Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A Jelenések Könyvének első titka felfedi a Szabadkőművesek csoportjainak az Egyház elleni tervét 20170428

2019. április 27. 17:34 - Andre Lowoa

A Jelenések Könyvének első titka felfedi a Szabadkőművesek csoportjainak az Egyház elleni tervét

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-jelenesek-konyvenek-elso-titka-felfedi-a-szabadkomuvesek-csoportjainak-az-egyhaz-elleni-tervet/

"Ha ez a törekvés vagy mozgalom emberektől származik, úgyis magától felbomlik. De ha Istentől van, nem tudjátok szétoszlatni őket, és úgy látszanék, mintha Isten ellen tusakodnátok.”
...
„Ez valóban az a próféta, aki a világba jön.”
 
 
 
"Gerhard Maria Wagnernek több olyan kijelentése volt, amelyek megbotránkozást okoztak Ausztriában. A pap például gyógyíthatónak mondta a homoszexualitást, a sátánizmus terjesztésével vádolta a fiatalok körében népszerű Harry Potter című regénysorozat szerzőjét, s azt találta mondani, hogy a 2005-ben New Orleansra lecsapó Katrina hurrikán isteni büntetés volt a város vétkeiért."
Forrás: https://kuruc.info/r/6/35410/
 
 
ESEMÉNYEK
 
 
Magyarország:
Az EU vitában Magyarországot támadók szinte kivétel nélkül szerepelnek Soros 'Open Society Foundation' által összeállított listájában - A Megbízható Szövetségesek az EU Parlamentben: https://www.geenstijl.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf
 
Azért a túl Nagy láthatóság nem a...
komment
süti beállítások módosítása