Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"megalkothassák a Hadseregemet" 20160811

2019. augusztus 10. 16:26 - Andre Lowoa

"... megalkothassák a Hadseregemet. Habár ez a hadsereg még elég kicsi, amelyben még oly sok követőmnek meg kell értenie, hogy egyenként mindenkinek fontos szerepe van, mégis most fel fog kelni, és gyermekeimet egészen a végsőkig fogja kísérni."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-nagyfigyelmeztetestol-valo-felelem-nem-az-amelyre-en-benneteket-batoritalak/ VÖ.:
"Ezért most fogd a holmidat, készülj fel, emberfia! Költözködésre készülj, hadd lássák ezek, hogy fényes nappal elhagyod lakóhelyed, és más helyre indulsz; – hátha felfigyelnek erre majd, mert hiszen lázongó nemzedék ez."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-08-11



"Most az ima a ti fegyveretek, gyermekeim, mostantól, a Nagyfigyelmeztetés idejéig. Fordítsátok az imát a sötétségben levők megmentésére. A Nagyfigyelmeztetés után, azért lesz szükség imáitokra, hogy gyermekeim kitarthassanak az Én Örök Atyám iránti hűségükben, és hogy magasztalják Dicsőségét.


... hogy megalkothassák a Hadseregemet
... A türelem, a mindennapi csendes ima, az imacsoportok alapítása, az Irgalmasság Rózsafüzérének imádkozása naponta, a böjt és a Szent Rózsafüzér imádkozása Szeretett Édesanyámhoz, ezek együtt, a legtökéletesebb módja a lelkek megmentésének."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-nagyfigyelmeztetestol-valo-felelem-nem-az-amelyre-en-benneteket-batoritalak/



"Ez a titok, gyermekeim, a sátán gyűlöletének meggyengítésére, amit továbbra is úgy okád, mint a sárkány szájából a tüzet, megpróbálva elnyelni a világot, gyűlölködő füstjében.
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-nagyfigyelmeztetestol-valo-felelem-nem-az-amelyre-en-benneteket-batoritalak/ VÖ.:

komment
süti beállítások módosítása