Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Claver Szent Péter áldozópap 20160911

2019. szeptember 10. 16:34 - Andre Lowoa

Ha nem is óhajtok "örökös rabszolgájuk lenni", ezt a HOZZÁÁLLÁST mindenképpen példamutatónak értékelem a magunk számára:
Ui. ez vár ránk - már amelyikünk elfogadja azt a (ki)hívást, mellyel az Úr megbízott Mindnyájunkat (vö.: "Úgy fussatok, hogy elnyerjétek!"). Akkor vízióimban, sőt hitemben ehhez nagyon hasonló dolgot kell(het) majd művelnünk, annyi könnyebbséggel, h. mi talán még nem rabszolgákat (vö.: biochip), de minden bizonnyal kimerült embereket kell a nyájhoz visszavezetni.
A nehézség pedig az lehet, h. mi sem igazán tudjuk még teljes egészében, h. mi s hogyan fog történni - nekünk magunknak is tanulmányoznunk kell azt ezen üzenetekből.


"Még mielőtt az érkező, rabszolgákkal megrakott hajók lehorgonyoztak volna, tudta, hogy melyik népből valók az érkezett színesbőrűek, és ennek megfelelően oktatta ki a tolmácsait. Ők voltak ,,a jobb keze''. Claver Péter keresztelési jegyzéket vezetett. 30.000-nél több keresztséget szolgáltatott ki. Minden megkeresztelt rabszolga kapott egy érmet, s a nyakában hordta, hogy felismerjék keresztény voltát. Ebben az időben -- 1620 körül -- fogadta meg Péter, hogy a rabszolgák örökös rabszolgája lesz: ,,Petrus Claver, Aethiopum semper servus."
http://www.katolikus.hu/szentek/0909.html

Ld még:
http://zsolozsma.katolikus.hu/cgi-bin/l.cgi?qt=pdt&d=9&m=9&r=2016&p=mrch&ds=1&j=hu&o0=54&o1=38147&o2=120&o3=0&o4=4&o5=2

VÖ.:
Sokan elvándoroltak közületek és nem ismerik fel a nyájamhoz visszavezető utat. Egyesek közületek egy másik nyájat választottak maguknak, egy nem Hozzám tartozó nyájat.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/nem-szamit-hogy-milyen-vallasuak-vagytok-mert-csak-egyetlen-egy-isten-van/




HITÉLET:
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/nem-szamit-hogy-milyen-vallasuak-vagytok-mert-csak-egyetlen-egy-isten-van/ VÖ.:
"Az örökkévalóság királyának, a halhatatlan és láthatatlan, egyedül való Istennek tisztelet és dicsőség mindörökkön-örökké! Ámen."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-09-11




HÍREK:
http://24.hu/kulfold/2016/09/08/el-sem-hinne-kiket-penzel-soros-gyorgy/ Talán ezért postolták újra ezt az üzenetet:
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2016/09/07/i-have-a-message-which-i-must-impart-for-the-american-people-2/



FP (Jorge Bergoglio):
http://legfrissebb.info/a-papa-fenyegeto-uzenete-orban-viktornak/

http://m.mandiner.hu/cikk/20150908_szegedi_puspok_ferenc_papanak_fogalma_sincs_az_itteni_helyzetrol

komment
süti beállítások módosítása