Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"... nemsokára visszatérek, hogy Irgalmasságom nagy ajándékát felajánljam" 20160823

2018. augusztus 22. 16:28 - Andre Lowoa

"Mondjátok meg nekik, hogy nemsokára visszatérek, hogy Irgalmasságom nagy ajándékát felajánljam. Mert ha hamarosan ítélni jönnék vissza a világba, akkor a Mennyország kihalt lenne, hiszen, ma a bűn annyira elterjedt.
Terjesszétek Örömhíremet."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/egyetlen-bun-sem-olyan-sulyos-hogy-ne-lehetne-megbocsatani/ VÖ.:
"Legyetek tehát állhatatosak, és ragaszkodjatok a hagyományokhoz, amelyeket tőlünk élőszóban vagy levélben kaptatok! Urunk, Jézus Krisztus pedig, és Isten, a mi Atyánk, aki szeretett minket, és kegyelmével állandó vigasztalást és jó reménységet ajándékozott nekünk, vigasztalja meg szíveteket, és szilárdítson meg benneteket minden jó tettben és szóban!"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-08-23



"Tisztítsd meg előbb a pohár belsejét, akkor majd a külseje is tiszta lesz!"
VÖ.:
http://jojjel.hu/nf/hivok/maslow.php






"Rossz törvények kerülnek bevezetésre és kerülnek bemutatásra az emberiségnek, mintha az ő érdeküket szolgálnák. Ebben benne vannak az új uralmi rendszerek, orvosságok, külföldi segélyek, oltások, és az új vallási és egyéb doktrínák (elméletek) prédikálása, tanítása.  Soha ekkora összezavarodottság még nem volt Gyermekeim között.
A felszínen úgy tűnik, minden kontrollálva van, és rendben van a maga módján. De az egyetlen valós rend, amely létezik, az azoknak a keze által rejtve marad, akik a világ eseményeit irányítják, gonosz módszereikkel a zárt ajtók mögött.
Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni gyermekeim."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-gonosz-jonak-van-beallitva-mig-a-jo-gonosznak/ VÖ.:
"Jaj, nektek, képmutató írástudók és farizeusok! Tengert és szárazföldet bejártok, hogy egyetlen pogányt megtérítsetek, és ha megtért, a kárhozat fiává teszitek, kétszerte inkább, mint magatokat."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-08-22

komment
süti beállítások módosítása