Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai

2018. december 12. 08:32 - Andre Lowoa


A kételkedéssel sértjük meg legjobban Istent.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/12/
Az én szívem a Tiéd… Jézusom, vedd hát szívemet, töltsd meg szereteteddel, és azután rendelkezz velem!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/09/

Emlékezz arra, hogy mit érzett szívében égi Édesanyánk a kereszt alatt. Keresztre feszített Fia előtt kővé meredt az iszonyatos fájdalomtól, de nem mondhatod, hogy elhagyta volna magát. Sőt, mikor szerette volna Őt jobban annál, mint akkor, amikor csak szenvedett és még csak sírni sem tudott.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/05/

Erősítsd meg lelkedet ás ne félj Lucifer erős haragjától! Jusson mindig eszedbe, hogy jó jel, ha az ellenség dühöng és üvölt akaratod ellen, mert ez azt mutatja, hogy még nem tudta elérni a célját.
Bátorság, kedves gyermekem! Teljes szívemből mondom: bátorság Jézusban! Nem kell félnünk, amíg örömteli szívvel mondjuk: Éljen Jézus!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/04/

Ezer keresztet szeretnék inkább, és minden kereszt édes és könnyű lenne, ha nem lenne ez az egy, hogy mindig érzem a bizonytalanságot: tetszenek-e az Úrnak cselekedeteim… Fájdalmas így élni… Beletörődöm, de belenyugvásom, az én igenem olyan hidegnek, hiábavalónak tűnik!… Milyen titok ez! Csak Jézusnak kell ezzel törődnie.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/03/
Ha a lélek szenved és fél attól, hogy megbántja Istent, akkor nem bántja Őt és nagyon-nagyon messze van a bűn elkövetésétől.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/01/

Isten szerelmére kérlek benneteket gyermekeim, ne féljetek Istentől, mert Ő senkinek sem akar rosszat! Nagyon szeressétek Őt, mert nagy jót akar tenni veletek. Haladjatok egyszerűen elhatározásaitok biztonságával, és ne töprengjetek kegyetlenül kísértő bűneiteken.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/11/
Jézusom, nagyon szeretlek… hasztalan ismétlem, mennyire szeretlek… Szerelmem, Szerelmesem!… Csak Téged!… Csak a Tiéd a dicsőség!

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/

Lelkiismeret-vizsgálat nélkül soha ne feküdjetek le aludni! Mindig gondoljátok végig, hogyan töltöttétek napotokat; gondolataitokat irányítsátok Istenhez, ajánljátok magatokat és minden keresztényt az Ő oltalmába. Pihenéseteket ajánljátok föl isteni fenségének dicsőségére, és ne feledkezzetek meg soha őrzőangyalotokról, aki mindig veletek van.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/
Mindig imádkozni – így mentjük meg a lelkeket.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/02/
Ne fáradozz olyan dolgokkal, amelyekből zavar és szomorúság születik. Egyetlen dologra van szükség: fölemelni a lelket és szeretni.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/10/

Rosszul építkeztél. Építsd magad újjá – jól!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/08/

komment
süti beállítások módosítása