Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"maradjatok odaadóak a Lelkek megmentésének hónapjában" 20160809

2019. augusztus 08. 16:24 - Andre Lowoa

"Hadseregem gyermekei, azt mondom most nektek, hogy mosolyogjatok, mert ez az esemény, a legkülönlegesebb lesz az életetekben és létező szeretetetek Irántam és az Én Örök Atyám iránt áthatja majd lelketeket... Gyermekeim, ne kedvetlenedjetek el azon kétségbeejtő szóbeszéd vagy mesék miatt, amellyel az emberiség szembe néz. "
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/gyermekeim-ne-kedvetlenedjetek-el-a-ketsegbeejto-mesektol-melyekkel-az-emberiseg-szembesul/


"... ne veszítsétek el bizalmatokat, hiszen nagy jutalom jár érte"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-08-09




"#Maradjatok meg az én szeretetemben"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-08-09 VÖ.:
"Gyermekeim, #maradjatok odaadóak a Lelkek megmentésének hónapjában, hogy augusztus végéig lelkek milliói meneküljenek meg fáradozásaitok által.
Gondoljatok arra, hogy Én jelen és veletek vagyok minden egyes nap. Figyellek és vezetlek benneteket. Mindannyiatokat szeretem. #Maradjatok hűek kéréseimhez, hogy a megkínzott lelkek megmeneküljenek."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/gyermekeim-ne-kedvetlenedjetek-el-a-ketsegbeejto-mesektol-melyekkel-az-emberiseg-szembesul/




Is the promotion of Catholic culture fanaticism, or religious fervor?
https://en.denzingerbergoglio.com/2016/08/02/7898/





VÖ.:
"Nagyméretű jégdarabok fognak hullani a Mennyből, és mindenegyes Templomot, amelyet ellenségeim kezére adtatok, hogy ott megszentségtelenítsék Oltáraimat, nagy árvizek fognak elpusztítani. Minden Ellenem elkövetett bűntettet, Isten gyermekei ellen követitek el. És így tehát az egyik figyelmeztetést a másik után fogom küldeni, amíg csak el nem utasítjátok az új hamis tant, és az Igazságot nem mondjátok – Isten Szent Igéjét -, és úgy támogatjátok a Szentségeket, ahogyan azt kezdetben tanították nektek."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-masokert-vegzett-munkatok-semmit-sem-fog-jelenteni-szamomra-mert-ti-az-igazsaghoz-valo-husegetek-szerint-lesztek-megitelve/
komment
süti beállítások módosítása