Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Mindannyiunkat egy Lélek itatott át. 20160913

2019. szeptember 12. 16:36 - Andre Lowoa

"Szent szolgáim most mindenhol meg kell, hogy hallják Szent Szavamat. Ezt az üzenetet minden követőm, más keresztény felekezet szent szolgáival is, meg kell, hogy ossza. Nagyon fontos, hogy ebben az időben bátorítást kapjanak Szavaim meghallgatására, még mielőtt kettészakadnának, és két táborra válnának.
...
Ne féljetek, mert csak egyetlen egy oldal van, amelyet választhattok. Ez az az oldal lesz, amelyen Én állok. Más oldal nem létezik."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-egyhazban-valtozasokat-fognak-bevezetni-amelyek-isten-szavanak-ellent-fognak-mondani/ VÖ.:
"Testvéreim! 
A test ugyan egy, de sok tagja van. A testnek ez a sok tagja azonban mégis egy test. Így van ez Krisztussal is.
Mi ugyanis, akár zsidók, akár pogányok, akár rabszolgák, akár szabadok vagyunk, mindnyájan egy testté lettünk a keresztségben az egy Lélek által. Mindannyiunkat egy Lélek itatott át."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-13





"Sok változást fognak bevezetni, amelyek Örök Atyám szavainak ellent fognak mondani. "
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-egyhazban-valtozasokat-fognak-bevezetni-amelyek-isten-szavanak-ellent-fognak-mondani/ VÖ.:
http://hu.radiovaticana.va/news/2016/09/12/isten_minden_b%C5%B1nt_megbocs%C3%A1t_%E2%80%93_ferenc_p%C3%A1pa_%C3%BArangyala_im%C3%A1ds%C3%A1ga/1257498
LD MÉG:
"De emlékezzetek. Amikor az Igazság végre fel lesz tárva előtettek, nem lesz már visszaút számotokra, ha az örök bűn miatt vétkesnek találtattok, azaz ha a Szentlelket káromoljátok.
Ha káromoltok Engem, Jézus Krisztust, meg lesz bocsátva nektek.
Ha a prófétálás ajándékát tagadnátok meg, akkor is meg lesz nektek bocsátva.
De, ha az Üdvösség utolsó tervét akadályozzátok meg azáltal, hogy nyilvánosan gúnyolódtok és összegyűjtitek Egyházam híveit, hogy folyamatosan azt hirdessétek nekik, hogy a Szentlélek Hangja hamis és gonosz, akkor az örök kárhozatot fogjátok szenvedni."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/azzal-hogy-a-szentlelek-hangjat-gonosznak-nyilvanitjatok-nagymertekben-vetkeztek-az-istenkaromlas-bune-altal/



TOVÁBBÁ:
"The leaked document is the first time there is explicit confirmation that Pope Francis interprets Amoris Laetitia as allowing communion for divorced and remarried Catholics without the condition that the couple in the irregular situation live as brother and sister without sexual relations, as was always required by the Church."
https://www.lifesitenews.com/news/pope-no-other-interpretation-of-amoris-laetitia-than-allowing-communion-for ÉS
At World Youth Day, Pope’s leading Italian bishop suggests Sodom wasn’t destroyed








http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/nem-szamit-hogy-milyen-vallasuak-vagytok-mert-csak-egyetlen-egy-isten-van/ VÖ.:
"Az örökkévalóság királyának, a halhatatlan és láthatatlan, egyedül való Istennek tisztelet és dicsőség mindörökkön-örökké! Ámen."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-11 VÖ.:
Pope Francis' prayer intentions for January 2016

 VÖ.:
"ÜDVÖZÍTÔ - SALVATOR, vö. Christus : Appellationes; 
-  egyedül Jézus 389 , 457 , 594 , 2812 ."
http://www.katolikus.hu/kek/kekind.html
TOVÁBBÁ:
"Én és Atyám világossága soha nem fog elhomályosodni"
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-szeretet-uzenete-minden-hivem-szamara/

komment
süti beállítások módosítása