Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"még a Nagyfigyelmeztetés előtt megváltoztathassátok az életeteket" 20161004

2019. október 03. 16:23 - Andre Lowoa

"Az idő sürget. Ez gyermekeim, egyike a hozzátok intézett utolsó felhívásoknak, hogy még a Nagyfigyelmeztetés előtt megváltoztathassátok az életeteket. Készüljetek fel minden egyes nap és hagyatkozzatok Isteni Szavamra, amikor azt az utasítást kapjátok, hogy kérésemnek eleget téve lelkeket mentsetek."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-beke-korszaka-mar-nincs-messze/
VÖ.:
"... te sok mindennel törődöl, és téged sok minden nyugtalanít, pedig csak egy a szükséges."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-10-04






"Óvás a gonosz cimboráktól
8Hallgass, fiam, atyád intelmére, s ne vedd semmibe anyád tanítását! 9Hisz díszes koszorú ez a fejedre, ékes aranylánc a nyakadba.10Fiam, ha a bűnösök rosszra csábítanak, ne egyezz bele! 11Ha így szólnak hozzád: „Gyere velünk, vérre leselkedünk, ártatlannak ok nélkül tőrt vetünk, 12úgy elnyeljük őket élve, mint az alvilág, az egészségest csakúgy, mint azt, aki sírba készül, 13mindenféle drága kincset szerzünk, megtöltjük zsákmánnyal a házunkat, 14s velünk együtt részesedsz a sorsoláskor, mindannyiunknak közös lesz az erszényünk.” 15Fiam, ezekkel ne indulj el egy útra, tartsd távol lábadat ösvényüktől. 16[Mert hisz a gonosz után fut a lábuk, és vért ontani sietnek.] 17Valójában nem hoz az a háló semmit, amit minden madár szeme láttára vetnek. 18Hisz a saját vérükre leselkednek, a saját életüknek vetnek csapdát. 19Így végzi mind, aki rablott holmit szerez, életét veszi az saját gazdájának."
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld1

komment
süti beállítások módosítása