Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

“Ez a Küldetés a Próféciák utolsó Ajándéka, melyet Atyám hagyott jóvá a lelkek megmentésére.” 20170901

2019. augusztus 31. 17:49 - Andre Lowoa

“Ezek az Üzenetek a keresztények, a zsidók, a muszlimok, az ateisták, az agnosztikusok, és mindazok számára vannak, akik az ember alkotta vallásokban keresnek vigasztalást.

Minden embernek, minden léleknek ugyanaz a vágya, hogy értelmet találjon az életének.

A legtöbbek számára szívszaggató érzés, ha nem hisznek Istenben, mert ők úgy vélik, hogy minden véget ér, amikor lejár a földi élet.

Sokaknak egyfajta mankóra van szükségük, hogy rátámaszkodjanak, annak érdekében, hogy reményt érezzenek. Ezért van az, hogy sok szegény lélek azzal próbálkozik, hogy egy olyan vallást találjon, amely a hiányzó láncszemet biztosítja számukra.

Sajnos ez csak a további kétségbeesésbe vezeti őket. Mert ezek a vallások hazugságokra alapulnak.

A hazugságok megsebeznek benneteket, gyerekek. Ezek hamis biztonságérzetet adnak nektek. Ezeknek a vallásoknak nincsen alapjuk, mert nem az Igazságot, az Úr ösvényét követik.

Nektek egyszerűen csak azt kell tudnotok, hogy a Szentháromság a ti családotok. Az Új Mennyország a Földön lesz a ti igaz otthonotok.

Kövessetek Engem az igazság ösvényén, hogy a jogos otthonaitokba juttathassalak el benneteket.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/ez-a-kuldetes-a-profeciak-utolso-ajandeka-melyet-atyam-hagyott-jova-a-lelkek-megmentesere/

“Szent és tisztességes házas életet éljetek, nem úgy mint a pogányok, akik nem ismerik Istent, és bűnös érzékiségben élnek.

A mennyek országa olyan, mint az a tíz szűz, akik vették lámpáikat, és kimentek a vőlegény elé. Öten közülük balgák voltak, öten pedig okosak. A balgák fogták a lámpásukat, de olajat nem vittek magukkal; az okosak azonban korsóikban olajat is vittek lámpásaikhoz. Késett a vőlegény, s ők mind elálmosodtak és elaludtak. Az éjszaka közepén egyszerre kiáltás hangzott: „Íme, a vőlegény! Menjetek eléje!” Erre a szüzek mindnyájan fölébredtek, és felszították lámpásaikat. A balgák kérték az okosakat: „Adjatok az olajotokból, mert lámpásaink kialvóban vannak!” Az okosak ezt válaszolták: „Nem lehet, nehogy nekünk is, nektek is kevés legyen. Inkább menjetek el a kereskedőkhöz, és vegyetek magatoknak!”
Míg azok vásárolni mentek, megérkezett a vőlegény, és akik készen voltak, bementek vele a menyegzőre; az ajtó pedig bezárult. Később megérkezett a többi szűz is. Így szóltak: „Uram, uram! Nyiss ajtót nekünk!” De ő így válaszolt: „Bizony, mondom nektek, nem ismerlek titeket!”
Virrasszatok tehát, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát!
Ezek az evangélium igéi.
Mt 25,1-13″

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-09-01

komment
süti beállítások módosítása