Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Furcsa társaság: hamispróféta a meleg- és halál párti Katy Perry aktivistával találkozott.

2018. április 30. 09:56 - Andre Lowoa

 

A 33 éves amerikai Katy Perry énekesnő a Vatikán "United to Cure" konferenciáján beszélt. A konferenciát a Kultúra Pápai Tanácsa szervezte, április 26-tól 28-ig tartott.

Szombaton Ferenc pápa fogadta az énekesnőt a 41 éves Orlando Bloom színésszel, akivel Perry jelenleg együtt él.

Perry saját bevallása szerint egy "feminista és meleg-jogi aktivista", több melegekkel kapcsolatos díjat is kapott. Többféle ünnepségen is énekelt, mint pl. a halál párti Hillary Clinton elnöki kampányában.

A megbotránkoztató énekesnő jogi vitába keveredett a Mária Szeplőtelen Szíve apácákkal Los Angelesben; meg akarták akadályozni, hogy Perry megvásárolja az egyik birtokukat. Az egyik nővér, a 89 éves Catherine Holzman ráadásul elhunyt a bírósági meghallgatás során.

Évekkel ezelőtt Perry azt mondta egy videóinterjúban, hogy "eladtam a lelkemet az ördögnek".

2016-ban 10.000 dollárt adományozott

a Planned Parenthood abortuszhálózatnak, a rajongóit pedig ugyan erre bátorította.

 

https://gloria.tv/article/PjWRRmNhxAvg4QhqDiLjdh3N8




http://metropolita.hu/2017/10/lady-gaga-megbantam-hogy-sotet-illuminatus-eroknek-adtam-el-a-lelkem/


Katy Perry I sold my soul to the devil

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=SPvtGvGtOzM


Keresztes Imahadjárat 117. imája Azokért, akik eladták a lelküket


Legdrágább Jézusom, Neked szentelem a következő lelkeket: – itt sorold fel őket – és mindazokat, akik cserébe a hírnév jutalmáért, eladták a lelküket.

Szabadítsd meg őket fertőzésüktől. Tartsd távol őket az Illuminátusok fenyegetéseitől, akik felfalják őket. Add meg nekik a bátorságot, hogy félelem nélkül távozhassanak ebből a gonosz rabságból.

Vedd őket Irgalmas Karjaidba, és tereld vissza őket a Kegyelem Állapotába, hogy alkalmasak legyenek megállni Színed előtt.

Istenséged által segíts nekem, hogy ez az ima elkobozza a Szabadkőművesektől a Sátán által örökbefogadott lelkeket.

Szabadítsd meg őket bilincsektől, amelyek fogva tartják őket, és amelynek következménye egy szörnyű kínszenvedés lesz a Pokol kamráiban.

Segíts nekik a választott lelkek szenvedései által, imáim és Irgalmad által, hogy az első vonalban legyenek, készen arra, hogy belépjenek az Új Béke Korszakának Kapuján – az Új Paradicsomba. Könyörgök Hozzád, szabadítsd ki őket fogságukból. Ámen.

 

komment
süti beállítások módosítása