Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Ha ítélkeztek egymás fölött és átkozzátok egymást, akkor Arcul köptök Engem" 20170106

2019. január 05. 17:21 - Andre Lowoa

"Kinyilatkoztatásból megismertem Krisztus titkát, amelyről korábban nem tudtak az emberek, de most a Lélek a szent apostoloknak és prófétáknak kinyilatkoztatta. Eszerint Jézus Krisztusban a pogányok is társörökösök, tagjai az egy testnek, és az evangélium által részesei az ígéreteknek. "
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-01-06

VÖ.:
"Jaj azoknak, akik az Én nevemben másokat rágalmaznak; ha ezt teszitek, Számomra el vagytok veszve. Amikor szívetek alázata hiányában másokat megítéltek és elátkoztok, akkor Arcul köptök Engem."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/ha-itelkeztek-egymas-folott-es-atkozzatok-egymast-akkor-arcul-koptok-engem/






israel-global-gathering
http://www.watchmen.org/en/gatherings/upcoming/israel-global-gathering/

"Népek jönnek világosságodhoz, királyok a benned támadt fényességhez. Hordozd körül tekintetedet és lásd: mind egybegyűlnek és idejönnek hozzád. Fiaid messze távolból érkeznek, s leányaidat karon fogva hozzák."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-01-06




"22Gazdaggá csak az Úr áldása tehet, a magunk fáradsága semmit sem tesz hozzá. "
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld10

komment
süti beállítások módosítása