Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai

2018. december 14. 08:35 - Andre Lowoa

A jó szív mindig erős. Szenved, de elrejti könnyeit. Az emberekért és Istenért hozott áldozatban talál vigaszt.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/03/

 

A szentek imái a mennyben és az igaz lelkeké a földön örökkön illatoznak.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/02/
Aki a földhöz ragaszkodik, oda is ragad. Jobb fokozatosan elszakadni, mint egyszerre. Gondoljunk mindig az égre!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/12/
Arra törekszel, hogy lelkeket szerezz Jézusnak, és jóra tanítsd őket. Örülök ennek. Végezd a szentáldozást a Szentatyáért is!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/

Az Úr áldjon meg benneteket, és tegye könnyebbé a családdal járó terheket. Legyetek jók mindig! Emlékezzetek, hogy a házasság nehéz kötelességekkel jár, és ezeket csak az isteni kegyelem teheti könnyebbé. Szolgáljatok rá hát mindig erre a kegyelemre, és az Úr őrizzen meg benneteket nemzedékeken át.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/11/

Az Úr sok kegyelemben részesít, hogy magához hívjon, és már azt hisszük, hogy ujjunkkal érintjük az eget. Nem tudjuk viszont, hogy a növekedéshez keserű kenyérre van szükségünk: keresztekre, megaláztatásokra, próbákra, ellenvetésekre.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/08/
Gyermekem, te nem tudod, hogy mit terem az engedelmesség. Íme: egy IGENért, egy egyszerű IGENért: fiat secundum verbum tuum (legyen nekem a Te igéd szerint), hogy meglehessen Isten akarata, Mária a Magasságbeli anyjává lett, szolgálóleánynak vallotta magát, de megőrizte szüzességét, amely kedves volt Istennek éppúgy, mint neki. Azért az igenért, amelyet a csodálatosan szent Mária mondott ki, a világ megnyerte az üdvösséget, az emberiség megváltatott. Tegyük meg mi is mindig Isten akaratát és az Úrnak is mondjunk mindig IGENt.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/05/
Jézusnak és a Te lelkednek együtt kell művelnie a szőlőt. A Te feladatod elhordani a köveket, előkészíteni a talajt, kiirtani a bozótot. Jézus dolga a magvetés, az ültetés, a művelés, az öntözés. Jézus azonban a Te munkádban is ott van. Nélküle semmit sem tehetsz.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/09/
Megértem, hogy a kísértések látszólag inkább beszennyezik a lelket, mintsem tisztítanák, de figyeljünk csak a szentek szavára. Álljon közülük most itt Szalézi Szent Ferenc, aki azt mondta: “A kísértések olyanok, mint a szappan, ami látszólag bepiszkolja a ruhát, a valóságban azonban megtisztítja“.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/04/
Mondj köszönetet és csókold meg Isten kezét, amivel lesújt rád! Atyai kezével azért sújt le rád, mert jót akar veled.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/
Sohase hagyjátok el magatokat! Egyedül Istenbe helyezzétek minden bizalmatokat!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/01/
Szegény szerencsétlenek azok a lelkek, akik belevetik magukat a világ forgatagába. Minél jobban szeretik a világot, minél több szenvedélyük lesz, minél nagyobb vágy ég bennük, annál kevésbé lesznek képesek terveik megvalósítására. Nyugtalanság, türelmetlenség, szörnyű ellentétek feszítik szét szívüket, amely nem szeretetben, nem szent szeretetben dobog.

Imádkozzunk ezekért a szerencsétlen, nyomorult lelkekért, hogy Jézus bocsásson meg nekik és végtelen irgalmával vonja őket magához.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/10/

komment
süti beállítások módosítása