Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"egyetlen Igaz Egyház van, az Új Jeruzsálem" 20160808

2019. augusztus 07. 16:23 - Andre Lowoa

"Azon a napon, amikor Egyházam feltámad megújulva és nagy dicsőségben, és amikor az egész világ azt hirdeti, hogy csak egyetlen Igaz Egyház van, az Új Jeruzsálem, minden jó ember inni fog annak üdvössége kelyhéből."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/ok-soha-nem-fognak-gyozedelmeskedni-egyhazam-felett/ ÉS
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/search/?text=felt%C3%A1mad&type= VÖ.:
"„Az Emberfiát az emberek kezébe fogják adni. Megölik őt, de harmadnapra feltámad."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-08-08





http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szent-szavamat-nem-szabad-megvaltoztatni-vagy-ugy-alkalmazni-hogy-az-valami-massa-valjon/ VÖ.:
http://www.evangelikus.hu/ferenc-papa-luther-martont-meltatta




http://index.hu/kulfold/2016/08/01/ferenc_papa_megvedte_az_iszlamot/ "és amikor a pénzt bálványozzák az ember helyett, amikor azt helyezik a világgazdaság középpontjába. "

Helyesen: pénzt bálványozzák, az Isten helyébe helyezve azt....
De NEM az ember helyett!!!

VÖ.:
AZ EGYHÁZ UTOLSÓ PRÓBATÉTELE (KEK)
675 Krisztus eljövetele elõtt az Egyháznak át kell mennie egy utolsó próbatételen, mely sokak hitét meg fogja ingatni. [639] Az üldözés, mely kíséri az Egyház földi zarándokútját, [640] fölfedi a "gonoszság misztériumát" egy vallási megtévesztés formájában, mely az embereknek problémáik látszólagos megoldását kínálja föl cserében azért, hogy elpártolnak az igazságtól. A legnagyobb vallási megtévesztés az Antikrisztusé, azaz egy ál-messianizmusé,amelyben az ember önmagát dicsõíti Isten és az Õ testben eljött Messiása helyett. 
A Katolikus Egyház Katekizmusa (624 - 682)




"Aztán, amint a törvényeket hatályba léptetik, a Katolikus Egyház bejelenti reformációját (megújulását), miszerint minden emberi jogot és vallást elismer."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/sokan-nem-lesznek-eleg-erosek-ahhoz-hogy-harcoljanak-az-abortusz-az-eutanazia-es-az-azonos-nemuek-hazassaga-ellen/ VÖ.:
http://www.reformacio500.hu/nyitolap

KEK 1400:
"1400 A reformációból született és a katolikus Egyháztól különvált egyházi közösségek "nem őrizték meg sértetlenül -- főleg az ordo szentségének hiánya miatt -- az eucharisztikus misztérium eredeti és teljes lényegét". [242] Ezért a katolikus Egyház számára az intercommunio ezekkel a közösségekkel nem lehetséges. Mindazonáltal ezek a közösségek, "amikor a Szent Vacsorában megemlékeznek Urunk haláláról és föltámadásáról, megvallják, hogy az életet a Krisztussal való közösség jelenti, és várják az ő dicsőséges eljövetelét". [243]"
http://www.katolikus.hu/kek/kek01322.html#K1400 TOVÁBBÁ:
"406 Az Egyháznak az áteredő bűn átszármaztatásáról szóló tanítása főleg az 5. században, különösen Szent Ágoston antipelagiánus gondolkodása hatására, és a 16. században a reformációval szemben tisztázódott. Pelagius azt tartotta, hogy az ember pusztán szabad akaratának természetes erejével, Isten kegyelmének segítsége nélkül képes erkölcsileg jó életet élni, és Ádám bűnének hatását a rossz példa hatására csökkentette. Ezzel szemben az első reformátorok azt tanították, hogy az ember az áteredő bűn miatt teljesen megromlott, és szabadsága semmivé vált. A minden ember által örökölt bűnt azonosították a rosszra való hajlandósággal, a concupiscentiával, mely legyőzhetetlen. Az Egyház az áteredő bűnre vonatkozó kinyilatkoztatás tartalmáról különösen is nyilatkozott 529-ben a II. Orange-i Zsinaton [297] és 1546-ban a Trienti Zsinaton. [298]"
http://www.katolikus.hu/kek/kek00325.html#K406



LD  MÉG:
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/search/?text=EGYH%C3%81ZSZAKAD%C3%81S&type=

komment
süti beállítások módosítása