Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

“Nektek imádkoznotok kell, hogy azok a szegény lelkek, akik továbbra is megfeszítik Fiamat, elforduljanak a bűntől és könyörögjenek Fiamhoz, hogy bocsásson meg nekik.” 20171121

2018. november 20. 17:30 - Andre Lowoa

“Nektek imádkoznotok kell, hogy azok a szegény lelkek, akik továbbra is megfeszítik Fiamat, elforduljanak a bűntől és könyörögjenek Fiamhoz, hogy bocsásson meg nekik.

Oly sokan fordítottak hátat Istennek. A gonosznak sikerült kővé változtatni a szívüket.

Nagyon kevesen becsülik az életet, mely Isten gyermekeinek adatott. Az életetek Isten kezében van. Bárki, aki Isten Teremtésébe beavatkozik, meg lesz büntetve.

Gyermekem, neked fel kell szólítanod mindazokat, akik az Igazság Könyvét megkapták, hogy imádkozzanak Hozzám, az Üdvösség Anyjához. Én azt a feladatot kaptam, hogy segítsek Fiamnak az emberiség megmentésében.

Engedjétek, hogy segítsek nektek, gyermekek, hogy világosan és szeretettel a szívetekben meglássátok a Fiamhoz vezető utat.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-imadkoznotok-kell-hogy-azok-a-szegeny-lelkek-akik-tovabbra-is-megfeszitik-fiamat-elforduljanak-a-buntol/

“Mivel közületek minden egyes ember bűnös, és továbbra is az lesz, ameddig a bűntől meg nem tisztultok, fogadjátok el tehát a bűnt, mint tényt, de harcoljatok ellene.

Ha valaki megbánt benneteket, akkor ajánljátok fel Nekem ezt a megpróbáltatást, hogy ez által lelkeket menthessek meg.

Amikor zaklatottak vagytok a küzdelmek miatt, melyekkel szembesültök és amelyek fölött nincs hatalmatok, meg kell engednetek Nekem, hogy elvegyem a terheteket.

Sok ember hosszú, kemény órákat dolgozik, úgy házon belül, mint házon kívül. Csak annyit kérek tőletek, hogy amikor szükségetek van támogatásra és segítségre, gondolataitokban forduljatok Hozzám, mert Én válaszolni fogok imáitokra.

Sohase kövessétek el azt a hibát, hogy azt gondoljátok, csak a templomban eltöltött idő alatt tudtok kommunikálni Velem, vagy a Szentáldozás előtt és után. Én a nap minden percében itt vagyok. Én minden kérésre válaszolok, ha az megfelel Szent Akaratomnak.

Az egyik fele nem fog eltérni az Igazságtól.

A másik fele elferdíti majd az Igazságot. …”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-egyik-fele-nem-fog-elterni-az-igazsagtol-a-masik-fele-elferditi-majd-az-igazsagot/

 Így hát előrefutott, felmászott egy vadfügefára, hogy láthassa, mert Jézusnak arra kellett elhaladnia.

Köszönöm, hogy válaszoltatok erre a Mennyei hívásra.”

Olvass tovább: http://m.igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-imadkoznotok-kell-hogy-azok-a-szegeny-lelkek-akik-tovabbra-is-megfeszitik-fiamat-elforduljanak-a-buntol/Medjugorjei üzenet 2017 október 25.

“Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy legyetek imádság ebben a kegyelmi időben. Mindnyájatoknak van gondja, nyomorúsága, szenvedése, nyugtalansága. A szentek legyenek számotokra példa és buzdítás a szentségre, Isten közel lesz hozzátok és ti a személyes megtérés által megújultok a keresésben. A hit lesz a reményetek  és öröm fog uralkodni szívetekben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

http://mbksz.hu/uzenet/

Így hát előrefutott, felmászott egy vadfügefára, hogy láthassa, mert Jézusnak arra kellett elhaladnia.

Amikor Jézus odaért, felnézett és megszólította: “Zakeus azonban odaállt az Úr elé, és így szólt: „Nézd, Uram, vagyonom felét a szegényeknek adom, és ha valakit valamiben megkárosítottam, négy annyit adok helyette.”

Jézus kijelentette: „Ma üdvösség köszöntött erre a házra, hiszen ő is Ábrahám fia. Az Emberfia azért jött, hogy megkeresse és üdvözítse, ami elveszett.”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 19,1-10″

komment
süti beállítások módosítása