Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Amíg nem lesztek kicsinyek az Én szememben, addig nem vagytok alkalmasak arra, hogy az Én nevemben beszéljetek. " 20170107

2019. január 06. 17:06 - Andre Lowoa

"Szeretteim, ne higgyetek minden léleknek, hanem vizsgáljátok meg a lelkeket, vajon Istentől valók-e! Mert sok hamis próféta lépett föl a világban.
Az Istentől való lélek erről ismerhető fel: minden lélek, amely azt vallja, hogy Jézus Krisztus testben jött el, Istentől való. De minden olyan lélek, amely nem ezt vallja Jézusról, nem Istentől való. Ez az antikrisztus szelleme, akiről hallottátok, hogy eljön, sőt már a világban is van."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-01-07



"Ennek ellenére sokan beleesnek a sátán csapdájába, melyet azok számára készített, akik szent apostolaimnak vallják magukat, így elbotlasztván őket.

... Tekintettel ezekre a Szent üzenetekre, melyek Isteni ajkaimról származnak, nagy szükség van a tisztánlátásra, mivel ezek az utolsó üzenetek ebben a végidőben.

... Még mielőtt igazságos Bíróként jönnék el, az Irgalmasság Isteneként jövök hozzátok."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/ha-itelkeztek-egymas-folott-es-atkozzatok-egymast-akkor-arcul-koptok-engem/






"Ez az antikrisztus szelleme, akiről hallottátok, hogy eljön, sőt már a világban is van."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-01-07
VÖ.:
http://mno.hu/?block=mno_video_popup&param=media_id%3D109355





"E: „Kérd tőlem örökségül, és neked adom a népeket, * az egész földkerekség lesz a birtokod.”
H: Örökségül adom néked * a föld minden nemzetét.
... az igazságot meg nem szilárdítja a földön"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-01-07

VÖ.:
"Szentlelkem kiáradt az egész világra.
...Miután küldetésedet befejezted, már nem fogok többé senkit küldeni, hogy üzeneteimet ismertté tegye, mert ez a világ, ahogyan azt ti most ismeritek, örökre meg fog változni."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-mennyei-atya-gyermekeim-egy-dicsoseges-jovo-all-elottetek/




2016 év: Ferenc pápa végül kimutatta a foga fehérjét
https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=https://www.lifesitenews.com/news/2016-the-year-pope-francis-finally-showed-his-hand&prev=search

komment
süti beállítások módosítása