Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Ébredjetek fel mindannyian és lássátok meg mindazt, ami a szemetek előtt valóban megtörténik. " 20161006

2018. október 05. 16:52 - Andre Lowoa

"Ébredjetek fel mindannyian és lássátok meg mindazt, ami a szemetek előtt valóban megtörténik. "
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-bankok-osszeomlasat-az-antikrisztus-iranyitotta/
VÖ.:
"Ki babonázott meg titeket, ti, oktalan galaták, (hogy ne az igazságot kövessétek)? Mi egészen nyilvánvalóan állítottuk szemetek elé a megfeszített Jézus Krisztust!
...
Ha tehát ti, bár gonoszak vagytok, tudtok jót adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább adja mennyei Atyátok a Szentlelket azoknak, akik kérik tőle.”
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-10-06
LD MÉG:
"Felszólítalak benneteket, hogy imádkozzatok azokért, akiknek van látásuk, mégis vakok az Én Legszentebb Szavamra."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-gonosz-jonak-van-beallitva-mig-a-jo-gonosznak/





HÍREK:
idojaras:
http://m.igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-idojaras-kulonos-jeleket-fog-mutatni/
VÖ.:
http://hvg.hu/vilag/20161003_mergezo_rakkelto_anyagok_szabadulhatnak_el_a_gronlandi_amerikai_kutatobazisrol




klimatikus katasztrófák az abortusz büntetései :
http://www.hirado.hu/2016/10/05/megkezdodott-az-evakualas-floridaban/?source=hirkereso
VÖ.:
"A klimatikus katasztrófák által okozott káosz, számos országban lesz tapasztalható. Ezek az Én Atyám által kimért büntetések az emberiségre. A bűn meg lesz büntetve leányom, és azok az országok, melyek az abortusz hirdetésében vétkesek, nem fognak elmenekülni az Én Atyám keze elől, amely le fog sújtani. "
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/klimatikus-kaosz-lesz-tapasztalhato-most-szamos-orszagban-az-en-atyam-haragos/
VÖ.:
http://hirtv.hu/hirtvkulfold/az-abortuszszigoritas-ellen-es-mellett-is-tuntettek-1364622
ÉS:

"Mivel sokan közülük a könnyű válasz mellett döntöttek: „Isten mindörökké Irgalmas. Soha nem küldene benneteket a Pokolra, ugye?”

A válasz nem – Ő nem küldene. Ez az igazság, mert sosem tudna hátat fordítani Gyermekeinek. De a valóság az, hogy sok-sok lélek a halálos bűnben elcsábulva és azáltal megkötözve, bűneik rabjává válnak, és időről-időre újra vétkeznek. Újra és újra. Oly sötétségben vannak – kényelemben saját erkölcstelenségükben -, hogy még haláluk után is ezen sötétség mellett döntenek. Akkor már menthetetlenek."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-szexualis-erkolcstelenseg-a-pokolba-fog-vezetni-benneteket/
TOVÁBBÁ:
"Gerhard Maria Wagnernek több olyan kijelentése volt, amelyek megbotránkozást okoztak Ausztriában. A pap például gyógyíthatónak mondta a homoszexualitást, a sátánizmus terjesztésével vádolta a fiatalok körében népszerű Harry Potter című regénysorozat szerzőjét, s azt találta mondani, hogy a 2005-ben New Orleansra lecsapó Katrina hurrikán isteni büntetés volt a város vétkeiért."
Forrás: https://kuruc.info/r/6/35410/
LD MÉG:
Festmények a pokolról (magyar felirattal, teljes verzió):








Nagyfigyelmeztetés:
A Nagyfigyelmeztetés az utolsó lehetőségük arra, hogy hátat fordítsanak az Antikrisztusnak.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-bankok-osszeomlasat-az-antikrisztus-iranyitotta/
VÖ.:
Az utolsó remény: közeleg a világvége?http://debmedia.hu/mozi_film/2016/08/24/az_utols_remny_kzeleg_a_vilgvge

(http://www.sorozatjunkie.hu/2016/08/30/az-utolso-hajo/
előzetes:



http://www.sorozatguru.info/?p=114617)





népszavazás:
Orbán Viktor napirend előtti felszólalása
http://www.miniszterelnok.hu/orban-viktor-napirend-elotti-felszolalasa-2/
VÖ.:
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-en-hadseregem-tobb-mint-20-millios-fobol-allo-csoportra-fog-novekedni/






Példabeszédek:
21Fiam, ha magadévá teszed szavaimat és megtartod a parancsaimat, 2megnyitva füledet a bölcsességnek s kitárva szívedet az okosságnak, 3igen, csak ha tudásért kiáltasz, és bölcsesség után sóvárog a hangod, 4ha mint ezüst után, úgy kutatsz utána, és mint a kincsnek, úgy keresed nyomát, 5akkor érted meg az Úrnak félelmét, s nyered el az Úrnak ismeretét. 6Mert csak az Úr adhat bölcsességet, az ő szájából származik tudás és értelem. 7Készen tartja üdvét az igazaknak, akik tisztán élnek, védőpajzs azoknak.8Védelmezi az igazság ösvényét, s akik hűek hozzá, azoknak szemmel tartja útját. 9Akkor megérted az igazságosságot, a törvényt, a becsületet, s mind a helyes utat. 10Mert bölcsesség költözik szívedbe, és felvidítja lelkedet a tudás; 11a megfontolás virraszt fölötted, és az értelem lesz az oltalmazód, 12hogy megóvjon a rossz úttól, s az emberektől, akik hamisságot szólnak, 13s elhagyják az egyenes utat, hogy a sötétség útjain járjanak; 14akiknek örömet szerez, ha rosszat tehetnek, s akik ujjonganak a rút álnokságon; 15akiknek az útja tele kanyarokkal, és akik szeretnek görbe úton járni. 16Megóv más embernek a feleségétől, és megóv a csábos szavú idegen nőtől.17Az ilyen elhagyja lánykora kedvesét, és megfeledkezik az Isten kötötte szövetségről. 18Igen, a háza a halálba vezet, a holtak országába visznek ösvényei. 19Aki betér hozzá, nem jön többé vissza, nem jut el többé az élet útjára. 20Ezért te csak a jóknak útját járd, és csak az igazak ösvényét kövesd! 21Mert csak az igazak lakják majd a földet, csak az ártatlanok maradnak meg rajta. 22A gonoszok kivesznek a földről, és a hűtleneket kitépik belőle.
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld2

komment
süti beállítások módosítása