Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A csodák, amelyeket a Keresztes Imahadjáratom imái által ígértem a világnak, gyarapodni fognak 20180511

2019. május 10. 18:41 - Andre Lowoa

“Drága szeretett leányom, nem számít, ha fájdalmat kell elviselned a miatt, ahogyan elutasítanak téged Miattam, mert az Én Szavam sohasem fog meghalni. Szavam felemelkedik majd, és egyre hangosabb lesz, mint egy erőteljes szél, és addig növekszik majd erősségében, míg Hangom a mennydörgéshez hasonlóan fog zengeni szerte a Földön. Csak nagyon kevesen lesznek, akik nem fogják meghallani Hangomat, és még azok is, akik elutasítanak Engem, továbbra is beszélni fognak Rólam. Képtelenek lesznek arra, hogy ne vegyenek erről tudomást.

Mint bármelyik édesanya szülötte, Isten gyermekei is önkéntelenül fognak vonzódni Hozzá, beleértve azokat is, akik nem hajlandók Őt elismerni. Mint egy újszülött csecsemő, aki kötődik édesanyjához, úgy Isten minden gyermeke is fel fogja ismerni a tapintáson, a hangon és az illaton keresztül mindazt, ami hozzá tartozik. Isten gyermekei érzékelni fogják, amikor Isten Jelenléte megérinti majd a lelküket. Éppen úgy, ahogy az enyéimet ismerem, azok is válaszolni fognak Hívásomra, akik szeretnek Engem.

Leányom, Isten Szent Akarata Erős és le fogja győzni mindazokat, akik ellenszegülnek Isten Szavának. Amikor úgy érzed, hogy nagyon sok ellenszegülés és gyűlölet van ezzel a Küldetéssel szemben, akkor mindig Ünnepélyes Ígéretemmel kell megvigasztalnod magad. Ez pedig minden lélek megmentése, hogy az Új Paradicsomomat hamarosan be lehessen mutatni az emberiségnek, a lehető legkevesebb szenvedéssel. A szenvedést mérsékelni lehet Maradék Hadseregem imáin keresztül, mivel Én különleges kegyelmekkel láttam el azokat.

A csodák, amelyeket a Keresztes Imahadjáratom imái által ígértem a világnak, gyarapodni fognak és sokan lesznek gyógyulások és megtérések szemtanúi. Ezeken a csodákon keresztül meg fogom Magam ismertetni még a legkeményebb kételkedőkkel is. A Keresztes Imahadjárat imáin keresztül Irgalmasságom meg lesz mutatva a Keresztény Egyházak szolgáinak is, és hamarosan sokan közülük bizonyítékot fognak kapni ezen Üzenetek hitelességéről.

Akaratom teljesülni fog, és senki sem fogja azt megállítani. Sokan ellene fognak szegülni Akaratomnak, sértéseket kiáltván Szavamra és leköpnek téged, leányom, de a gyűlöletük el lesz törölve, és hamarosan meg fogják nyitni a szívüket, mert nem lesz semmi kétségük afelől, hogy a Mesterük az, Aki hívja őket. Én vagyok az Eszköz, mely által meg lesznek tisztítva. Csak általam lesz megadva nekik az Antikrisztussal szembeni egyetlen védelem. Keresni kell szüntelen az Én védelmemet, és az Élő Isten Pecsétjét annyi léleknek kell átadni, amennyinek csak lehetséges.

Hallgassatok utasításaimra és minden rendben lesz. Ha figyelmen kívül hagyjátok figyelmeztetéseimet és csupán a saját erőtökkel próbáljátok – saját felelősségetekre – leküzdeni az igazságtalanságokat, melyek széles körben terjednek, miközben a világot a fenevad keze irányítja, akkor nem lesztek elég erősek. Fogadjátok el ajándékaimat és maradjatok mindig abban a biztos tudatban, hogy Én megvédelek majd benneteket családotokkal és barátaitokkal egyetemben.

Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-csodak-amelyeket-a-keresztes-imahadjaratom-imai-altal-igertem-a-vilagnak-gyarapodni-fognak/

 
 
—–
Római katolikus:
2018-05-11húsvét 6. hét péntek

 

SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
Pál apostolt az Úr bátorítja, hogy Korintusban sok hívet fog szerezni.
Amikor Pál apostol Korintusban tartózkodott, egy éjjel látomásban az Úr így szólt hozzá:
Ne félj, hanem beszélj, és ne hallgass, mert én veled vagyok. Senki sem fog hozzád nyúlni vagy ártani neked, nagyszámú népem lakik ugyanis ebben a városban.” Ott maradt tehát másfél évig, és ezalatt hirdette náluk az Isten igéjét. Amikor Gallió volt Ahája helytartója, a zsidók egy emberként Pálra támadtak, és a törvényszék elé hurcolták, és így vádolták: „Ez itt arra próbálja rábeszélni az embereket, hogy Mózes törvényével ellenkező módon tiszteljék az Istent.” Pál már éppen szólásra nyitotta ajkát, amikor Gallió a zsidókhoz fordult: „Emberek! Ha csakugyan valami törvénytelenségről vagy gaztettről volna szó, akkor meghallgatnálak benneteket türelemmel. Ha azonban valamely tanítással, személlyel vagy vallási törvényeitekkel kapcsolatban vetődik fel vitás kérdés, azt intézzétek el ti magatok! Ilyesmiben én nem akarok bíró lenni.” Ezzel elkergette őket a törvényszék elől.
Erre mindannyian nekiestek Szósztenésznek, a zsinagóga elöljárójának, és ütlegelni kezdték a törvényszék előtt. De Gallió mit sem törődött vele.
Pál még jó ideig Korintusban maradt, azután búcsút vett a testvérektől. Priszcilla és Akvilász társaságában áthajózott Szíriába. Előbb azonban Kenkreában lenyíratta a haját, mert fogadalmat tett.
Ez az Isten igéje.
ApCsel 18,9-18

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Az egész világnak * az Úr a királya és Istene. 8a. vers.
Vagy: Alleluja. 5. szám.
Előénekes: Tapsoljatok, nemzetek, mindnyájan, * ujjongjatok Istennek dicsérő szóval,
mert félelmetes az Úr, a fölséges Isten; * nagy király az egész földön.
Hívek: Az egész világnak * az Úr a királya és Istene.
Vagy: Alleluja.
E: A népeket uralmunk alá vetette, * és a nemzeteket lábunkhoz alázta.
Örökséget választott nékünk, * dicsőséget Jákobnak, akit szeretett.
H: Az egész világnak * az Úr a királya és Istene.
Vagy: Alleluja.
E: Ujjongás közt ment föl Isten, * az Úr az égbe emelkedett harsonaszóval.
Zengjetek dalt Istenünknek, zengjetek, * zengjetek dalt királyunknak, zsoltárt zengjetek!
H: Az egész világnak * az Úr a királya és Istene.
Vagy: Alleluja.
Zsolt 46,2-3.4-5.6-7

ALLELUJA
Krisztusnak szenvednie kellett, és feltámadnia a halálból, * hogy bemehessen dicső országába. Lk 24,46.26 – 3 a. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
A Jézustól kapott örömet senki sem veheti el a tanítványoktól.
Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz:
Bizony, bizony, mondom nektek: ti majd sírtok és jajgattok, a világ azonban örülni fog. Ti szomorkodtok, de szomorúságtok örömre fordul.
Az asszony is, amikor szül, szomorkodik, mert eljött az ő órája; de amikor megszülte gyermekét, már nem emlékszik gyötrelmeire, mert örül, hogy ember született a világra.
Így ti is most szomorkodtok ugyan, de majd viszontlátlak titeket. Akkor örülni fog szívetek, és örömeteket senki sem veszi el többé tőletek.
Azon a napon már nem lesz több kérdeznivalótok tőlem.

Ezek az evangélium igéi.
Jn 16,20-23a

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-05-11


——
Görög katolikus:
“10. Az Örökkévaló megadja, amit az igazságosak kívánnak,
    de megakadályozza, hogy a gonoszok kívánsága teljesüljön.
A bölcs szívű engedelmeskedik a parancsnak,
    az istentelen beszédű pedig elbukik.
31 Az igaz ember szája bölcsességet mond,
    de a gonosz nyelvűt kipusztítják a Földről.
32 Az igaz ajka kedvesen szól,
    de a gonosz szája csak bajt okoz.
 

