Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Csak háromféle módja van annak, hogy megvédjétek magatokat a gonosztól 20170925

2018. szeptember 24. 17:11 - Andre Lowoa

“Csak háromféle módja van annak, hogy megvédjétek magatokat a gonosztól:

Az első a Gyónás Szentsége, amely megtisztítja a lelketeket, ha őszinte bűnbánatot tartotok. A nem–katolikusokat arra kérem, fogadják el a Keresztes Imahadjárat 24. imáját a bűnök bocsánatára, a Teljes Búcsú imáját, melyet ezen a Küldetésen keresztül adtam a világnak.

A második önmagatok mindennapi felajánlása Édesanyámnak, akinek megadatott a hatalom, hogy eltapossa a Sátánt. Az Ő Szent Rózsafüzére egy fontos pajzs, mely beborít majd benneteket és családotokat a gonosz pillantása ellen.

Az utolsó, a Kegyelem Állapota, amelyet a rendszeres Velem való Kommunikációval érhettek el, azáltal, hogy magatokhoz vesztek Engem a Szent Eukarisztiában.”
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/csak-haromfele-modja-van-annak-hogy-megvedjetek-magatokat-a-gonosztol/

“Ha valaki lámpát gyújt, nem takarja le, vagy nem rejti az ágy alá. Inkább felteszi a tartójára, hogy aki belép a házba, világosságot találjon.

Semmi sincs elrejtve, ami nyilvánosságra ne jutna; és nincs olyan titok, ami ki ne derülne, és nyilvánvalóvá ne lenne.
Ügyeljetek hát, hogy milyen figyelemmel hallgattok! Akinek ugyanis van, az még kap hozzá; akinek pedig nincsen, az még azt is elveszíti, amiről azt vélte, hogy az övé.
Ezek az evangélium igéi.
Lk 8,16-18″

komment
süti beállítások módosítása