Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Mondd meg nekik, most megáldom őket, hogy erőt adjak nekik, amelyre szükségük lesz" 20161020

2019. október 19. 16:53 - Andre Lowoa


"Mondd meg gyermekeimnek, hogy nagyon örülök erős hitüknek, melyet Irántam mutatnak. Mondd meg nekik, hogy ezáltal közelebb kerülnek Szent Szívemhez. Mondd meg nekik, most megáldom őket, hogy erőt adjak nekik, amelyre szükségük lesz, amikor Vezetésem által ezeket a szent üzeneteket követik. Szükségük lesz az erőre, mert gyermekeimnek nem könnyű megemészteni ezeket a hatalmas változásokat, melyek most fognak történni a világotokban."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/fiam-muammar-gaddafi-halala/
IMA:
"... Add meg nekünk az erőt, hogy mindnyájan, akik ebben a Küldetésben Jézust szolgáljuk, legyőzzük a gyűlöletet és a Kereszt üldözését, és hogy nagylelkűen fogadjuk a velejáró szenvedést, teljesen elfogadva mindazt, aminek még meg kell történnie. Ámen."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/a-keresztes-imhadhjarat-imai/az-imak-ket-hetre-beosztva/a1-het-csutortok/
VÖ.:
"Adja meg nektek dicsőségének gazdagsága szerint, hogy Lelke által megerősödjetek benső emberré, hogy a hittel Krisztus lakjék szívetekben, s gyökeret verjetek és alapot vessetek a szeretetben. "
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-10-20
IMA:
"(151) A hit megvédéséért

Ó, Istennek Anyja, Mária Szeplőtelen Szíve, Üdvösség Anyja, imádkozz, hogy mindenkor hűségesek maradjunk Isten Igaz Szavához. Készíts fel bennünket, hogy megvédjük a Hitet, támogassuk az Igazságot, és utasítsuk el az eretnekséget. ..."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/a-keresztes-imhadhjarat-imai/az-imak-ket-hetre-beosztva/a1-het-csutortok/






HITÉLET:
"Fiam Egyházának Keresztre feszítése a Földön addig fog folytatódni, amíg az meg nem hal, és attól a naptól kezdve Fiam, Jézus Krisztus Teste többé már nem lesz Jelen a Szent Eukarisztiában."
http://masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-az-apokalipszis-fiam-foldi-egyhazanak-az-o-ellensegei-altal-torteno-elfoglalasat
VÖ.:
"3Semmiképpen meg ne tévesszen valaki titeket, hiszen előbb be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, 4aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani."
http://szentiras.hu/SZIT/2Tesz2,3-4
VÖ.:
http://www.mindenegybenblog.hu/hirek/a-papa-szerint-lehet-hogy-iden-mar-nem

VÖ.:
A semmirekellő
12Egy semmirekellő, igen, egy csirkefogó közelít, hamisság van a szájában, 13hunyorít a szemével, meglök a lábával, az ujjával meg jelt ad, 14álnokság lakik a szívében, mindig gonoszságon járatja az eszét, háborúságot szít szüntelen. 15Ezért váratlanul rászakad a végzet, hirtelen tönkremegy és nincs menekvése.
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld6
IMA:

(132) Hogy ellene mondjunk a Sátánnak, és megvédjük ezt a Küldetést

Ó, Üdvösség Anyja, jöjj e Küldetés megsegítésére. Segíts nekünk, Isten Maradék Hadseregének, hogy ellene mondjunk a Sátánnak. Kérünk téged, hogy tipord el sarkaddal a fenevad fejét, és távolíts el minden akadályt ettől a Küldetéstől, hogy megmenthessük a lelkeket. Ámen.
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/a-keresztes-imhadhjarat-imai/az-imak-ket-hetre-beosztva/a1-het-csutortok/

komment
süti beállítások módosítása