Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Tartsátok figyelemmel ezt az emberiséghez intézett utolsó felhívást, ez az az idő, amikor a jövőtöket meghatározhatjátok. 20161009

2018. október 08. 16:58 - Andre Lowoa

"Türelmem a végére ért, és azt tervezem, hogy egyesítsem mindazokat, akik hisznek Bennem, minden Dolog Megteremtőjében és magammal viszem őket az új Béke Korszakába. Mindazok, akik úgy határoznak, hogy a másik utat választják, a Pokol tűzébe lesznek dobva."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-vegyetek-figyelembe-az-emberisegnek-adott-utolso-felhivasomat/
VÖ.:
"Igaz kijelentés ez: ha meghalunk vele, vele együtt élni is fogunk: ha tűrünk vele, vele együtt uralkodni is fogunk. Ha azonban megtagadjuk őt, ő is megtagad minket, de ha mi hűtlenné válunk, ő hű marad, mert önmagát nem tagadhatja meg."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-10-09





"Leányom, beszélj arról a szeretetről a világnak, amelyet Én, minden teremtményem iránt érzek, szerte a világon. Tájékoztasd arról is őket, hogy most fogom (a háttérből) irányítani Isteni Beavatkozásom legnagyobb cselekedetét, amilyet még nem láttak a földön, szeretett Fiam, Jézus Krisztus feltámadása óta.
...
Tartsátok figyelemmel ezt az emberiséghez intézett utolsó felhívást, ez az az idő, amikor a jövőtöket meghatározhatjátok."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-vegyetek-figyelembe-az-emberisegnek-adott-utolso-felhivasomat/
VÖ.:
"Nem akadt más, aki visszajött volna, hogy hálát adjon Istennek, csak ez az idegen?"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-10-09






HITÉLET:
AZ EGÉSZ VILÁGRA KITERJEDŐ IMAEST INDULT


A Normafa melletti Szent Anna réten
http://www.egipatrona.hu/kapolna/index.php/84-engeszteles/127-az-egesz-vilagra-kiterjedo-ima-est-indul#.V_p5PNSLTwf






HÍREK:
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/search/?text=VIL%C3%81GH%C3%81BOR%C3%9A
VÖ.:
http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/oroszorszag-atomraketakat-kuldott-nyugati-lengyel-hataraira/w80fcvy?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso





A bölcs ember örömei
13Boldog ember, aki megtalálta a bölcsességet, az az ember, aki okosságra tesz szert! 14Ennek birtokába jutni jobb, mint ezüstöt szerezni, aranynál többet ér ennek elérése. 15A korallénál is nagyobb az értéke, nem vetekszik vele semmi drágaságod. 16A jobb kezében a hosszú életet tartja, a balban meg a vagyont és a dicsőséget. 17Az ő útjai mind barátságos utak, és az ösvényein mindenütt jólét van. 18Aki utána nyúl, annak az életfája lesz, boldog ember, aki belekapaszkodik. 19Az Úr bölcsességgel alkotta a földet, értelemmel tette az eget szilárddá. 20Ahogy elgondolta, úgy törtek föl a vizek, s a felhők tudtával harmatoznak esőt. 21Fiam, ne téveszd szemed elől soha, vigyázz a bölcsességre és a megfontoltságra. 22Így majd a lelked életévé válnak, és ékesség lesznek a nyakadon.23Biztos léptekkel jársz akkor utadon, és nem botlik meg soha a lábad. 24Hogyha leülsz, nincs miért aggódnod, s ha lefekszel, jót pihensz, úgy alszol. 25Nem kell tartanod hirtelen ijedségtől, sem a gonoszok támadásától. 26Mert hiszen az Úr lesz az oltalmad, vigyáz a lábadra, nehogy tőrbe essék.
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld3

komment
süti beállítások módosítása