11. 1 Az Örökkévaló utálja a hamis mérleget,
    de kedvére vannak a pontos mérősúlyok.
A kevélységgel a megszégyenülés,
    az alázatossággal pedig a bölcsesség jár együtt.
Az igazságszeretőket becsületességük vezeti,
    a hűtleneket pedig becstelenségük teszi tönkre.
Semmit sem ér a vagyon az ítélet napján,
    de aki szereti az igazságot — az megmenti őt a haláltól.
Az igazságosan élő embernek
    az igazságosság készít egyenes utat,
de aki romlott,
    a saját gonoszsága miatt bukik el.
Aki szereti az igazságot, azt megmenti az igazság,
    a hűtleneket pedig a saját mohó kívánságuk ejti csapdába.
Mikor meghal az istentelen, reménye is meghal,
    szertefoszlik minden, amiben bízott.
Az igazságszerető embert kimentik a bajból,
    helyette az istentelen kerül bele.
A képmutató a beszédével teszi tönkre embertársát,
    az igazat pedig megmenti tudása.
10 Ha virulnak az igazak,
    örül a város,
s mikor a gonoszokat kigyomlálják belőle,
    ujjong a város, és lakói vigadnak.
11 Az igazságszerető emberek felvirágoztatják,
    a gonoszok beszéde pedig lezülleszti a várost.
12 Aki megvetéssel beszél a másikról, esztelen,
    aki pedig értelmes, inkább hallgat.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Proverbs+11%3A1-12&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS


Jézus a mennyei Főpapunk!

Látjátok, nekünk ilyen Főpapunk van! Ez a lényege annak, amit eddig mondtunk. Igen, Jézus a Mennyben, a Felséges Isten trónjának jobb oldalán[a] ül, és főpapként szolgál a mennyei Szentek Szentjében[b], az igazi Templomban, amelyet az Örökkévaló épített, nem az emberek.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Hebrews+8%3A1-2&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

Ezért az apostolok és a jeruzsálemi gyülekezet vezetői elhatározták, hogy összegyűlnek, és megvizsgálják ezt a kérdést. Hosszú vita után Péter felállt, és ezt mondta: „Testvéreim, tudjátok, hogy jó idővel ezelőtt Isten engem választott ki közületek, hogy a más nemzetbeliek tőlem hallják az örömhírt, és ők is higgyenek Jézusban. Isten tudja, mi van az emberek szívében, és azzal tanúskodott mellettük, hogy nekik is ugyanúgy adta a Szent Szellemet, mint nekünk. Semmi különbséget nem tett közöttük és közöttünk, hanem egyedül a Jézusba vetett hit által tisztította meg a szívüket.

10 Akkor miért teszitek próbára Isten türelmét? Miért akartok ilyen nehéz terhet[a] tenni Jézus nem zsidó tanítványainak a vállára? Hiszen ezt a terhet sem az őseink, sem mi nem bírtuk el! 11 Hisszük, hogy mi, akik zsidók vagyunk, az Úr Jézus kegyelme alapján üdvözülhetünk. De hisszük, hogy akik nem zsidónak születtek, azok is ugyanígy üdvözülhetnek.” “

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts+15%3A5-34&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS


 

A vallási vezetők Jézus ellen támadnak22 Ezután következett a templomszentelés ünnepe[b] Jeruzsálemben. 23 Tél volt, és Jézus a Templom területén, a Salamon csarnokában[c] tartózkodott. 24 Ekkor a vallási vezetők körülvették, és kérdőre vonták: „Meddig tartasz még minket bizonytalanságban? Mondd meg nekünk nyíltan, te vagy-e a Messiás, vagy nem!” 25 Jézus így felelt: „Már megmondtam nektek, de nem hittétek el. Pedig a csodák, amelyeket Atyám nevében teszek, bizonyítják, hogy én vagyok az.

——
komment
süti beállítások módosítása