj, és betöltötte az egész házat, ahol ültek. Azután lángnyelvek jelentek meg közöttük, és rászálltak mindenkire. Ekkor betöltötte őket a Szent Szellem. Mind más-más nyelveken kezdtek beszélni, ahogy a Szent Szellem adta kinek-kinek, hogy mit mondjon.

Az ünnepre sok istenfélő zsidó gyűlt össze Jeruzsálemben a világ minden tájáról. Amikor meghallották ezt a zúgást, mindenfelől odagyűltek az emberek, és nagyon meglepődtek, mert mindenki a saját anyanyelvén hallotta őket beszélni.

A csodálkozástól magukon kívül voltak, és azt mondták: „Hát nem mind Galileából valók[a] ezek, akik itt beszélnek? Hogyan lehet, hogy mind a saját nyelvünkön halljuk őket? Hiszen vannak itt közöttünk pártusok, médek és elámiták. Jöttek Mezopotámiából, Júdeából, Kappadóciából, Pontuszból és Kis-Ázsiából, 10 Frígiából, Pamfíliából, Egyiptomból, Líbia Ciréné melletti vidékéről és Rómából is. 11 Vannak közöttünk, akik zsidónak születtek, és vannak, akik felvették ezt a vallást. Kréta szigetéről is jöttek, és vannak itt arabok is. Mégis mindannyian a saját nyelvünkön halljuk, amit ők Isten csodálatos dolgairól mondanak.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts+2%3A1-11&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

“… 

Jézus a Szent Szellemről

37 Az ünnep utolsó, legnagyobb napján Jézus felállt, és így kiáltott: „Ha valaki szomjas, jöjjön hozzám, és igyon! 38 Aki hisz bennem, annak szívéből majd élő víznek forrásai fakadnak — ahogyan az Írás mondja.” 39 Ezt a hasonlatot a Szent Szellemről mondta, akit később azok kaptak meg, akik Jézusban hittek. De amikor ezt mondta, akkor a Szent Szellemet még senki sem kaphatta meg, mert Jézus még nem dicsőült meg.

Az emberek vitatkoznak Jézusról

40 Ezt hallva a sokaság egy része azt mondta: „Bizony, ő a Próféta!”[a]

41 Mások azt mondták: „Ő a Messiás!”

De voltak, akik ezt mondták: „Az nem lehet, mert a Messiás nem Galileából származik! 42 Nem azt mondja az Írás, hogy a Messiás Dávid családjából származik, és Betlehemből jön majd, abból a városból, ahol Dávid élt?” 43 Emiatt nem tudtak egyetértésre jutni. 44 Voltak, akik szerették volna Jézust letartóztatni, de nem mertek kezet emelni rá.

A vallási vezetők nem hisznek Jézusban

45 A Templom-őrség ekkor dolgavégezetlenül visszament a főpapokhoz és a farizeusokhoz. Azok megkérdezték: „Miért nem tartóztattátok le, és hoztátok ide őt?”

46 Az őrök azt válaszolták: „Még soha senki nem beszélt úgy, mint ez az ember!”

47 A farizeusok ekkor megkérdezték: „Csak nem bolondított el titeket is? 48 Látjátok, hogy senki sem hisz benne a farizeusok és a főpapok közül! 49 Csak a tömeg követi, de ők átok alatt vannak, mert nem ismerik a Törvényt!”

50 A farizeusok között ott volt Nikodémus is, aki korábban elment Jézushoz, és beszélt vele.[b] Azt mondta: 51 „A Törvényünk szerint senki nem ítélhető el, amíg ki nem hallgatták! Mi sem ítélhetjük el őt, amíg ki nem vizsgáltuk, hogy mit tett.”

52 Ekkor a többiek letorkolták: „Talán te is Galileából jöttél? Nézz utána az Írásokban, és meglátod, hogy a Próféta nem Galileából származik!”

53 Ezután mindannyian hazamentek.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=John+7%3A37-55&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–

https://oca.org/readings/daily/2018/05/27
—–
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html

komment
süti beállítások módosítása