Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az emberi érvelés értelmetlen, amikor megpróbáljátok meghatározni az Örök Életet 20171212

2018. december 11. 17:00 - Andre Lowoa

Kereszthalálom, mely egy barbár és gonosz Keresztrefeszítés volt – azon szabályok ellenére is, amelyeket az akkori időben a bűnözőkre alkalmaztak -, még ma is szabadságot hoz nektek.

Születésetek következtében mindegyikőtök megkapta a kulcsot a szabadságoz, az Örök Élethez az Én Dicsőséges Paradicsomomban. Sokan közületek nem értik, hogy ez mit jelent. Ez a miatt a nyomás miatt van, melyet rátok gyakorolnak, hogy nyilvánosan megtagadjatok Engem. Hányan félnek közületek azt mondani, hogy hisznek Bennem? Ha arra kérnének benneteket, hogy a hiteteket nyíltan megvalljátok, mellém állnátok és megmutatnátok az Irántam való hűségeteket?”

Az emberi érvelés értelmetlen, amikor megpróbáljátok meghatározni az Örök Életet
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-emberi-erveles-ertelmetlen-amikor-megprobaljatok-meghatarozni-az-orok-eletet/
“Izrael

6Ezt mondja az Úr: Izraelnek három, sőt négy bűne miatt nem változtatom meg szándékomat. …, 9b mint a cédrus, és erősek, mint a tölgyfa, mégis elpusztítottam felül a gyümölcsüket, alul meg a gyökerüket.

—–
2017-12-12

2. adventi hét kedd

OLVASMÁNY Izajás próféta könyvéből 
Vigasztaló jövendölés: a jó Pásztor érkezik. Ő a Megváltó. Egyengessétek útját – bűnbánattal! 
„Vigasztaljátok meg népemet, vigasztaljátok meg” – ezt mondja Istenetek. „Szóljatok Jeruzsálem szívéhez és kiáltsátok oda neki: Véget ért szolgaságának ideje, bocsánatot nyert gonoszsága, hiszen az Úr keze kétszeresen sújtotta minden bűnéért.” Egy hang kiált: „Készítsetek utat az Úrnak a pusztában, egyengessétek Istenünk ösvényét a sivatagon át. Minden völgy emelkedjék föl, minden hegy és halom süllyedjen alá. Ami egyenetlen, váljék egyenessé, és sima úttá, ami göröngyös. Akkor megnyilvánul az Úr dicsősége, és meglátják azt mindenek. Igen, az Úr szája mondta ezt így.” Egy hang kiált: „Hirdesd!” Erre megkérdeztem: „Mit hirdessek?” „Minden test olyan, mint a fű, és minden szépsége, mint a mező virága. Kiszárad a fű, elhervad a virág, ha az Úr lehelete éri. Valóban, olyan a nép, mint a fű! Kiszárad a fű, elhervad a virág, de Istenünk szava örökké megmarad.” Menj föl egy magas hegyre, te, aki jó hírt viszel Sionnak, emeld föl erősen hangodat, te, aki jó hírt viszel Jeruzsálemnek. Emeld föl hangodat! Ne félj! Hirdesd Júda városainak: „Íme, a ti Istenetek! Íme, a ti Uratok, Istenetek eljön hatalommal, karjával mindent uralma alá vet. Vele van győzelmének jutalma, és színe előtt a bőséges zsákmány. Úgy legelteti nyáját, mint a pásztor. Karjaiba veszi bárányait, ölében hordozza őket, az anyajuhokat pedig nagy gonddal vezeti.”
Ez az Isten igéje. 
Iz 40,1-11

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Íme, a mi Istenünk * erővel és hatalommal érkezik hozzánk. Vö. Iz 40,9-10 – 11. tónus.

Zsolt 95,1-2.3 és l0ac.11-12.13

ALLELUJA
Az Úr napja közel van, * eljön, hogy üdvözítsen minket. – 8 G. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
A jó Pásztor nem akarja a gyengék és a bűnösök vesztét. 
Egy alkalommal Jézus ezt a példabeszédet mondta tanítványainak: „Mit gondoltok? Ha valakinek száz juha van, és egy elcsatangol közülük, nem hagyja-e ott a kilencvenkilencet a hegyen, és nem megy-e, hogy megkeresse az eltévedtet? Ha aztán szerencsésen megtalálja, bizony mondom nektek: jobban örül neki, mint az el nem tévedt kilencvenkilencnek. Éppen így mennyei Atyátok sem akarja, hogy csak egy is elvesszen e kicsinyek közül.”
Ezek az evangélium igéi.
Mt 18,12-14″

8Ki ne félne, ha ordít az oroszlán? Ki ne jövendölne, ha szól az Úr, az Isten?”
—-
Shabbat Chanukah – 2. nap:
“… 18A második nap Cuár fia, Isszachár fiainak vezére, Netaneel hozta el (adományát). …”
komment
süti beállítások módosítása