Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Most a Szeretet és a Megtérés könnycseppjeinek Kegyelmét adom meg nekik" 20180111

2019. január 10. 18:33 - Andre Lowoa

Igazság Könyve:

"Második Eljövetelem ideje nagyon közel van. Senki se kételkedjék azon Ígéretemben, hogy újra eljövök. Senki se kételkedjék abban, hogy ez bármikor bekövetkezhet. Készítsétek fel a lelketeket, mert az idő nagyon közel van. Inkább összpontosítsatok a lelketek állapotára, mint a jólétetek jövőbeli állapotára.

...

Imádkozzatok minden nap, mintha a holnap az utolsó napotok lenne, mert ti nem ismeritek Második Eljövetelem idejét. Ez váratlanul fog megtörténni. Amikor az a nap felvirrad, kevés idő lesz visszafordulni. Ti vagy elfogadtok Engem és azon Ígéretemet, hogy a Királyságomba viszlek benneteket, vagy arra a helyre lesztek küldve, ahonnan nincs visszatérés.

Jézusotok"

Olvass tovább: http://m.igazsag-konyve7.webnode.hu/news/amikor-eltavolitjatok-az-igazsagot-vagy-meghamisitjatok-azt-akkor-az-mar-nem-igazsag-tobbe-mindaz-ami-marad-egy-ures-vaz/
Római katolikus:
"A filiszteusok csatarendbe álltak Izraellel szemben. Nehéz küzdelem volt, és Izrael vereséget szenvedett a filiszteusoktól. A harcban körülbelül négyezer férfi esett el a csatamezőn.
....
† EVANGÉLIUM Szent Márk könyvéből 
Jézus egy beteget meggyógyít leprájából. 
Abban az időben egy leprás jött Jézushoz. Térdre borult előtte, és így kérlelte: „Ha akarod, te megtisztíthatsz engem!” Jézusnak megesett rajta a szíve. Kinyújtotta kezét, megérintette, és azt mondta neki: „Akarom! Tisztulj meg!” Erre rögtön elmúlt a leprája, és megtisztult. Jézus szigorúan ráparancsolt, azonnal elküldte, és így szólt hozzá: „Nézd, senkinek se szólj erről, hanem menj, mutasd meg magadat a papnak, és tisztulásodért ajánld fel a Mózes által rendelt áldozatot, bizonyságul nekik.”
Ő azonban, alighogy elment, mindenfelé hirdetni és híresztelni kezdte a dolgot. Emiatt Jézus nem mehetett többé nyilvánosan a városba, inkább távolabbi, elhagyatott helyeken tartózkodott. Mégis, mindenünnen özönlöttek hozzá az emberek.
Ezek az evangélium igéi. 
Mk 1,40-45"
Görög katolikus:
"Children, how hard it is for those who trust in riches to enter the kingdom of God!"
-----
komment
süti beállítások módosítása