Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Látnokaim a világon azt az utasítást fogják kapni, hogy imádkozzanak egy világháborúval kapcsolatos veszély elhárításáért 20170516

2019. május 15. 17:36 - Andre Lowoa

A ti feladatotok, hogy válaszoljatok szeretett Fiam utasításaira. Az imádság és a Fiamba vetett bizalom a megmentéseteket fogja eredményezni.

...

Fontos a Rózsafüzérem mindennapi elimádkozása ebben az időben, független attól, hogy milyen Keresztény Egyházhoz tartoztok.

Nektek azt imádkoznotok kell, mert azon nemzetek számára, akik nagy számban és naponta elimádkozzák, védelmet nyújt.  


Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-latnokaim-a-vilagon-azt-az-utasitast-fogjak-kapni-hogy-imadkozzanak-egy-vilaghaboruval-kapcsolatos-veszely-elharitasaert/
 
"Erőt öntöttek a tanítványok lelkébe, buzdították őket, hogy tartsanak ki a hitben, mert „sok viszontagságon át kell bemennünk az Isten országába”. Az egyes egyházak élére kézrátétellel elöljárókat rendeltek, és végül imádkozva és böjtölve az Úr oltalmába ajánlották őket, akinek hívei lettek.
...
Ne nyugtalankodjék szívetek, és ne csüggedjen! Hiszen hallottátok, hogy azt mondtam: »Elmegyek, de visszajövök hozzátok.« Ha szeretnétek engem, örülnétek annak, hogy az Atyához megyek, mert az Atya nagyobb nálam. Előre megmondtam nektek, mielőtt megtörténnék, hogy ha majd bekövetkezik, higgyetek.
Már nem sokat beszélek veletek, mert jön a világ fejedelme. Rajtam ugyan nincs hatalma; hogy azonban megtudja a világ, hogy szeretem az Atyát: úgy cselekszem, amint az Atya meghagyta nekem.”
Ezek az evangélium igéi. 
Jn 14,27-31a"
komment
süti beállítások módosítása