Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

„Lendítsd meg sarlódat, és arass! Itt az aratás ideje. Már érett a vetés a földön.” 20161122

2018. november 21. 16:25 - Andre Lowoa

Keresztes Imahadjárat (6) - Ima az Antikrisztus megállítására

2011.11.22 11:00

„Ó Jézus, imádkozom, hogy Isten az Ő irgalmasságában megakadályozza az Antikrisztust és aljas hadseregét abban, hogy rémületet (terrort) és nehézségeket okozzanak az Atya gyermekeinek.

Azért imádkozunk, hogy az Antikrisztus megállításra kerüljön, és hogy a büntetés keze vissza legyen tartva a Nagyfigyelmeztetés alatt történő megtérések által.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/keresztes-imahadjarat-6-ima-az-antikrisztus-megallitasara/
VÖ.:
„Lendítsd meg sarlódat, és arass! Itt az aratás ideje. Már érett a vetés a földön.”

 
 
»Elérkezett az idő!« Ne kövessétek őket! Amikor háborúkról és lázadásokról hallotok, ne rémüldözzetek. Mindennek előbb meg kell történnie, de ezzel még nincs itt a vég!” Aztán így folytatta: „Nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad. Nagy földrengés lesz itt is, ott is, éhínség és dögvész. Félelmetes tünemények és rendkívüli jelek tűnnek fel az égen.”
 
 
 
ESEMÉNYEK:
Olaszország Görögország

A teremtő bölcsesség

22„Alkotó munkája elején teremtett az Úr, ősidőktől fogva, mint legelső művét. 23Az idők előtt alkotott, a kezdet kezdetén, a föld születése előtt. 24Amikor létrehozott, még ősvizek sem voltak, és a forrásokból még nem tört elő víz. 25Mielőtt a hegyek keletkeztek volna, korábban hívott létre, mint a halmokat, 26amikor a földet és a mezőket még nem alkotta meg, és a föld első rögét sem. 27Ott voltam, amikor az eget teremtette, s az ősvíz színére a kört megvonta, 28amikor a felhőket fölerősítette, s az ősforrások erejét megszabta; 29amikor kijelölte a tenger határát – és a vizek nem csaptak ki –, amikor megrajzolta a föld szilárd részét. 30Ott voltam mellette mint a kedvence, napról napra csak bennem gyönyörködött, mindig ott játszottam a színe előtt. 31Ott játszottam az egész földkerekségen, s örömmel voltam az emberek fiai között.”
komment
süti beállítások módosítása