Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az elkövetkezendő idő minden Keresztény számára kihívás lesz. Komoly kitartásra lesz szükségetek, ha hűségesek akartok maradni Istenhez. (Levél a Jojjel, s Maradek-Hadsereg zászlóvivőjétől)

2018. január 04. 09:00 - Andre Lowoa

Az elkövetkezendő idő minden Keresztény számára kihívás lesz. Komoly kitartásra lesz szükségetek, ha hűségesek akartok maradni Istenhez.
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-az-elkovetkezendo-ido-minden-kereszteny-szamara-kihivas-lesz/

Kedves Testvérek!
Valószínűleg illetéktelen behatolás miatt nem tudok most újabb üzeneteket megosztani. (feltörhették a honlapot)
Kérem szépen imáitokat, illetve aki tud technikai segítséget nyújtani, azt is szeretettel üdvözlöm.
http://remnant-army.org/wordpress/hu/


"Segíts nekem, hogy #terjeszteni tudjam – félelem nélkül a szívemben – Végső Szövetséged hírét, hogy a világ felkészülhessen Jézus Krisztus Második Eljövetelére. ... (140.)

Végy körbe Szereteteddel, és engedd, hogy az Irántad való szeretetem meggyengítsen mindenféle gyűlöletet, amellyel találkozom, amikor Szavad jó hírét #terjesztem. (156.)

Tégy alázatos lelkűvé, és tölts el engem a lélek nagylelkűségével, hogy követni tudjam Krisztus Tanításait, és életem minden területén #terjeszteni tudjam Szeretetét. (159.)

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/…/az-im…/a1-het-csutortok/

komment
süti beállítások módosítása