Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Hát ti kinek tartotok engem?" 20160923

2019. szeptember 22. 16:48 - Andre Lowoa

"... Ő tovább kérdezte: „Hát ti kinek tartotok engem?” Péter válaszolt: „Az Isten Fölkentjének.”"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-23
VÖ.:
"Azokhoz szólok, akik ismernek és szeretnek Engem: kérlek benneteket, hogy készüljetek fel most nagy ajándékomra. Szerezzetek be szentelt gyertyát és Szenteltvizet és legyetek készen, így az imában egyesülhettek a Mennyország szentjeivel, hogy segíthessetek valamennyi gyermekem lelkének megmentésében az egész világon."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szomorkodom-elveszett-gyermekeimert-akik-nem-akarnak-hallani-rolam/





"Mivel szeretlek benneteket, most közbelépek, hogy megmentselek benneteket azoktól a gonosz tettektől, amelyeket a globális erők akarnak végrehajtani, akik a világ népességét akarják megtizedelni. Ezt az ellenőrzés által akarják megtenni. Én nem fogom ezt megengedni nekik."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szomorkodom-elveszett-gyermekeimert-akik-nem-akarnak-hallani-rolam/
VÖ.:
http://remnantnewspaper.com/web/index.php/articles/item/2763-dcleaks-bombshell-the-soros-francis-connection
ÉS
Se Lampedusa, se Brüsszel Európainak lenni!

komment
süti beállítások módosítása